Dert yok, Sohbet var.... :)

ahhh ahhh
bence kesin D.E, yakın arkadaşı F.G. ile uzun uzadıya entrikalar planlamış, kadınlığını kullanarak senin bir taneciğin A.B'yi avucunun içine almış.

bırakma peşini.
alfabenin tüm harfleri yanyana gelse bizi ayıramaz de.
olmadı saçını başını yol ikisinin de....

---------------

yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz...
[/QUOTE]

nasil yapayim ablacim... ben kadin degilim, kizim.. olmayan birseyi nasil kullanacagim...

:5::5:

yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz...

inanamiyorum, daha demin cok yakin bir arkadasim XX, mesaj atti...

Simdi A.B. ile D.E, B.C ile de C.D cikiyorlarmis.

----------------

yok mu bir tanıdık G.H ya I.J?
hemen kıskandırma yoluna gitsen???

----------------

demek ki mükemmel değilmiş ilişkiniz arkadaşım,
mükemmel olsanız terkeder miydi?
kim bilir naptınız çocuğa?
sen şimdi beraber de olmuşsundur allah bilir.:20:

ahh ahh biz de aşkitomla 7.5 yıldır birlikteyiz.
aslaa terk etmez beni kuşum benim o.
bulmuş benim gibi güzel kızı bırakır mı hiç:63:

bilip bilmeden konusmayin lutfen.. bizim cok seviyeli bir iliskimiz vardi.. sadece kiyafetler uzerimizdeyken yakinlasirdik..

------------------------

Sohbet çok güzel ama ben ağdaya gidiyorum stres bastı
üstelik bugün ilk defa arkadaş zoruyla hamama gidiyorum 3 sn alıyorlarmış:52:

oyunlara dönüş yapmışız yine..

kzılar merhaba.. 2 saattir kuruma gelmeye çalışıyorum..

canımdan bezdim yahu yağmur çamur trafik..

hayır eve gitsem ohh mis gibi bugün ne giysemi izlerdim..
ama yok, kuruma dönmem lazım kendime yakıştıramıyorum haram olur yoksa..

ben işlerime bakayım müsait olunca dönücem aranıza mucccukkk.

yok mu bir tanıdık G.H ya I.J?
hemen kıskandırma yoluna gitsen???

----------------

XY var aslinda, hem kendisi bana asikmis da. XX arkadasimin eski erkek arkadasi. XX e ayip olur mu??

--------------------

demek ki mükemmel değilmiş ilişkiniz arkadaşım,
mükemmel olsanız terkeder miydi?
kim bilir naptınız çocuğa?
sen şimdi beraber de olmuşsundur allah bilir.:20:

ahh ahh biz de aşkitomla 7.5 yıldır birlikteyiz.
aslaa terk etmez beni kuşum benim o.
bulmuş benim gibi güzel kızı bırakır mı hiç:63:

hanımefendi kendinize geliniz lütfen.
olayı anlayıp dinlemeden hemen konu sahibine yükleniyorsunuz.
biraz empati kurun ya

içiniz mi fesattır nedir anlamadım ki?

ayrıca kızın burda içi yanıyor, siz burda dalga geçer gibi kendi ilişkinizi anlatıyorsunuz

bize ne konu sahibine ne sizin ilişkinizden?
töbe töbeeeeeeeeeeee

-----------------

Sohbet çok güzel ama ben ağdaya gidiyorum stres bastı
üstelik bugün ilk defa arkadaş zoruyla hamama gidiyorum 3 sn alıyorlarmış:52:

görüşürüz kızlar:3::3:

hosgeldin canim.. aman dikkat et hasta olma.. istanbul da camurluyken hic cekilmiyor yaa...

cabucak hallet katil sen de..

bilip bilmeden konusmayin lutfen.. bizim cok seviyeli bir iliskimiz vardi.. sadece kiyafetler uzerimizdeyken yakinlasirdik..

