- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
evliliği saymazsak ben ailemden en fazla 15 gün süresince ayrı kalmıştım,bu da sadece 2 yaz tatilinde oldu
sen iyi dayanıyorsun,dayanıyorsan tabi :26:
noremu, gizemle uzakta yaşanan ilişkilerden bahsediyorduk..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliliği saymazsak ben ailemden en fazla 15 gün süresince ayrı kalmıştım,bu da sadece 2 yaz tatilinde oldu
noremu, gizemle uzakta yaşanan ilişkilerden bahsediyorduk..
kızlar ne çabuk geçiyor sayfalar yetişemiyorum
işte diyorum ya elalemin nazı kaprisi bitmez..
eskiden işime geliyordu galiba bu longway relationship tarzı hani kafam rahat oluyordu istediğimi yapıyordum.. sanırım özellikle bunu tercih ediyordum.. çok sevmezdim mıç mıç ilişkileri..
bu konudaki düşüncemi eşim değiştirdi. ilişkimiz boyunca neredeyse her gün beraberdik. ona da ilk zamanlar "düş yakamdan beni rahat bırak" demişliğim var.. hala ara sıra hatırlatır o lafı bana..![]()
ben boşa demiyorum
bende şans yok
zerre şans yok
gel de sinirlenme
gel de isyan etme
telefonu sabah şarja taktım
usb şarj almadı diye pili çıkardım taktım falan
yazılım göçmüş
nerde narin tel var bu adam bana alıyor ya
allahtan vodafone yazılımı online olarak yükleyebiliyormuş
ama bunun için evde ve pc başında olmam gerek![]()
evet canım,onun üzerine yazdım bende...
ama sanırım mecburiyetler girince araya katlanıyor insan...
ailemden ilk kez 25 yasimda uzak kaldim, 1.5 yildir da uzagim iste.. dayaniyor muyum, bilmiyorum.. düsünmüyorum. sürekli mesgul ediyorum kendimi..
ilk günler cok zordu, özellikle aksamlari ve hafta sonlari.. ilk 6-7 ay, 7m2.lik odada ne tv, ne bilg. hicbirsey olmadan yasadim.. sadece telf.la konusuyorduk, o da 10-15 dk.. yapacak hicbirsey yok.
simdi biraz daha iyiyim.. yeni bir kültüre alisiyorum, bilg.dan istedigim zaman ailemi görüyorum, konusuyoruz. senede 2-3 kere de mutlaka gidiyorum :))
bu bf benim ilk, umarim son da olur.. mutluyum onunla.. birsürü problemler yasadik, hala yasiyoruz, ve büyük bir ihtimalle ileride de yasayacagiz.. ama yine de herseyimi rahatlikla anlatabildigim biri.. bana destek olmasi gerektigi, gaza getirmesi gerektigi, simartmasi gerektigi ya da kizmasi gerektigi zamanlari iyi biliyor..
aile deyince yanlış anladın sandım..
ailemden ayrı tatile çıkardım.. aslında epey özgürdüm ben bekarken..
kimse bana sen ne yapıyorsun demezdi ,yalan söylemediğim sürece sorun yoktu..
ah ahh bir de şimdiki halime bak.. kk.dan kızlarla buluşabilmek için 40 takla atmam lazım..
off ya ben bu kuzeni öldüreceğim
Elin evli adamıyla ya tövbe tövbe aşık oldum diyor ya
allah kavuştursun ;ailenle....
allah ayırmasın ;bf ile....![]()
evli adama mı aşık olmuş![]()
off ya ben bu kuzeni öldüreceğim
Elin evli adamıyla ya tövbe tövbe aşık oldum diyor ya
dilimde tüy bitti bunları söylemekten nerdeyse bir yıl olacak adam hem yaşça büyük hemde kocaman iki çocuğu ve genç bir karısı var:26:bu olmamış tabi sende haklısın evli adamdan hayır gelmez daima evdeki kadın şanslıdır birde çocuk varsa olmaz unutsun bence
gizmo sen kaç yaşındasın kuzum ya?
ben de çok fazla ilişki yaşamadım yaşadıklarımdan pişman da değilim aslında ama ilk aşkımla evlenmiş olmak isterdim..
yani eşimin ilk aşkım olmasını isterdim![]()
ya bu kafeye ortak ya işte o adama aşık bunu bile bile oraya ortak oldu engel olamadım
Ona karşı bir şey hissetmiyorum sadece ortaklık diyordu şimdi de ben bu aşktan nasıl kurtulacağım diye ağlıyor
gizmo sen kaç yaşındasın kuzum ya?
ben de çok fazla ilişki yaşamadım yaşadıklarımdan pişman da değilim aslında ama ilk aşkımla evlenmiş olmak isterdim..
yani eşimin ilk aşkım olmasını isterdim![]()