Saolsn. Ne hamileligim.ne de lohusaligim icime sindi. Canim yaniyo. Keske geriye gelebilsem.Sende bizlere dua et bu arada dualarımız bu mesajı okuyanlarla beraber seninle.
hele 3 yıl olsun kim öle kim kala kardeşim yaa bugünün tadını çıkartAnnem gibi konustun. Severek evlendim istedim ki sürsün ama olmadi. Herkes dertli ama Bilmiyorim iste. Nolur bana dua edin
Aynini
Aynini dedim. Oğlun 25 ben 24 yaşındayım merak etme ogluna kari bana koca yok. Ama bosanmak benle oğlunun karari seni baglamaz dedim simdi bosatmaya calisiyo.
Canım zamanı geriye almak için hatim indirsek nafile bunu herkes ister inan fakat mümkün değil 20 yıldır dua ediyorum zamanı geri alınsın diye aksine zaman su gibi akıp gidiyor :)))Saolsn. Ne hamileligim.ne de lohusaligim icime sindi. Canim yaniyo. Keske geriye gelebilsem.
yok artık eline ne geçecek acaba bir insan nasıl bu kadar nefret eder gelinindenAynini
Aynini dedim. Oğlun 25 ben 24 yaşındayım merak etme ogluna kari bana koca yok. Ama bosanmak benle oğlunun karari seni baglamaz dedim simdi bosatmaya calisiyo.
Evlendim. Evlengim gecenjn sabahi anasi saat 10 da geldi. Başından kararliymis beni bosatmaya. Neyse o gece gece saat 4 kocami yanima gondermedi. Yani evleneli 24 saat geçmedi kocam yanima gelemedi. Anasiyla beni cekistirdi. Neyse onuda gectim kolum altınlar bi gitti. Gidis o gidiş. Yüzünü gören cennetlik. Onuda gectim kopertife eve yazildik. Haberim yok babasinn uzerine yazilmis, onuda gectim ya amann anlatmayim iste daha neler nelerPeki senin onun ailesi ile ilgili hiç yanlış bir davranışın yok mu?
Onlar şeytan ama sen hep haksızlıga ugrayan melek miydin?
Ne gibi hatalarin vardı varsa?
Sende mi benim gibisinCanım zamanı geriye almak için hatim indirsek nafile bunu herkes ister inan fakat mümkün değil 20 yıldır dua ediyorum zamanı geri alınsın diye aksine zaman su gibi akıp gidiyor :)))
Kendi akrabası bi kızı alacakmis, esim illa da zeynep olacak yani ben olacak diyince. Mecbur kalmis beni almaya simdide bosatip bak oglm senin evlendigin istedigin bu ben seni elimle everiyim dicek. Hesap plan yapilmis. Ben oynuyorum sadece. Cocugum da oyuncak. Umrunda degil.yok artık eline ne geçecek acaba bir insan nasıl bu kadar nefret eder gelininden
Annesi ya ben ya o dedi. Ben ikinizden de vazgecmem, zeynebi seviyorum dedi, anasi göt olduPeki bunu derken kocan sessiz mi kalıyor yine? Yani o benim karım seviyorum niye boşanacağız demiyor mu ?
Dul kalmaktan arkamdan konusulmasindan. Potansiyel ... gibi gorulmekten korkuyorum. Haklisiniz diyeceksiniz eski kafali misin. Ben olmasam da cevremdekiler öylehele 3 yıl olsun kim öle kim kala kardeşim yaa bugünün tadını çıkart
tayininiz çıksın o zaman düşünürüz
Hayir degiliz. Ama su lanet telefonlar varya. O heryere yetisiyor. Esim.polisEşiniz polis mi? Kayınvalidenizle aynı yerde misiniz?
Ann
Annesi ya ben ya o dedi. Ben ikinizden de vazgecmem, zeynebi seviyorum dedi, anasi göt oldu
Benim hatam kadin gibi kadin olamamam. Bilmiyorum isve cilve bi halt yok bende. Erkek gibi pat kut dalıyorum. Tutamıyorum kendimi. Kaybediyorum. Kavgaci ben oluyorum. Hatamin farkindayim ama inanki duzelmiyoBen nedense eşinde yinede bir iyileşme potansiyeli gördüm. Sen otur sakince konuş bence. Hissettiklerini anlat. Annesi gibi onu seçim yapmaya zorlamadan kendi tarafına çekmeye çalış. Annesiyle olan sorunlarını konuş ama ilişkinize zarar vermesine izin verme..
Yok! Bazen oluyor zamanla derdim :))) Benim kv d mutfağı kitler arkadaşına oturmaya giderdi .Ama geçti bitti sadece izleri kaldı yüreğimde .Sende mi benim gibisin
Ya bu.kiyamaz bana ama anasinn lafindan cikmiyoYok! Bazen oluyor zamanla derdim :))) Benim kv d mutfağı kitler arkadaşına oturmaya giderdi .Ama geçti bitti sadece izleri kaldı yüreğimde .
Benim hatam kadin gibi kadin olamamam. Bilmiyorum isve cilve bi halt yok bende. Erkek gibi pat kut dalıyorum. Tutamıyorum kendimi. Kaybediyorum. Kavgaci ben oluyorum. Hatamin farkindayim ama inanki duzelmiyo
Mantikli cok haklisin. Ama öyle oyuncu ki. Parmaginda oynatiyo. Ben cocukla evime gelirken eve gitmemem.icin gorumcem olacak o seref yoksunu bana mesajlar atti. Halam da senin gibi bosver konussun cvp verme deyince sustum ama normalde olsa agzima geleni derdim. Deyince elime bisey gelcmiyo ama böyle de icim sogumuyo deliriyorumİşte sen böyle yaptıkça o kaynana amacına biraz daha yaklaşıyor. Kavga ederken aklına bu gelsin. Bak yanlış anlaşılmasın kendini ezdir laf söyleme demiyorum. Lafını söyle ancak sakinligini koru. Güçsüzlüğünü gizlemeye çalışanlar bağırarak derdini anlatır. Ama sen sakin bir şekilde lafını söyleyip üste çıkarsan hem kaynanan ağzının payını almış olur hemde kavga çıkaran taraf olmamış olursun. Telefonda da konuşmayı kısa kesin, telefon çalınca eşini birşeylerle meşgul et ki uzun uzun konuşmasına fırsat vermesin :)
Mantikli cok haklisin. Ama öyle oyuncu ki. Parmaginda oynatiyo. Ben cocukla evime gelirken eve gitmemem.icin gorumcem olacak o seref yoksunu bana mesajlar atti. Halam da senin gibi bosver konussun cvp verme deyince sustum ama normalde olsa agzima geleni derdim. Deyince elime bisey gelcmiyo ama böyle de icim sogumuyo deliriyorum
Tek temennim. Bigun olur diye dua ettigimBu insanlar laftan anlayacak yapıda değiller anlaşılan. Bence sen alttan alttan eşini fişekle :)) huzuru bozan tarafın onlar olduğunu anlayınca yanında olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?