- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
slm cnm evet sende bende bu aralar yokuz hadi sen bebeğin için uğraşıyorsun
ya ben bende malum kayınvaldemlerdeyim
Nasılsın nasıl gidiyo işlemler sonuç ne şimdilik
canım ben bu gün girebildim ne kadar zor arkadaşımızın duasını okudum allah kabul etsin arunadan sonra bayram süresince hergün 1 kişiye okuyacam ama nete girip yazamıyabilirim...hepinizin bayramı mübarek olsun ...bayramdan güzel haberlerle dönersiniz işallah...
hoşgeldin canım nasılsınçok özledim seni bebeğim
Evet canım bebiş için uğraşıyorum başımdan geçenleri anlatıcam sana gülmekten bayılırsın
Ben kurtuldum kaynanadan malum artık görüşmüyoruz
Canım son olarak adetten 10gün önce kan tahlili vermem lazımmış onuda verdikten sonra heyete girecekmiş.
1 ay falan sürer bu arada bende soğan kürü kullanıyorum miyom için belki bu sürenin uzaması benim için hayırlıdır.
Miyom küçülmeli yoksa ameliyat kaçınılmaz olur dualarını eksik etme canım
tamam canım zaten yazmasanda okuyacağını biliyorum allah kabul etsinhpk-pınar)-------------çarşamna
burcu_81---------------perşembe
doga3------------------cuma
sevil61-----------------cumartesi
vck--------------------pazar
cemre1987------------pazartesi
kızlar bu sırayı evdeyken okurum net yok özel niyet varsa bana yazın yoksa kalbindekini versin derim
Benim sıramda cuma günüymüş dileğim maddi sıkıntıların geçmesi işlerimizin rast gitmesi şimdiden sağolun
hoşbuldukkkkkk sende hoşgeldin şekerim
evet ben bayram diye hep ordayım sarma sarılacak gel
halaılar yayılacak gel,baklava yapılacak gel bide hepsine ayrı günde yapıyo kadın ya
artık ben 5 gündehale geldim yaaaaaaa
Hadi bakalım az kalmış o zaman eşin aşağı yukarı 3 aya kadar ameliyat olacak desene inş
ayy geen seni mi buldu komik şeyler kızzzzzzzz sen çekiyosun demek
Soğan kürü işe yarıyo galiba çünki bazı topiklerde okuyorum rast gelirsem küçülüğyo muş
inş cnm ameliyatsız kurtulursun şu miyomdan heppppp dualarımdasın cnmbenim seni unutmak olurmuuuuu
kız hani gitmeyecektin sen zaten rahatsızsın işini hala kızın ,yengen yaptı:26::26::26::26::26:
Sen git kaynananın işlerini yap karşı koyamadın değilmi canım arkadaşım.
Olsun yaz bunları tahtaya hamiş olda göster onlara dünyanın kaç bucak olduğunu
Evet canım öyle görünüyor 2,3ay sürer.canım bende elektrik var sanki herşeyi çekiyorum beni görenin espri yapası tutuyor
biliyormusun süleymaniyeden rapor alıcam ya sekretere diyorumki bak benimle iyi ilgilen gidip seni nette rezil ederim yoksa
kızoldu tabi ben çok ünlü biriyim sen beni tanımıyormusun diyorum
Kızda arkadaşına bakıyor yok tanıyorum hergün burdasın seni tanımamak mümkünmü yakında akraba olucaz sakın hakkımda kötü birşey yazma raporunu erken vericem diyor
Kız sen varya sennnnnnnn ne fenasın kızın yüreğine indirecekmişsin heeeeeeee
Doğru günlerdir gittiğin yerde tanınırsın tabiii ee bi yandan ii olumş desene bari kız tırsar da raporu öne koyar
Yok temizlik yapmadım cnm sadece sarma sardım baklavaya gittimde geç kalmışım hayrettttttttt
Eşime yaptırdım temizliği dedim ben anne olacam lerde ben ebbeklerime sağlam lazımım dedim gık demedi
yapsın benim 6 senedir yaptığıma tutsun oh olsun ona ooo hamiş olayım çekecekleri var elimden topunun vallahi....
