Dert

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
İçimde bir sıkıntı var anlatmazsam dayanamayacağım artık ben iste çalışırken kendimi kaybediyorum dalıp gidiyorum uzaklara
sanki orda değilmişim gibi mesala bugün arkadaşın yemek saati geldi ben unuttum kızı yemeğe çıkarmayı gerçi bana bir sey demedi yöneticim ilerde basıma dert açılırsa diye korkuyorum çünkü geçen yıl cok cektim başka konulardan bu senede aynisi olsun istemiyorum iste cok panik yapan bir insanım bende farkına varıyorum ama geçtikten sonra bazen dalıyorum çalıştığım yerde ne is yaparsa ona konstre oluyorum çevremde olanların farkına varamıyorum hemen ona kitleniyorum of ne yapacağım bilmiyorum

Telefonunuza alarm kurun. Belirli bi saatte yapılacak planınızı yazın saatini kurun. :))

Doktora görünüp sebebini ogrenin en.kisa zamanda bence.Boyle gitmez snucta illaki bir yerde sıkıntı cikar.Hepimiz zaman zamn daliyoruz ama devamli olmasi bir problem oldugunu gosterir

Yemek saati gelen benim yemek saatim geldi demiyor mu

Yani siz hem iş hem onun yemeğini neden takip ediyorsunuz ben anlayamadım galiba

Doktora görünüp sebebini ogrenin en.kisa zamanda bence.Boyle gitmez snucta illaki bir yerde sıkıntı cikar.Hepimiz zaman zamn daliyoruz ama devamli olmasi bir problem oldugunu gosterir
Aslında ilgili olduğum konularda cok dikkatliyimdir dikkat eksikliğim var desem orda da olur ama bazen öyle bir dalıyorum ki bunalıyorum

Yemek saati gelen benim yemek saatim geldi demiyor mu

Yani siz hem iş hem onun yemeğini neden takip ediyorsunuz ben anlayamadım galiba
Bizde Genelde eski çalışanlar yemekleri yönlendiriyor sen bu saatte yemeğe çık molaya çık diye kız söyledi ama baya bir sonra

Aslında ilgili olduğum konularda cok dikkatliyimdir dikkat eksikliğim var desem orda da olur ama bazen öyle bir dalıyorum ki bunalıyorum
Belki beyin yorgunlugundandir.Stres yapip dusundugunuz şeyler varsa buda sebep olabilir

Kafanızda birçok konuyu aynı zamanda düşünmenizden kaynaklı bir tür beyin yorgunluğu yaşıyorsunuz.Unutkanlık vitaminlerden bazılarının eksikliğinde de görülebiliyor bunuda hatırlatmak isterim.

B12 baktırdınız mı? Eksikliği dikkat dağınıklığı ve zamanla unutkanlık yapar.. Zaman zaman hepimizin başına böyle şeyler gelebilir ama sık olursa tabi sorun biyerde mutlaka çıkacaktır.. Kompleks vitaminler var onlardan kullanabilirsiniz daha hem bedeni hem de vücudu daha dinç yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…