Eşin ne yapıyor bu sırada onu anlamadım? Seni aşağılıyorlar şaka oluyor, çocuğuna tokat atıyor kayınpederin allah bilir çocuğunu terbiye ettiğini söylüyordur. Eşin nerde bu arada, fiziksel olarak değil, manevi olarak nerde. Madem şaka yapıyorlarmış sen de aynı tarzda şakalarla cevap ver ne kadar gülecekler bak bakalım, özellikle eşin ne kadar gülecek. Bir yerden sonra inceldiği yerde kopsun denecek o zaman eşin tercih yapmak zorunda kalacak, ya ordan taşınacaksınız yada sen taşınacaksın, boşanma o zaman düşünülür. Sen sustukça bu böyle devam eder, herkese de hakkını vermek lazım. MAdem şaka yapıyorlar sn de eşek şakası ile kaşılı vereceksin, eşinin dili başka tarafında galiba ancak sana gelince konuşma görevini yerine getiriyor. Kusura bakma eşine hakaret etmek istemezdim ama benim eşimde böyleydi ve en sonunda boşandım. Madem herşeyi yalnız yaşayacağım ben gidiyorum dedim ve gittim. Tabi bu gitme süreci 9 yıl sürdü, 9 yıl boyunca elimden geleni yaptım bişey değişmeyince sıra ayağımdan geleni yapmaya geldi ve gittim. Sana git demiyorum, sadece keşke dememek için elinden geleni yap, ezdirme kendini, gene olmazsa o zaman çaresine bakarsın.