Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydin herkese....

ben de sizdenim noree ve elmayram... benim derdim mutfafa girene kadar.. girdikten sonra ortaya güzel seyler cikiyor :))

ama sevmiyorum yemek yapmasini.. aslinda ben temizlik yapmasini pek sevmem. ne bicim kizim ben böyle yaaa..

5 sene önce benim boyfriend i kapatmasaydim, simdiye kesin evde kalirdim bu tembellikle.

valla bana cok bilinmeyenli cokuncu dereceden denklem neyin verin ben günlerce yemeden icmeden wc.e bile gitmeden oturur ugrasirim, bana misin demem... ama yemekti, isti.. pofffffffffffffffff

Sen sürekli bişiler yapıyosun ben de cok seviyosun izlenim, uyandırmışsın. Boylar friendler mutfaktaki marifete pek takılmıyorlar artık :D

günaydınnn...
annem babam geldi bu sabah göremeden işe geldim ama olsun...burda olduklarını bilmek yetti kanımca...
iyiyim anlayacağınız...
bir haftasonu kahvaltı yapalım ankara ekibi...
hatta bana gelin...mıy mıy mıy şeklinde...
biz eryaman olarak çoğunluktayız ya o baapta...
ayyy...
ya da sviite gidelim...o yalnız işimdilik evi derli topludur...gözdem dağıtır zevkle:)))

günaydın canım
gözün aydın..
yüzlerini görmesen bile varlıklarını bilmek nasıl bir huzur veriyor dimi?
biz galiba hiç büyümeyeceğiz.

Ben eğitime çıkıyorum kızçelerim. Öğlen gelirim, öpüyorum sizi...:16:

herkese günaydin demistim ama sanirim gözden kacti....

sevin beni bugün sevgiye ihtiyacim var....

poffff dudagimda ucuk cikti sIkIntIdan.....

yılbaşında ne yapacaksınız tatil de yok bizim iş yerindekiler bartına gidecekler onlara mı takılsam bilemedim

malesef tatil yok yani bizim firma kapanmiyor...izin günüm de yok hic....

esimle biraz problemler var yani aslinda cok kafama takiyorum sürekli problem cikariyor esim...

hersey problem haline geliyor....

para mevzusu değil heralde ne gibi problemler çıkarıyor

malesef tatil yok yani bizim firma kapanmiyor...izin günüm de yok hic....

esimle biraz problemler var yani aslinda cok kafama takiyorum sürekli problem cikariyor esim...

hersey problem haline geliyor....

kötüymüş canım, tatil olsa biraz dinlensen iyi gelirdi ama çalışmak da insanın kafasını dağıtıyor.
evde olsan sürekli problemleri takıntı haline getirebilirdin.
sen anlat rahatla ne gibi problemler çıkardı yine? en son iyiydi diye hatırlıyorum

Back
X