Dert

Değersiz im gözünde.tahsilli olsamda. Meslwk sahibiyim.Onun gözünde hicbisey im .

Değersiz im gözünde.tahsilli olsamda. Meslwk sahibiyim.Onun gözünde hicbisey im .
Kendine değer versen ve onu biraz Boşver sen. Kendin için yaşasan. Kendine değer verirsen o da buna kayıtsız kalamaz. Biraz ilgisiz davran. Kendin için yasa. Kendini sev. O yokmuş gibi yasa. Rekabet yarat. Emin ol erkekler çok saf. Parmağında oynatabilirsin.

Kendine değer versen ve onu biraz Boşver sen. Kendin için yaşasan. Kendine değer verirsen o da buna kayıtsız kalamaz. Biraz ilgisiz davran. Kendin için yasa. Kendini sev. O yokmuş gibi yasa. Rekabet yarat. Emin ol erkekler çok saf. Parmağında oynatabilirsin.
Banada tavsıye versene Nasıl yapabılırim

Sen geçen cocuk istemeyen erkeklerin hepsi gebersin diye beddua etmiyormuydun? Ben mi karıştırdım. Habire sağda solda beddua okuyacağina boşan.
Herşey meslek, tahsil değil gordugun üzere.
İyide herşey tahsil olsa özel üni ye parayla girenler ne olacak ??

Daha kendi problemlerine çözüm bulamayan akademisyenler yani bilim insanları. Yazık. Önceki konularınıza da baktım onurum için ailem için boşanmıyorum vs demişsiniz. Bahanelerin arkasına sığınmayın, özgüveniniz yok

Back
X