------------------------

ah güzel kardeşim ah
en azından sen namusunu iffetini kaybetmemişsin

bir de benim hikayemi dinlesen:
Ben üniversite mezunu bir bayanım .çok severek evlendiğim bir kocam vardı.birisi 14 diğeri 6.5 yaşında bir oğlum bir kızım var.fakat kayınvalidem beni istemiyordu. zaten ilk başlarda fakat biz buna rağmen evlendik.daha sonra kayınvalidem kocamla birlikte bir yere gitti.kocam döndüğünde kayınvalidem bana hiç çekinmeden kocamın gittikleri yerde kayınvalidemden habersiz bir bayanla beraber olduğunu onlar birlikteyken kayınvalidemin onları gizlice farkettiğini söyledi.ben de bu sinirle kocamla kavga ettim.bu kavgaların arkası kesilmiyordu ve biz de bunun sonunda boşandık.aradan 1 yıl geçti ve kocam bana gelip tekrar benimle evlenmek istediğini söyledi. yaşadıklarımızı gururuma yediremediğimi söyledim kocama.kocam da bana herşeyi itiraf etti .o gittikleri yerde kaynvalidem zorla kocamı bir odaya götürmüş daha sonra hemen oradan uzaklaşmış.sonra içeri bir kadın girmiş ve olanlar olmuş.tekrar birlikte olmayı isterim ama söylediğim gibi hem gururuma yediremiyorum hem de kayınvalidemin tekrar yuvamı yıkmasından korkuyorum ne yapmalıyım?yardım edin çünkü bu aralar desteğe ihtiyacım var.kayınvalidemin görüştüğümüzden haberi yok.insan bari torunlarına acırdı.

------------------------

Son düzenleme:
cok sagolun, beni bi siz anladiniz..

ayrica, kusu altin kafese koymuslar, yine de ozgurlugum demis...

----------

yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz..

biraz empati kurun ya

ayrıca kızın burda içi yanıyor, siz burda dalga geçer gibi kendi ilişkinizi anlatıyorsunuz

töbe töbeeeeeeeeeeee

-----------------

aşık olduğum tek sarışındır kendisi:17::16:

Bencede muhteşem bir sarışın hemde :46:

sagol ablacim, beni neden terk etti... uzun bir hikaye ama anlatayim.

Benim erkek arkadasim A.B'nin cok yakin bi arkadasi var B.C (erkek), onun eski kiz arkadasi C.D'nin kankisi D.E birgün A.B ile B.C'i uni'nin cafesinde görüyor, onlarin yanina oturuyor. o da baska bi uni de cografya okuyormus ama müzik bölümüne gecmek istiyormus. A.B'den yardim istiyor, ve bunlar calismaya basliyorlar. Ben ilk basta bisey demedim ama bu D.E sürekli erkek arkadasima mesaj falan atiyordu. erkek arkadasim ise derslerle ilgili falan diyordu, ben cok sinirlenmeye basladim. Sürekli kavga eder olduk. Sonra A.B bana, biktim bu kiskancliklarindan dedi. mesaj atti, seni bir daha görmek istemiyorum diye. 4 yili böyle bir mesajla bitirdi yaaa...

cok kötüyüm. günlerdir agliyorum. erkeklerden, hayattan herseyden nefret ediyorum.

---------------

Bak ya A.B ders çalışıyoruz demiş ya D.E ile ne var sanki eğitim şart diyoruz demi,sende bu kadar kıskançlık yapma şekerim,bırak derslerini çalışsınlar..Çalışa çalışa Y.Z ye kadar gelirler belki :27:

------------------------

ayy seviyeye bak güleyim barii:33:
yarın öbür gün açarsınız yine bir konu, hamile miyim yoksa aşkitom bana kıyafetiylen sürtündü diye
zaten sizinle evlenme niyeti olsaymış başka kızlar için terketmezmiş.

biraz empati kurun ya

töbe töbeeeeeeeeeeee

-----------------

ayol siz ne karışıyosunuz pardon da,
benim ilişkim kadaan seviyeli edepli aşk ve şehvet dolu bi ilişkiyi rüyasında görür konu sahibi,
örnek alıversin diye söyledim.
lütfen mesajımdan alıntı yapmayın:63:

yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz

ah bebeyim, neler yasamissin boyle... ne fitne fesat bi kaynanan varmis boyle... ay seytanin aklina gelmes.. sen bence baris kocanla. bak durust adammis.. tecavuze ugramis yazik..

