dertler bitmiyor...

kahvegxoxzlxuxm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2008
470
2
0
İstanbul
kızlar pazartesi akşamı kayınvalidemler bizi iftara çağırdı.ben çalışıyorum eşimde çalışıyor.biz altlı üstlü oturuyoruz.ben o gün işten geldim.eve girip çantamı bıraktıktan sonra yukarı çıktım görümcemler gelmişti görümcemin yeni evli kızıda gelmişti.herkesle mrhb laştıktan sonra mutfağa gittim kayınvalideme yapacak birşey varmı diye sordum oda yok dedi.birazdan sofrayı kurmaya başlıyacaktıkta ben mutfaktan odaya geçtim görümcemin kızı yüksek sesle bu gelin ne oratalıkta dolaşıyor öyle hiç bir işe yaramıyor boş boş dolaşıyor dedi.tabi herkes gülüştü bu söze..bende yine peygamber sabrı var.senmisin yenge benmiyim yenge dedim.sadece bu kadar .sofra kuruldu herkes oturdu ben servis yapacağım.herkesin sırayla tabaklarına yemek servisi yapıyorum.görümcemin kızına kübra tabağını verirmisin dedim servis için.ben tadını çıkarıyorum biraz daha ayakta dur.böylesi hoşuma gidiyor demezmi.koptum resmen.bende senin dilin çok uzamış.anan gibi ne konuştuğunu bilmiyorsun dedim...kayın babamlar kayınvalidem bütün aile ordaydı.işin en üzücü tarafıysa şaka yaptık diyip işin içinden çıkıyorlar ve kocamda hala onları savunuyor.geldiğimden beri anasından çektiğim bitti şimdi kızı başladı.bide gelin bizim içimize girmiyor diyorlar.nasıl gireyim ha siz söyleyin.şimdide kayınvalidem küsmüş surat beş karış dolaşıyor ortalarda.ben karar verdim kızlar ya ayrı eve çıkacağız yada boşanacağım.ne olur sizde birşeyler söyleyin.teselliye çok ihtiyacım var.

ne boşanması ya allah aşkına.bellki bu cahil biri.senide pek sevmiyolar sanırım.laf sokmalarından belli yoksa ordan biri çıkar uyarırdı kızı.eşinlede konuşmayı dene bence.ama en iyisi taşınmak olur.zaten içiçe oldunmu film kopuyo kardeşim.

o nasıl şakadır öyle yaa.bu ne cesaret işlerine geliyor herkeste gülüyor eşinin biraz olaya müdahale edip dur demesi gerekirdi...sende onlara öyle şaka yapsan nolurmuş eşine sor bakalım.bunlar böyle yapıp yapıp yanlış anladı biz öyle demek istemedik derler.aynından benimde başımda vardı.ben dayanamayıp cevap verirdim ben suçlu olurdum yanlış anladıgım için insanın pisikolojisini bozuyorlar...sonunda eşimm annesine kardeşlerine inanıp ayrıldı onların agzına baktıgı için yapıcak bişey yok...umarım eşiin çözüm için bişey yapar yoksa işin çok zor arkadaşım

bu olaylar herkesin gözünün önünde mi oluyoor ve de herkes gülüyor eşin hala şaka diyor pes doğrusu bence sen de gitme bi daha içlerine girme haspaya bak sen hoşuna gidiyormuş...

Kızın hayatında tat alacak başka bir işi, gücü, uğraşısı yok demek ki, yazık. Cahilliğe bak ya! Sinirlenmekte haklısınız ama boşanmayı düşünmek için çok çok erken. Bence dediğiniz gibi yapın, ayrı bir eve çıkın, onlardan uzaklaşın. Eşinizle konuştunuz mu bu konuyu? Yaptıkları ayıp bir şey. Şakanın bile bir saygı çerçevesi içinde olması gerekiyor, buna şaka değil densizlik denir. Bence eşinize bu tavırların durduk yere huzursuzluk yarattığını anlatın, belki farkında değildir, anlar. Şu hayatta aklı başında, dengeli insanlarla karşılaşmak ne zor oldu, herkes ayrı bir vaka!

