Dertler derya olmuş

Hep toplumun dayatmasından dolayı.. Bende yenı evlendım, Eşim boyle seylere hıc takılmaz umrunda degıl.. Ben kendımden %100 Emın oldugum halde acaba ya kanama olmazsa dıye korktum inanın.. Hemde öyle bu konularda körcahil bi insan olmamama ragmen! Korkmayın dusmeyle bısey olmuyor.. ama ıcınızı kemırecegıne Kadın dogum doktoruna gıtmenızı tavsıye ederım.. Hasta mahrumıyetı dıye bısey var.. Duymaz kımse..

Cinsiyetci yaklasimina mi cevap vereyim,kafayi zarla bozmana mi cevap vereyim,yoksa dusme yalaniyla actigin konuya mi cevap vereyim,caresizlikle bir teselli arama cabana mi cevap vereyim,ilcedeki dr.a gidemiyorum trolune mi cevap vereyim bilemedim.Neyse umarim yutturursun diyim de mutlu ol bari :)
Bu kadar acımasız olmayın..Kızın yaşı çok küçük belli..Hangimiz yaşamadık bu korkuları? Nasıl gitsin kendi başına doktora? Ben 32 yaşındayım, o sandalyeye oturunca yaprak gibi titriyorum. Üstelik ilçedeki doktor ne anlasın kızlık zarı muayenesinden? Korkuları yersiz eminim ama bunu anlayabilecek durumda değil şu an.

Back
X