• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlenmemek için yardım

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaslar,
inşallah bir kac hafta sonra nisanim var. isteme oldu.
uzun süreli bir iliskinin nihayeti..
cok şükür sevdigim insandan yana bir sıkıntım yok. Sinavlari kazanip isimiz olduktan sonra daha da rahat olmus olacagiz ins.
simdi kayinvalidem biraz fazla baskin birisi. Yönetici, bu sebeplede normal hayatindada heo sözü gecsin diyen biri. sözünü tutmaz isek sorun yasayabiliriz. Sözlüm yanimda duruyor duracagini biliyorum. Allah en az problemle surecimizi atlatmayi nasip etsin.
su an gözle görülür bir problem çıkmadı cok şükür.
Ancak kayinvalidem annemi arayip sormuyor. Isteme ile nisan arasi bizim burada anneler cok fazla görüşürler. Kayinvalidem aramayinca annem acaba zoraki mi geldi seni istemedi mi bizimle ilgili bir problem mi var diye aklina sorular takiliyor..
Sözlün seni koruyabilecek mi hep vs diyor..
Babamda sürekli kayinvalidenin sözünden çıkma diye tembihliyor. aileme sürekli zihnimi bulandirmamalari gerektigini söylüyorum ama onlarda ileride sorun cikmasin diye soyluyoruz diyorlar..
Kısacası ben mesafeli olmak istiyorum ama samimiyetimi yitirmeden.. Çünkü kayinvalidem zor biri olmakla beraber sevdigim bi insan. Ve esimin annesi oldugu icin saygim her zaman olmali.. bastan dengeyi saglamak icin nasil davranmaliyim.

Bu dönemde aileler çocuklarını çok fazla manipüle ediyor
Annenizin endişelerini anlıyorum ama biraz içinde yaşasın lütfen seni de doldurdmasın
Bu dönemde kv ile yüz göz olmaman ve mesafeyi koruman önemli
Dediğim dedik olma kendi isteklerinden vazgeçme ama küçük şeyler için de hayır deniyosa tartışmaya girme derim
Kv ile ilgili sorunlarını da sözlünle konuş o uygun bir dille iletsin sen dahil olma

Arkadaslar,
cok şükür sevdigim insandan yana bir sıkıntım yok. Sinavlari kazanip isimiz olduktan sonra daha da rahat olmus olacagiz ins.
simdi kayinvalidem biraz fazla baskin birisi. Yönetici, bu sebeplede normal hayatindada heo sözü gecsin diyen biri. sözünü tutmaz isek sorun yasayabiliriz. Sözlüm yanimda duruyor duracagini biliyorum. Allah en az problemle surecimizi atlatmayi nasip etsin.
Ancak kayinvalidem annemi arayip sormuyor. Isteme ile nisan arasi bizim burada anneler cok fazla görüşürler. Kayinvalidem aramayinca annem acaba zoraki mi geldi seni istemedi mi bizimle ilgili bir problem mi var diye aklina sorular takiliyor..
Babamda sürekli kayinvalidenin sözünden çıkma diye tembihliyor. aileme sürekli zihnimi bulandirmamalari gerektigini söylüyorum ama onlarda ileride sorun cikmasin diye soyluyoruz diyorlar..
Kısacası ben mesafeli olmak istiyorum ama samimiyetimi yitirmeden.. Çünkü kayinvalidem zor biri olmakla beraber sevdigim bi insan. Ve esimin annesi oldugu icin saygim her zaman olmali.. bastan dengeyi saglamak icin nasil davranmaliyim.
Sevdigin biri oldugu icin zoruna gitmesin, huyundan gitmek zor olmaz
Biraz otoriter yapısı oldugundan herkesi yönetmek istiyor anladıgım kadarıyla
Ama sana inadından yapıyorsa o zaman sözlünle bu durumu konus, kadınla direkt temasa gecme
Simdiden hayırlısıyla atlatmanı diliyorum :KK36:

Arkadaslar,

babaniz bir erkek annesine sahip oglus oldugu icin kayyum anne sozunden cikma diyor, evet. cok sirin. anneniz hem kayyum annesinden hem de erkek annesi oglusu olan esinden bir nebze kirildigi icin aklina deli sorular geliyor. sizin yegane onceliginiz ailenizi ve karsi tarafin ailesini iliskinizden uzak tutmak.

nisanlinizin annesi annenizi aramak zorunda degil.
siz eger boyle beklentilere girerseniz, unutmayin ki onlarin ailesinde olan ama sizin ailede hic olmayan seyleri de gonullu kabul etmis olursunuz; bunlar da zamanla saygiyi ve sevgiyi yipratir.

Arkadaslar,

Babaniz ilgincmis Kv nin sozunden cikma ne demek ya, hic bir anne babanin agzina yakisiyormu Kv kim ola ki ??? O yasa o mu getirmis sizi ? Buyutup beslemis mi ? Uzerinizde ne hakki varmisda sozunden cikmayacakmissiniz ?
Bir kere bu lafi unutun aileniz sizi yanlis yonlendiriyor, herhalde zorla evlenmiyorsunuz, eee o halde neden karsi tarafa bir cici gorunme cabasi icinde olasiniz ki ???
Sizin kv belliki anne babanizi simdiden sindirmis, soyle bir konusun kendilerine gelsinler, annenizde hic dert etmesi kv aramazsa aramasin arayincada anneniniz mesafeli konusur kadinda hak ettigi muameleyi gorur.
En nefret ettigim seydir bu kv lerin kp lerin karsilikli birbirlerine trip atmalari, ben arama onun aramasi lazim, yok efendim biz kiz tarafiyiz, yok biz buyuguz vs vs
Size tavsiyem nisan-dugun olana kadar ortaligi sakinde idare etmeniz ondan sonrada kimseyi takmamaniz, ha o arada sizin kv cok mudahaleci olursa tabiki o zamanda tepkinizi koyunki kadin bastan herseyi kontrol edecegi hissine kapilmasin.
Anne babaninzda biraz toparlansinlar canim ne o oyle ay aramadilar acaba seni sevmediler mi, ayy sakin sozunde cikma bik bik bik azicik ozguveniniz olsun canim ne o oyle...
Hem siz daha atanacaksiniz sanirim... Keske once is konusunu garantileseydiniz

Daha önce de yazmıştın galiba. Kayınvaliden aramak zorunda değil. Belki o da benim gibi bütün bu adetleri ve onlarla bağlantılı yaptırımları saçma buluyordur. Annen de aman ne güzel kızım bizi fazla bulaştırmadan gönlünüze göre halledin işlerinizi diye bilir mesela. Babanıza " neden kayınvalidenin sözünden çıkmayacakmışım acaba" diye sor. Belki kadın yanlış birşey diyecek sana zarar vermeye çalışacak. Adete uymaya çalışırsan sen zararlı çıkarsın.

Ne cok samimi lacka ol nede uzak ol. O ayari tutturdugun surece sirtin yere gelmez. Belliki zor bir kayinvaliden olacak ama sen kendini onun gozunde asagi cekmeden tavrini koy. Zor bir olay bunu herkes beceremez ama yapmazsan biliyosun klasik erkek anneleri iste...

sen doğru düşünüyorsun kimseyle de konuyu çok konuşma bence kontrol manyağı kv ile hep sıcak ve mesafeli olunmalı kanımca devam bebeğim

Back
X