Dert yok, Sohbet var.... :)

karim, betim,patam, gizemim ve çekirdeğim.
sizleri maalessef en'ler listesinden çıkardım, adayların içinden seçim yapmamız gerekiyor imiş.

ama benim en'lerim sizsiniz gene de..

En duygusal kk üyesi?....... katekate

En yaramaz kk üyesi? TuzluCekirdek

En Türkçeyi güzel kullanan kk üyesi? Patafix

En teknoloji düşkünü kk üyesi? DustHAze

En her konuya vakıf,yazmadan duramayan kk üyesi? çirkin betty

en romantik komedi diye bir soru olsa onun cevabı pek tabii ki de dranas'ım olurdu:9::9:

Son düzenleme:
Kantar benim ilk sevgilimdi yani ondan öncekiler sadece karşılıklı hoşlanmadan ibaretti gerçek ilişki kantardı ama sonuç fiyasko:31:

neyin ne olacagi hic belli olmuyor iste canim yaaa...

bundan önce birinden cok hoslanmistim.. 1.5 yil uzaktan devam etti. en sonunda bu böyle olmaz dedim, mail attim, böyle böyle diye.. o da, "ben sana hic öyle bakmadim" dedi.. konu kapandi.. sonra da bf ile tanistim..

suan icin iyi ki onla olmamis diyorum.. yoksa ya hayallerimden vazgececektim ya da ondan...

adam biliyor mu???

unutmaktan başka çaresi yok,bir söz mü ne var ;

"evliye gönül verme,eve gider unutur"

Ortada cinsel bir şey yok adam bunu kendine aşık etti sonra kendini geri çekti durum bundan ibaret
Bu arada kuzen doktor kafeye ortak olması için ısrar etti böyle garip bir ilişkileri var

neyin ne olacagi hic belli olmuyor iste canim yaaa...

bundan önce birinden cok hoslanmistim.. 1.5 yil uzaktan devam etti. en sonunda bu böyle olmaz dedim, mail attim, böyle böyle diye.. o da, "ben sana hic öyle bakmadim" dedi.. konu kapandi.. sonra da bf ile tanistim..

suan icin iyi ki onla olmamis diyorum.. yoksa ya hayallerimden vazgececektim ya da ondan...

ama erkekler hep ilk olmayı istiyorlar mesela kantar benim elimi ilk tuttuğunda benim ellerim terlemiş ve bizim kantar kendince ilk olduğunu anlamış çok saçma ama erkeklerin böyle garip takıntıları var:37:

korkarım gönül işlerinden...

gönül ferman dinlemez, ama ahlak dinler...

gönlüne onu sevme diyemeyebilir.

ama ortak olmayacak,
onu görmeyecek...

yapacak başka birşey yok...

adam kandırdı mı?
belki başta sakladı evli olduğunu..
ama şu an biliyor kuzenin..
uzaklaşacak..

Ortada cinsel bir şey yok adam bunu kendine aşık etti sonra kendini geri çekti durum bundan ibaret
Bu arada kuzen doktor kafeye ortak olması için ısrar etti böyle garip bir ilişkileri var

evli bir adama bile bile ilgi duymak nasıl olur bilmiyorum..

hani beğenirsin filan da aşık olmak.. gözü başka bir şey görmemek..

ya da bi adama aşık olursun da evli olduğunu bilmiyorsundur sonra kopamıyorsundur hadi bu bir derece mazur görülebilir belki..

bile bile git ortak ol..

kuzenin bdv.de konu açsa neler yazardım bilemiyorum dranasım..

Canım gerçekten öyle çünkü o kafeye öğlenleri beraber giderdik adam sürekli buna kur yapıyordu adam yollu ama benim kızın gözleri kör

kuzeninin acilen zihnini dagitacak islerle ugrasmasi gerekiyor... kafede de sürekli görüsüyorlar degil mi? isle bile ilgili olsa.. yani hep gözünün önünde..

ama ortak olmayacak,
onu görmeyecek...

adam kandırdı mı?
uzaklaşacak..

Büyük konuşmamak lazım ama hadi böyle bir aşkı düştün olmaz demiyorum duygularına hakim olamazsın ama hareketlerini kontrol altına alabilirsin ve zamanla belki çok acı çekersin ama zamanla içinde de bunu yenersin bence durum bundan ibaret ama bu insanların ahlakıyla ilgili bir durum

evli bir adama bile bile ilgi duymak nasıl olur bilmiyorum..

hani beğenirsin filan da aşık olmak.. gözü başka bir şey görmemek..

ya da bi adama aşık olursun da evli olduğunu bilmiyorsundur sonra kopamıyorsundur hadi bu bir derece mazur görülebilir belki..

bile bile git ortak ol..

kuzenin bdv.de konu açsa neler yazardım bilemiyorum dranasım..

Ben gereken herşeyi söylüyorum ama dinlemiyor yapacak bir şey yok akıl yaşı tamam doktor olmuş yakında uzmanlığını alacak artık söz geçiremiyorum

kuzeninin acilen zihnini dagitacak islerle ugrasmasi gerekiyor... kafede de sürekli görüsüyorlar degil mi? isle bile ilgili olsa.. yani hep gözünün önünde..