ßenim en sinir olduğum şey erkeklerin sünepe gißi durması..
o kıza direk o an deseydi sen ne biçim konuşuosun saygısızLaşma gißiLerinden ..bak bi daha kimse cesaret edermiydi öle laf sokmaya..
Yani oLay kocada bitio ..
ßaŞtan böLe şeyLere izin verMicek çizgiSini beLLi edicekti..
Sinir oLuorum böLe erkekLEre...

terbiyesizzz,,,patlatıverseydin ağzının ortasına iki tane..
kimse umrunda olmasın eşinden başka canım..
varsın beş karış gezsın herkes umursama..
eşine karşı da tavrını koy.
kesınlıkle uzaklasın ordan..

Siz bu lfları işitirken sofradaki büyüklerde tek kelime etmiyor, durumu eşinize anlatın ama pek bişey değişmez yıne tadınızı bozmayı becerir öyleleri ayrı ev meselesi en mantıklısı.. Ama laflar çok ağır hemde çok ayıp..!!! kendisinin görümcesi yok anlaşılan varsada o gibileri mum tutturur

canım bence sen yokken senin arkandan bir şeyler konuşuluyor ki bu kız da ondan yüz bulup laf sokuyor bu şekilde, yoksa cesaret edemezdi gibime geliyor. bence ev değiştir, boşanmak çok fevri bir karar ve eşinin de doğrudan bir suçu yok zaten bence.

Ne sanıyor o kız kendini?
Ben olsam asla onun servisini yapmazdım!
Seviyesiz, terbiyesiz insan!

Ne bicim saka bunlar böyle her lafı söyle sonrada saka de cık isin icinden oh ne güzel..

Son düzenleme:
canm aynısı bende de var5.5 yıldır burnumdan geldi hayat kaynanam görümcem söler eşim şaka şaka sende herseye alınıyosun der bende cevap veriyorum insan dayanamıyooo ki artık bende ögrendim bişi sölerlese cevaplıyorum saka şaka denildigi zaman bende anladım şakaya şakayla karşılık verdim diyorum susuyolar üstelk benm görümce büyümüş küçülmüş13yasındaydı ben gelin gittigimde bi şımarıktı kaynanam sımartıyo o nederse afadersnz ama agzıma etse hihihihi gülerdi af allah ım ne günlerdi biz 8ay beraber oturduk sona5ay altlı üstlü şimdi 5saat uzaktayım rahatım diyecegim o ki onlardan biraz uzaklaşşş yani tasınma imkann varsa tasın yada kulaklarını tıka o da olmuyosa nazikce lafı yerine oturt şaka yaptım de çık ben yaptım olduAllah sabır versin nediyelim canm

Allahim sabir versin sana.zikkim ye deyivercektin.yada aaa sana yemek kalmamis deyip butun yemegi kendine dolduruverseydin gicik bi gulumsemeyle.O da ceker ama bu pabuc diliyle.

allah akıl fikir versin bunlara ailece IQ larında problem var sanırım..
kızın yası kaç merak ettim..akılı basında bi insan sakada olsa böyle bişey diyemez..
eşine de brawooo diyorum..insallah akıllanır ve senin yanında durmayı öğrenir

inşallah oradan uzaklaşırsınız memur falansınızdırda tayin falan çıkar en kısa zamanda

bu ne terbiyesizlik ya ne büyükler ne kocanda birşey demiyor bu ne rahatlık ya
annesi kayınpederin kayınvaliden herkesten önemlisi kocan ailece garipler galiba
kayınvalidene bende şaka yaptım deseydin niye küsüyormuş
eşinle konuşmaya çalış çok da şikayet ederke değilde mantıklı birşşeilde örnekler vererek umarım anlar
hemen boşanmayı düşünmeyin

canım benim ne boşanması allah korusun.gereksiz ve değersiz insanlar için yuvanı mı bozacaksın.
boşverr kı..na bile takma yanii.o kim oluyor kii..zıkkımın dibini ye deseydin de işte oda denmiyor seviyesiz şeyy.
bence en iyisi ayrı eve çık sen kurtar kendini..

hemen ilk fırsatta boşanın ohh valla ne kolaymış.gözüm korktu evlilikten bi çocuğun lafıyla yuva yıkmakta neymiş
sen zaten altta kalmamış cevabını vermişsin.çocukta annesinden yada başkasından yüz buluyor böyle konuşma cesareti oluyor.kendini ezdirme haklısın sen ama bu konu yüzünden boşanmayı düşünürsen yuvanıza yazık edersin

ve eşine her zaman senin yanında olması gerektiğini seni korumasını savunmasını(ailesinin yanında yani)öğretmelisin.benim dilimde tüy bitti çok çektim bu konuda ama sonunda başardım rabbime binlerce şükür olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…