------------------------

ah güzel kardeşim ah
en azından sen namusunu iffetini kaybetmemişsin

bir de benim hikayemi dinlesen:
Ben üniversite mezunu bir bayanım .çok severek evlendiğim bir kocam vardı.birisi 14 diğeri 6.5 yaşında bir oğlum bir kızım var.fakat kayınvalidem beni istemiyordu. zaten ilk başlarda fakat biz buna rağmen evlendik.daha sonra kayınvalidem kocamla birlikte bir yere gitti.kocam döndüğünde kayınvalidem bana hiç çekinmeden kocamın gittikleri yerde kayınvalidemden habersiz bir bayanla beraber olduğunu onlar birlikteyken kayınvalidemin onları gizlice farkettiğini söyledi.ben de bu sinirle kocamla kavga ettim.bu kavgaların arkası kesilmiyordu ve biz de bunun sonunda boşandık.aradan 1 yıl geçti ve kocam bana gelip tekrar benimle evlenmek istediğini söyledi. yaşadıklarımızı gururuma yediremediğimi söyledim kocama.kocam da bana herşeyi itiraf etti .o gittikleri yerde kaynvalidem zorla kocamı bir odaya götürmüş daha sonra hemen oradan uzaklaşmış.sonra içeri bir kadın girmiş ve olanlar olmuş.tekrar birlikte olmayı isterim ama söylediğim gibi hem gururuma yediremiyorum hem de kayınvalidemin tekrar yuvamı yıkmasından korkuyorum ne yapmalıyım?yardım edin çünkü bu aralar desteğe ihtiyacım var.kayınvalidemin görüştüğümüzden haberi yok.insan bari torunlarına acırdı.

------------------------

yarın öbür gün açarsınız yine bir konu, hamile miyim yoksa aşkitom bana kıyafetiylen sürtündü diye

benim ilişkim kadaan seviyeli edepli aşk ve şehvet dolu bi ilişkiyi rüyasında görür konu sahibi,

yasal olmayan uyari : bu mesaj uydurma bir hikayenin parcasidir.. ne beni ne de baskalarini baglamaz

maksat üzüm yemek mi? bağcıyı dövmek mi???

siz bu kafayla daha çooooooooooook kandırırsınız kendinizi.
lütfen benimle muhattap olmayınız hanımefendi,
zira aksi takdirde konu dışı mesajdan kib yapmak zorunda kalacağım:47:

---------------------

Son düzenleme:
lutfen bayan sizinlen muhtip bile olmak istemiyorum. benim sevgilim, bana cok bagliydi bir kere... kesin o kiz onu etkiledi, (sci ablam dedigi gibi, kadinligini kullandi) benim saf sevgilim de hemen kandi ona..

----------------

ah bebeyim, neler yasamissin boyle... ne fitne fesat bi kaynanan varmis boyle... ay seytanin aklina gelmes.. sen bence baris kocanla. bak durust adammis.. tecavuze ugramis yazik..

------------------------

öyle mi dersin?
istemeden olmuştur dimi?
kimbilir belki k.vdem eşimi odaya soktuğunda hem ona ilaç vermiştir. içinde hem mavi hap hem de sanrı gösteren bir bardak suya katmıştır.
eşim de o hanımı ben sanmıştır.
olabilir dimi?

------------------------

maksat üzüm yemek mi? bağcıyı dövmek mi???

siz bu kafayla daha çooooooooooook kandırırsınız kendinizi.
lütfen benimle muhattap olmayınız hanımefendi,
zira aksi takdirde konu dışı mesajdan kib yapmak zorunda kalacağım:47:

---------------------

hııh belli yaranız var hanfendiii, kocanız bile tecavüze uğramış, sizi sevse uğramazmış.
hem ben sizin profilinizi inceledim, hani sizin kayınvalideniz melek gibi bir kadındı?
hani kızınız 8 yaşındaydı.
kendinizle çelişmeyin pliz.

Son düzenleme:
ay bebyim, bilemedim ki simcik.. o kadindan hersey beklenir.. ama esiniz de biraz saf mi ne?

siz bence esinizle bi psiologa gidin, kaseti de alin yaniniza.. birlikte tekrar izleyin..

------------------------

öyle mi dersin?
istemeden olmuştur dimi?
kimbilir belki k.vdem eşimi odaya soktuğunda hem ona ilaç vermiştir. içinde hem mavi hap hem de sanrı gösteren bir bardak suya katmıştır.
eşim de o hanımı ben sanmıştır.
olabilir dimi?

------------------------

hııh belli yaranız var hanfendiii, kocanız bile tecavüze uğramış, sizi sevse uğramazmış.
hem ben sizin profilinizi inceledim, hani sizin kayınvalideniz melek gibi bir kadındı?
hani kızınız 8 yaşındaydı.
kendinizle çelişmeyin pliz.

benim geçmişteki yorumlarımı niçin inceliyorsunuz he niçin?
ne geçti elinize?

belki k.v demin çok kötü biri olduğu gerçeğini kabul etmek istemiyor, etrafa 1001 yalan söylüyor, rol yapıyorum.
belki kızım 8 yaşında ama burda bahsettiğim kızım başka
belki benim 8 yaşındaki kızım eşimin başka bir kadından olan kızı
ne biliyorsunuz siz??

(ortalığı kartıştırıp içinden çıkamayınca tüy diken üye modeli)

-----------------

Back
X