- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
Komik değil acınası hatta üzüntü verici çünkü sevgiyi yanlış yaşayan insanlar yüzünden bu haldeyiz.Kocam beni bende kocami seviyorum komik demi ?
Niye boyle bir aileye cocuk yapiyorsun ki. Daha taslar yerine oturmamis siz yuva kuruyorsunuz ustuneBen bi bucuk yillik evliyim. Mayista 2 yil olacak. Neyse esimle severek evlendik. Mutluyduk. Hersey cok güzeldi. Evlendik kocamin bana olan ilgilisi dugun de yasanan sıkıntılar felan derken bitti. Kayinvalidem bi tartismamizda bosan oğlumu yeniden evlendircem o daha cok genc dedi. Neyse esim zaten herzaman annesinn tarafindan.
Lanet olsun ki ben herseyi yalnis anliyorum, ben fesatim, aslinda annesi öyle demek istememistir.
Neyse bunlar benim.bi bucuk yildir duydugum seyler. Bu olaydan sonra ben ve esim isteyerek cocugumuz oldu. Esim cocuk ana rahminr duser dusmez kiz olursa anamin erkek olursa babamin adi dedi.neyse ne iste oldu bitti.
Cocuk dogdu, ailesi doguma gelmedi. Dahasi kocam cocugu gostermeye ailesine gitmek istedigini söyledi. Esim izni bitti gorev yerine döndü ve ailesi brni istemediği ni defalarca söyledi. Esim de ailesinn sozunden cikmiyo.
Su an.dogudayiz. 3 yil.sonra dogu bitecek kendi ailesnn yanini isteeyecek. Simdi ben ne yapayim
Devam ediyim mi gerçekten ?Komik değil acınası hatta üzüntü verici çünkü sevgiyi yanlış yaşayan insanlar yüzünden bu haldeyiz.
Önerim cileni cekmeye devam et.
Malesef öyle. Ama biz Ikimizde istedik. Kocama guvendim. Hata ettimÇocuklarını kendi ayrılık korkularına alet ediyorlar bahane olarak görüyorlar.
Tıpkı annem gibi tıpkı çoğumuzun annesi gibi.
Bir de böyle berbat adamlara yuvaları kurtulsun diye çocuk yapıp o çocuğu kurban ediyorlar.
Ulser baslangicim var. Dahasi nolur bilmemyahu ne kadar sakinsiniz böyle eminim üzülüyorsunuzda hiçmi sinirlenmiyosunuz acaba üzüntüden çok insanı sinir hastası yapabilecek kıvamda bir eşiniz var
ya anan ya ben de
belki aklı başına gelir kk dediği gibi herkes ana bana olamıyor malesef
her zaman diyorum
anlaşamayan ve hiç bi zaman anlaşamayacak olan çiftlerin isterse 5 çocuk olsun boşanması lazım
çocuğun huzur içinde büyümesi herşeyden önemli
eşinin yaşlanmasını bekleme adam olması için
bu adam seni sağlığındanda eder
Hocalara bile gittim. Ama care yok. Adama yapilmis biseyler dediler. Ben inanan bi insanım bisey yapmadim. Öylece bekliyorumSen kocanı seviyorsun da kocanın seni sevdiğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Eşine değer veren, seven biri , ailesi de olsa laf söyletmez. Sevgi anlayışlarımız farklı sanırım. Allah yardımcınız olsun..
Hata ettim. En büyük hatayi . Simdi de ödüyorumSen kocanı seviyorsun da kocanın seni sevdiğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Eşine değer veren, seven biri , ailesi de olsa laf söyletmez. Sevgi anlayışlarımız farklı sanırım. Allah yardımcınız olsun..
Et.seviyosun madem.Devam ediyim mi gerçekten ?
Hocalara bile gittim. Ama care yok. Adama yapilmis biseyler dediler. Ben inanan bi insanım bisey yapmadim. Öylece bekliyorum
Güzel yorumdu sevdim.)Git kocaman sarıl ayaklarını yıka eşinin önünde paspas ol falan. Ne yapıcaksın aç davanı yemişim öyle kocayı
Gülebildiysek güldürebildiysek ne mutlu bizlereeeGüzel yorumdu sevdim.)