Inş cnm sperm bulunurda sen yükleme transfer işlerine girersin arkandan da ben geleyim kız ayağını sürt heeeeeeeeeeee
Rabbim bundan sonraki bayramlarımızı üç dört kişilik aile olarak yaşamamızı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş
iyi olmuş hep geç git kız banyodaydım de
Benimki olsa kesin kalp krizi geçirir bu lafın üzerine
Ay ne güzel demişsin eşine iş yaptırdınmı gerçekten
Benimki hiç iş yapamaz aman bana iş çıkarmasında işte yapmasın zaten
Bencede burunlarını sürtmek lazım hakediyorlar bencede
Ah canım inşallah benim eşimde de senin eşinde de herkeste sağlıklı sperm ve yumurta çıkarda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Bu arada eşmin yaptığı testte 1milyon diğer hücre çıktı doktora nedir dedim işe yaramaz hücreler dedi
Biz ondan bile umutlanırken işe yaramaz demesi beni çok üzdü.
Inşallah canım son çocuksuz geçirdiğimiz bayramımız olur birdahaki bayramda bebişlerimize güzel elbiseler alırız bayramı bayram gibi yaşarız inşallah
yaaaa ben yine kendime hakim olamadım geçen gün yine alış verişe çıkınca çok güzel bir bebek önlüğü gördüm dayanamadım mağazadan çıktığımda önlüğü almıştım
sonra baktım baktım önlüğe aldığım kıyafetlere inşallah benim bebeğime nasip olur başkasına hediye etmek zorunda kalmam dedim
cnm hergün bir arkadaşa okunuyor biz önceden listede olduğumuz içiçn günlük okuduk
sen sonradan katılacağın için önceki arkadaşlara okumanı istiyoruz sonra günlük listeyi takipet
çünkü hergün başka arkadaşa okunuyor o yüzden tarih var üzerlerinde
ARUNA ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI
22 EKİM PAZARTESİ AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------OKUDU
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------
pıtırcık_43-------------
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)-------------
burcu_81--------------
doga3-----------------OKUDU
sevil61----------------
vck-------------------
cemre1987------------
mavimenekşe----------
bahar85---------------
mrvb------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------OKUDU
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------
allah kabul etsin
Meral (bütün arkadaşlara okuyacak topiğe giremiyor)
esma---------(oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
as25---------(41zeynep,cemrem29,nur.sen.nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
cemrem29------(aruna)
nur.sen(nekadarzor,aruna)
nisanbu-------(oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
sengelen-------(nekadarzor,aruna)
whattodonow----------(meral,esma,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,tülay_20,nekadarzor,aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)
sevil61-------(as25,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna))
vck----------(tülay_20,nekadarzor,aruna)
slyline-------(oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
suzan361-------(nekadarzor,aruna)
su1938--------haber bekleniyor
mirror1981---------(meral,esma)
yattaravalli-------(tülay_20,nekadarzor,aruna)
zarifinci-----------(41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,nekadarzor,aruna)
beklenengungelecek----------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık)
asinaz--------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
arkadaşlar lütfen en yakın zamanda dualarımızı tamamlıyalım
as25---------(41zeynep,cemrem29,nur.sen.nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
cemrem29------(aruna)
whattodonow----------(meral,esma,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,tülay_20,nekadarzor,aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)
sevil61-------(as25,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna))
zarifinci-----------(41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,nekadarzor,aruna)
beklenengungelecek----------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık)
asinaz--------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
arkadaşım ben eksiklerimi tamamlamıştım hatta yazmıştım eksikleri tamam kimseye borçum kalmadı diye görmediniz galiba.Meral (bütün arkadaşlara okuyacak topiğe giremiyor)
cemrem29------(aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)
WHATTODONOW ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI KISMET
23 EKİM SALI AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------
pıtırcık_43-------------
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)-------------OKUDU
burcu_81---------------
doga3------------------okudu
sevil61-----------------
vck--------------------
cemre1987-------------
mavimenekşe-----------okudu
bahar85----------------
mrvb------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------okudu
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------
allah kabul etsin
cemrem29------(aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?