DERTLER DERYA OLMUS BENDE BI SANDAL

Niye boyle bir aileye cocuk yapiyorsun ki. Daha taslar yerine oturmamis siz yuva kuruyorsunuz ustune

yahu ne kadar sakinsiniz böyle eminim üzülüyorsunuzda hiçmi sinirlenmiyosunuz acaba üzüntüden çok insanı sinir hastası yapabilecek kıvamda bir eşiniz var
ya anan ya ben de
belki aklı başına gelir kk dediği gibi herkes ana bana olamıyor malesef
her zaman diyorum
anlaşamayan ve hiç bi zaman anlaşamayacak olan çiftlerin isterse 5 çocuk olsun boşanması lazım
çocuğun huzur içinde büyümesi herşeyden önemli
eşinin yaşlanmasını bekleme adam olması için
bu adam seni sağlığındanda eder

Malesef öyle. Ama biz Ikimizde istedik. Kocama guvendim. Hata ettim

Ulser baslangicim var. Dahasi nolur bilmem

Hocalara bile gittim. Ama care yok. Adama yapilmis biseyler dediler. Ben inanan bi insanım bisey yapmadim. Öylece bekliyorum

Hata ettim. En büyük hatayi . Simdi de ödüyorum

Hocalara bile gittim. Ama care yok. Adama yapilmis biseyler dediler. Ben inanan bi insanım bisey yapmadim. Öylece bekliyorum

Hocaların değil senin halledeceğin işler bunlar. Madem kocan arkanda durmuyor, sen kendini ezdirmeyeceksin. Sana laf söylediklerinde cevabını ver susmak hiç bir zaman işe yaramaz. Boşatacağım oğlum daha genç derse, boşatın oğlun gençse bende gencim de. Sen sustukça iyice tepene çıkarlar.

Boyle kocalari Allah dusmanimn başina vermesin..net..biraz agırlignizi koyun.kole olmussunz resmen nereye kadar gdecek bu sabır.yazık.kimseye mecbur hisstmeyin kendinizi.aile aile diye olen kocalardan daha nefret edilesi bi gürh var midir acaba

Git kocaman sarıl ayaklarını yıka eşinin önünde paspas ol falan. Ne yapıcaksın aç davanı yemişim öyle kocayı
Güzel yorumdu sevdim.)
Birde konu ile ilgisiz ama yazmak istedim.nickiniz harika her gördüğümde gülüyorum.
Hele o yazı..sümüğümü çeker giderim Hahaha
Çok yaşayın..

Ne denir bilmem ama dertsiz aile yok .Aslın da kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş ya buda ayrı bir konu boşan desek desem vebal çocuk var. Başta dediğim gibi sorunsuz aile dertsiz evlilik yok.

Ne denir bilmem ama dertsiz aile yok .Aslın da kelin dermanı olsa kendi başına sürermiş ya buda ayrı bir konu boşan desek desem vebal çocuk var. Başta dediğim gibi sorunsuz aile dertsiz evlilik yok.
Annem gibi konustun. Severek evlendim istedim ki sürsün ama olmadi. Herkes dertli ama Bilmiyorim iste. Nolur bana dua edin

Git ananla evlen diceksin. Basi mi bagli kici mi bagli bilmem su an sabrediyorum

Diyorum ya. 23 yasindaydim evlendim. Cok sevdim guvendim. O kavgalardan sonra yine guvendim. Ve yine hata yaptim. Ama kızım mutlu olsun istiyorum. Yemin ederim amacim dünyaya sucsuz günahsız vi yavru birakip onu rezil etmek degil aksine. Benden daha güçlü bi cocuk olsun istiyorum

Aynini
Aynini dedim. Oğlun 25 ben 24 yaşındayım merak etme ogluna kari bana koca yok. Ama bosanmak benle oğlunun karari seni baglamaz dedim simdi bosatmaya calisiyo.

Annem gibi konustun. Severek evlendim istedim ki sürsün ama olmadi. Herkes dertli ama Bilmiyorim iste. Nolur bana dua edin
Sende bizlere dua et bu arada dualarımız bu mesajı okuyanlarla beraber seninle.

Peki senin onun ailesi ile ilgili hiç yanlış bir davranışın yok mu?
Onlar şeytan ama sen hep haksızlıga ugrayan melek miydin?
Ne gibi hatalarin vardı varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…