Dert yok, Sohbet var.... :)

ucubeydi canım o lütfen, aaa hiç de zanaattan anlamıyosunuz:9::9:
şeriatın kestiği parmak acımazmış...

aralığı hiç sevmiyorum, hiç. bir de kyk geri ödemeleri başladı mı...
ocak güzel, canım ocak.:16:

evet ucubemiz o bizim
bir ara gidim resmini çekim hatıra olarak kalsın dedim
ben ucubenin yanına gidip çekene kadar önce kafasını sonra tüm vücudunu indirivermişler :37:

aynen öle csi.....

meyve şarabı severim ama aslen rakıcıyım :7:

ben şarabı sıcak severim, ya da böyle herhangi bir ortama eşlik etmek için içerim
esas içkim rakıdır,
rakıyı sek içerim.

hep diyorum ya
erkek olsam alkolik ve kumarbaz olurmuşum
Allah'ım bilmiş de yaratmış:9:

Son düzenleme:
evet ucubemiz o bizim
bir ara gidim resmini çekim hatıra olarak kalsın dedim
ben ucubenin yanına gidip çekene kadar önce kafasını sonra tüm vücudunu indirivermişler :37:

evet canım, biz insanlık heykelinin önce kafasını koparmış sonra da tamamen parçalamış bir milletiz.
herkese nasip olmaz bu.

gel tabi canim... sana ellerimle yemek yaparim... herbir yeri gezdiririm...

sweetim geliyor bi kere :)) lal de zaten burada..

gizemcim çok isterim, bir yurtdışı görev patlatsalar iyi olacak.
geçen sene hazırlanmış geliyordum ki iptal oldu bakanlıklar birleşince işler karıştı.
inşallah bu sene çıkar.

ben şarabı sıcak severim, ya da böyle herhangi bir ortama eşlik etmek için içerim
esas içkim rakıdır,
rakıyı sek içerim.

hep diyorum ya
erkek olsam alkolik ve kumarbaz olurmuşum
Allah'ım bilmiş de yaratmış:9:

ben çok aşırı sevmem içkiyi ama ortam olursa akarım :32:

evet canım, biz insanlık heykelinin önce kafasını koparmış sonra da tamamen parçalamış bir milletiz.
herkese nasip olmaz bu.

gizemcim çok isterim, bir yurtdışı görev patlatsalar iyi olacak.
geçen sene hazırlanmış geliyordum ki iptal oldu bakanlıklar birleşince işler karıştı.
inşallah bu sene çıkar.

insallah olur canim... ben de coook memnun olurum..

kizlar ya bana bi akil verin...

simdi bizim persembe günü randevu var ya...aslinda aksam 5 te paydos yapiyorum...diger kadin erken geldigi icin 4 de gidiyor...randevuyu erteleyim dedim o da olmuyor...bi daha ki randevuyu ocagin ortasina verebiliyor ancak...biraz önce kadinla konustum gidin dedi ama patron bunu pek hos karsilamaz sanirim....

ertelersem esim kasitli yaptigimi düsünecek?sizce ne yapayim?

simdi bizim persembe günü randevu var ya...aslinda aksam 5 te paydos yapiyorum...diger kadin erken geldigi icin 4 de gidiyor...randevuyu erteleyim dedim o da olmuyor...bi daha ki randevuyu ocagin ortasina verebiliyor ancak...biraz önce kadinla konustum gidin dedi ama patron bunu pek hos karsilamaz sanirim....

patronla konus bence oncesinde, ona danis..

diğer kadın ile shiftleri değişseniz
yani o gün sen erken gelsen ve erken çıksan,
o geç gelip geç çıksa:26:

Son düzenleme:
@elmayram hoşgeldiin, özledik seni

@lalcim bence erteleme, bir şekilde ayarlayıp gidersiniz. patronuna da durumu anlatabilirsin bir saat için sorun çıkarmaz umarım.

Back
X