Evet canım kendini bile bile bu ateşe attı
oysa beni dinleseydi o kafeye ortak olmasaydı oraya gitmeyi kesseydi şimdi o adamdan kurtulmuş olacaktı

dranas bari sen deme bunu
bütün suçu erkeğe atma, yapma:47:

allah yürek vermiş, kalp vermiş ama bir de yanına akıl vermiş:34:

kuzenin dr olduğuna göre zeki biri ama zeki olmak akıllı biri olduğu anlamında gelmiyor demek ki maalesef:19:

O böyle yerleri banal bulur biraz da havalı kendince haspam
pehhhh:20::19:

ama ortak olmayacak,
onu görmeyecek...

adam kandırdı mı?
uzaklaşacak..
:42::46::46::46:

Canım gerçekten öyle çünkü o kafeye öğlenleri beraber giderdik adam sürekli buna kur yapıyordu adam yollu ama benim kızın gözleri kör
yahu bize de kur yaparlar istesek.
erkek aranır, sen aratmayacaksın

ay sinirliyim zaten hırsımı kuzeninden alıcam şimdik:47:

Son düzenleme:
Büyük konuşmamak lazım ama hadi böyle bir aşkı düştün olmaz demiyorum duygularına hakim olamazsın ama hareketlerini kontrol altına alabilirsin ve zamanla belki çok acı çekersin ama zamanla içinde de bunu yenersin bence durum bundan ibaret ama bu insanların ahlakıyla ilgili bir durum

eger kuzenin icin bu durumda bi gariplik yoksa, evlenmeden birliktelik, ikinci kadin olmak, aldatmak... gibi.. sen hicbirsey yapamazsin..

biraz empati kurmak lazım sanırım...

aşık olduğum adamın karısı yerinde olsam diye düşünmek lazım yani...

bilmiyorum,evet gönül ferman dinlemez de.....kuzenin doğruyu kendi görmeli,ve biran önce ORTAKLIKTAN AYRILMALI.........

dranas bari sen deme bunu
bütün suçu erkeğe atma, yapma:47:

allah yürek vermiş, kalp vermiş ama bir de yanına akıl vermiş:34:

kuzenin dr olduğuna göre zeki biri ama zeki olmak akıllı biri olduğu anlamında gelmiyor demek ki maalesef:19:

pehhhh:20::19:

:42::46::46::46:

yahu bize de kur yaparlar istesek.
erkek aranır, sen aratmayacaksın

ay sinirliyim zaten hırsımı kuzeninden alıcam şimdik:47:

Canım haklısın ama adamın ciğerini tanıyorum haa tabi ki suç kuzenimde bu duruma mahal verdiği için söylediklerinde haklısın ama adamı da suçlamadan edemiyorum

biliyorsunuz sürekli ofiste çalışan biri değilim.. işim gereği konuştuğum tanıştığım o kadar çok insan oluyor ki..

ve biraz müsade etsem hemen o boşluktan sızmaya çalışacak pek çok erkek var..
eşimi bazen anlayabiliyorum.. neden bu kadar kıskançlık ettiğini.

akşamları konuştuğumuzda yarın kuruma gitmeyeceğim dediğimde bana belli etmemeye çalışsa da hep bir sıkıntı kaplıyor içini.
ve eve döndüğümde mutlaka ayrıntılı bir şekilde anlatmamı ister..

"kimseyle karşılaştın mı, okuldan kimseyi gördün mü, ne kadar bekledin kiminle sohbet ettin?" bütün bunları anlatmam gerekir.

aynı şekilde böyle kadınlar da var malesef.. eşim için de geçerli aynı durum.. ben de kıskanıyorum ben de merak ediyorum..

dranas kuzum, sen kantardan neden ayrıldın? bunu kuzenin göremiyor mu?

hiçbir duygu eğer beslemezsen sonsuza dek sürmüyor.. hep söylerim ölüm acısına bile katlanıyoruz unutup yaşamımıza devam ediyoruz.

biliyorsunuz sürekli ofiste çalışan biri değilim.. işim gereği konuştuğum tanıştığım o kadar çok insan oluyor ki..

ve biraz müsade etsem hemen o boşluktan sızmaya çalışacak pek çok erkek var..
eşimi bazen anlayabiliyorum.. neden bu kadar kıskançlık ettiğini.

akşamları konuştuğumuzda yarın kuruma gitmeyeceğim dediğimde bana belli etmemeye çalışsa da hep bir sıkıntı kaplıyor içini.
ve eve döndüğümde mutlaka ayrıntılı bir şekilde anlatmamı ister..

"kimseyle karşılaştın mı, okuldan kimseyi gördün mü, ne kadar bekledin kiminle sohbet ettin?" bütün bunları anlatmam gerekir.

aynı şekilde böyle kadınlar da var malesef.. eşim için de geçerli aynı durum.. ben de kıskanıyorum ben de merak ediyorum..

dranas kuzum, sen kantardan neden ayrıldın? bunu kuzenin göremiyor mu?

hiçbir duygu eğer beslemezsen sonsuza dek sürmüyor.. hep söylerim ölüm acısına bile katlanıyoruz unutup yaşamımıza devam ediyoruz.

Canım ya ne güzel yazmışsın evet görüyor beni ama sonuç sıfır ben artık zaten onunla mesafe koymaya karar verdim

Back
X