- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Asla inanma...eşine yapan herkese yapar. kendini oyuncak etme. erkekmi yok Allah aşkına. Yarın öbür gün adın çıkar evli adamlarla geziyor diye. doğacak çocuklarını düşün ve onlar için yapma canım...Merhabalar,
Konuya bodozlama giriş yapıyorum hemen. 25 yaşında ve bekarım.
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Eşinden boşanacağını anlaşamadıklarını söylüyor ayrıca
Sizce ne yapmalıyım?
kesin anlaşamıyordur kesin boşar karısını kesin senle evlenir konuşmaya sevgili olmaya devam et sen bu adamlaMerhabalar,
Konuştuğum biri vardı bi süre geçtikten sonra adamın evli olduğunu araştırarak öğrendim.
Bunu saklamıştı benden. Buna rağmen konuşmaya devam ediyorum alışkanlık oldu kopamıyorum bi türlü
Sizce ne yapmalıyım?
Evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkini devam ettirebiliyorsan sende o alçak adam adam kadar suçlusun! Yok alışkanlık oldu yok kopamıyorum bunlar bahaneler. İnsan utanır yaa ne kadarda rahat yazmışsınız. Bile bile 2. kadın olmayı kabul etmişsiniz.
adam bir de polis yani pessss bu adam mı bizim güvenliğimizi sağlayacak pehhhhAslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
Polis eş adayima gelince tabiki haberi yok kendisinin bende ona karsi zaten bi his yok sadece ideal es adayi olabilir düşüncesiyle görüşeceğim onunla
Adam evli ve boşanmayacak bosuna kendini kullandırma.Merhabalar,
Sizce ne yapmalıyım?
Aslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
Polis eş adayima gelince tabiki haberi yok kendisinin bende ona karsi zaten bi his yok sadece ideal es adayi olabilir düşüncesiyle görüşeceğim onunla
Aslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
İdeal eş adayımı olacaksınız? Sizden anca ideal metres olmuş ..Aslinda evli oldugunu ogrenmeden once tam hayalimdeki es adayi gozuyle bakiyodum evet biliyorum yanlis yaptigim ama belkide kopamama sebebim bu
Bence ilişkinize devam etmelisin.
Birbirinizi iyi tanıyın.
Sonra o boşanınca da evlenirsiniz.
Çok mutlu olursunuz inşallah.
Siz ciddi misiniz
Bana dava acma hakki var mi bunu bilmiyordunDevam edin. Kadın öğrenince bosnama davası size de tazminat davası açar. Belki yüklü bir tazminat öderseniz aklınız başınıza gelir.
Tabi ki niyetim 2.kadin olmak degil bosanacagim diyerek gözümü boyuyor sanirimEvli olduğunu öğrendikten sonra ilişkini devam ettirebiliyorsan sende o alçak adam adam kadar suçlusun! Yok alışkanlık oldu yok kopamıyorum bunlar bahaneler. İnsan utanır yaa ne kadarda rahat yazmışsınız. Bile bile 2. kadın olmayı kabul etmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?