Dert yok, Sohbet var.... :)

noluyor yahu, herkes sustu..

ben de grip oluyorum galiba..

theraflu içtim

haftasonu yemeğe alıcam milleti. temizlik de yapmam lazım hiç zamanı değil hasta olmanın..

bir yunan şehrinde bir adam başka bir şehre gitmiş bikaç ay sonra dönmüş
sokratese demişler ki bak -atıyorum-seyyah tatile gitti döndü ama hiç değişmemiş
neden değişsin ki demiş...kendini de yanında götürdü

belki de tolere etmemelisin her yükün altına sen girmemelisin görüyoruz ki hayatta biz yükleri sırtlandıkça insanlar üstüne koymaya bayılıyor

onlar da senin verdiğin değeri veriyorsa sana bırak onlar tolere etsin artık ,onlar ara bulsun,belki o zaman yüklerinin ne kadar ağır olduğunu da anlarlar

ben ya cumartesi yada pazar akşamı seni rüyamda gördüm...

şimdi sana mail atacağım...

sıkıntını acaba hissettim mi?

asil onlara rol yapmamaliyiz bence.. onlar en yakinimiz.. bizi oldugumuz gibi kabul edebilmeliler... bilebilir misin ki, belki onlar da sana rol yapiyorlar, onlar da seni idare ediyorlar..

aslinda herseyi konusabilsek, bunlarin hicbirisine gerek kalmaz.. en yakinina, suan ne hissettigni, neyi yapip neyi yapmak istemedigini söyleyemezsen, onlar sana nasil "yakin" olabilsinler ki...

aci cekmeleri, kirilmalari gerekiyorsa birak yasasinlar.. kendin disinda kac kisinin daha yükünü ne kadar tasiyacaksin??

bazen aradan çekilmek gerekir belki...
müdahale etmemek...
hani şu meşhur hukuk terimi gibi...hayatın olağan akışına aykırı davranmaamk...
o zaman herşey gerçek olur...
iyi olur ya da kötü olur...
ama gerçek olur...
herkes bir anda döküverir içindekini...
belki bunca yıldır üstüne kat eklediğimiz kağıttan kulelerimiz yıkılıverir...yıkılsın...biz zemindeki kağıtları süpürür taştan bir kule dikeriz...
zaten kopan fırtınada asıl kağıtlar savrulur gider...süpürülecek miktar da azalır...
bazen akışına bırakmak lazım...
hayatın altının üstüne gelmesine izin vermek...
altının üstünden iyi olup olmadığını görmek için...
bu ara bu konulardaki düşüncelerim bunlardır...

iyi ki varsınız.:29::29::29:
"güçlü" veyahut "güçlü" gibi davranan bilinçleriz biz.
aşarız elbet sorunları.
yeter ki teker teker gelsinler

not: kızlar hepinizi tek tek alıntılamadım sayfa uzamasın diye, hepinize tşkl:54:

mercimek çorba+tepsi kebabı(kilis tava) +pilav+fırında patates(fırın poşetinde yapıyorum garnitür niyetine)+çerkez tavuğu+söğürme (közlenmiş patlıcan)+çoban salata+içecek

tatlı olarak da profiterol

menüyü böyle düşünüyorum.. nasıl sizce?

csi,
benim en çok korumaya çalıştığım şey samimiyetim..

samimiyetimizden şüphe duymadan burada paylaşabiliyor olmak benim için çok önemli..
biliyorum ki senin için de öyle..

sen de iyi ki varsın.. iyi ki buradasın.. buradayız..

mercimek çorba+tepsi kebabı(kilis tava) +pilav+fırında patates(fırın poşetinde yapıyorum garnitür niyetine)+çerkez tavuğu+söğürme (közlenmiş patlıcan)+çoban salata+içecek

tatlı olarak da profiterol

menüyü böyle düşünüyorum.. nasıl sizce?

karnim inanilmaz tok ama agzim sulandi :)) of ya memleketimin yemekleri diyorum baska da birsey demiyorum....

patlicanlari közleyip, ezip zeytinyagi ve sarimsakla mi servis ediyorsun? hem pilav hem patates agir olmaz mi?

karnim inanilmaz tok ama agzim sulandi :)) of ya memleketimin yemekleri diyorum baska da birsey demiyorum....

patlicanlari közleyip, ezip zeytinyagi ve sarimsakla mi servis ediyorsun? hem pilav hem patates agir olmaz mi?

toplantıya gidiyorum...hukuk da dahil...yani uzayabilir...görüşürüüükkk...

canım bana kalsa pilav hiç yapmam.. zaten kilis tavanın yanında pilav yenmiyor.. ama yapmayınca da olmuyor işte.. az da olsa sofraya koymam gerekiyo sanırım..

patatesi soğan sarımsak salça azcık sıvıyağ baharatla birlikte fırın poşetine atıyorsun mükemmel bişi oluyo..

buzlukta közlenmiş patlıcanlarım var..
domatesi de közlüyosun veya tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp (emine beder hep böyle yazmış çok gülüyorum) tavada biraz çeviriyorsun.. sarımsak soğan zeytinyağı mmmmmmmmm..

çerkez tavuğunu da yoğurtlu bi meze olarak düşündüm.. eşim bayılıyor..

başka bir şeye gerek var mı?

canım bana kalsa pilav hiç yapmam.. zaten kilis tavanın yanında pilav yenmiyor.. ama yapmayınca da olmuyor işte.. az da olsa sofraya koymam gerekiyo sanırım..

patatesi soğan sarımsak salça azcık sıvıyağ baharatla birlikte fırın poşetine atıyorsun mükemmel bişi oluyo..

buzlukta közlenmiş patlıcanlarım var..
domatesi de közlüyosun veya tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp (emine beder hep böyle yazmış çok gülüyorum) tavada biraz çeviriyorsun.. sarımsak soğan zeytinyağı mmmmmmmmm..

çerkez tavuğunu da yoğurtlu bi meze olarak düşündüm.. eşim bayılıyor..

başka bir şeye gerek var mı?

tmm o zaman bulunsun ikisi de isteyen alir.. cok yorulma diye seettim ben..

tatli da profitorol e bayilirim ben...

annemse boyle agis misafirler oldugunda serbetli tatlilari tercih eder.. kadayif gibi.. ama o da biraz agir olabilir.. sütlü hafif bir tatli iyi bence...

Back
X