canım sen en ıyısı bıdaha o sevıyesızlerle muhattap olma bence en ıyısı bu olur kotu nıyetlıler resmen kasınıyo o kız ben olsam yolardım o kızı nedemek ya sınır olurum oyle sytanca
davranıslara hem o kızın senle ne aalıp veremedıgı varmısta senınle ugrasıyo gorumcen olsa anlarım gorumcenın kızı sanırım dogerlerıne yalakalık yapıyor siz enıyısı muhattap olmayın ne munasebet o kım oluyorda sıze laf sokuyor.evden tasınmasanızda muhattap olmayın onlarla bıraraya gelmemeye bakın esınıze yaptıklarının ıyı bısey olmadıgına ıkna edın kı yarın oburgun onlarla nıye gorusmuyosun dıye sorun cıkmasın.kotu nıyetlı laf sokan ınsanlardan:bende nefret ediyorum
aslında benim iki görümcem var ama büyüğü tam bir felaket insanlar üstünde hakimiyet kurmaya bayılıyor.neyse bursaya taşındılar kurtuldum diye dua ederken kızı evlendi buraya geldi.tam anası.aslında bende fakındayım onu dolduruyorlar.ama Allah yukarda.şimdi oğluma sünnet düğünü yapacağım büyük görümcemle konuştuk mevlütü ne zaman yapacaksın dedi bende düğünden iki hafta sonra yapacağım dedim.neyse hemen yapsan falan öyle olmaz dedi.bende olur neden olmasın.ben işten peşpeşe izin alamam.şimdide telefonla herkesi ayağa kaldırmış.mevlüt düğünün ertesi günü olacakmış.bende eşime ben yokken mi yapacaksınız.bu ne hakimiyet kurma çabası dedim.oda hayır sen izinli olduğunda yaparız dedi.sen ona bakma diyor.ama onlar bi yolunu bulup kocamı doldururlar yine...yani anlıyacağın 11 senedir bu görümcem herşeyime karışıyor.bende eşime ben artık susmam dedim.biri bana birşey derse cevabını veririm dedim.hata çok ağır konuşurum dedim.sanane derim.oda sanane deme diyor.o zaman söyle bana karışmasınlar dedim.yaşım 31 oldu.artık o bunu dedi bu bunu dedi diye sızlanmak istemiyorum .haksızmıyım.