Birde konu ile ilgisiz ama yazmak istedim.nickiniz harika her gördüğümde gülüyorum.
Hele o yazı..sümüğümü çeker giderim Hahaha
Çok yaşayın..
Ne denir bilmem ama dertsiz aile yok .Aslın da kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş ya buda ayrı bir konu boşan desek desem vebal çocuk var. Başta dediğim gibi sorunsuz aile dertsiz evlilik yok.Ben bi bucuk yillik evliyim. Mayista 2 yil olacak. Neyse esimle severek evlendik. Mutluyduk. Hersey cok güzeldi. Evlendik kocamin bana olan ilgilisi dugun de yasanan sıkıntılar felan derken bitti. Kayinvalidem bi tartismamizda bosan oğlumu yeniden evlendircem o daha cok genc dedi. Neyse esim zaten herzaman annesinn tarafindan.
Lanet olsun ki ben herseyi yalnis anliyorum, ben fesatim, aslinda annesi öyle demek istememistir.
Neyse bunlar benim.bi bucuk yildir duydugum seyler. Bu olaydan sonra ben ve esim isteyerek cocugumuz oldu. Esim cocuk ana rahminr duser dusmez kiz olursa anamin erkek olursa babamin adi dedi.neyse ne iste oldu bitti.
Cocuk dogdu, ailesi doguma gelmedi. Dahasi kocam cocugu gostermeye ailesine gitmek istedigini söyledi. Esim izni bitti gorev yerine döndü ve ailesi brni istemediği ni defalarca söyledi. Esim de ailesinn sozunden cikmiyo.
Su an.dogudayiz. 3 yil.sonra dogu bitecek kendi ailesnn yanini isteeyecek. Simdi ben ne yapayim
Annem gibi konustun. Severek evlendim istedim ki sürsün ama olmadi. Herkes dertli ama Bilmiyorim iste. Nolur bana dua edinNe denir bilmem ama dertsiz aile yok .Aslın da kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş ya buda ayrı bir konu boşan desek desem vebal çocuk var. Başta dediğim gibi sorunsuz aile dertsiz evlilik yok.
Git ananla evlen diceksin. Basi mi bagli kici mi bagli bilmem su an sabrediyorumBoyle kocalari Allah dusmanimn başina vermesin..net..biraz agırlignizi koyun.kole olmussunz resmen nereye kadar gdecek bu sabır.yazık.kimseye mecbur hisstmeyin kendinizi.aile aile diye olen kocalardan daha nefret edilesi bi gürh var midir acaba
Diyorum ya. 23 yasindaydim evlendim. Cok sevdim guvendim. O kavgalardan sonra yine guvendim. Ve yine hata yaptim. Ama kızım mutlu olsun istiyorum. Yemin ederim amacim dünyaya sucsuz günahsız vi yavru birakip onu rezil etmek degil aksine. Benden daha güçlü bi cocuk olsun istiyorumŞimdi sen boşanmalısın ama hiç sanmam boşanacagını.Bi de lütfen sorunlu evliliklerinize çocuk yapıp sonra da çocuğum için boşanamıyorum demeyin hiç.Biraz çocuk psikolojisini düşünseniz zaten böyle bi adamdan çocuk yapmazsınız.Allah kızının bahtını güzel yazsın ne diyim
Aynini dedim. Oğlun 25 ben 24 yaşındayım merak etme ogluna kari bana koca yok. Ama bosanmak benle oğlunun karari seni baglamaz dedim simdi bosatmaya calisiyo.Hocaların değil senin halledeceğin işler bunlar. Madem kocan arkanda durmuyor, sen kendini ezdirmeyeceksin. Sana laf söylediklerinde cevabını ver susmak hiç bir zaman işe yaramaz. Boşatacağım oğlum daha genç derse, boşatın oğlun gençse bende gencim de. Sen sustukça iyice tepene çıkarlar.
Sende bizlere dua et bu arada dualarımız bu mesajı okuyanlarla beraber seninle.Annem gibi konustun. Severek evlendim istedim ki sürsün ama olmadi. Herkes dertli ama Bilmiyorim iste. Nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?