- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
ben rumuzumun karşısındaki isimlere mi okuyacağım vck? Burada senin ismin yok?
aruna whattodonow hpk(pınar) ve zarifinciye okudum Rabbim tez vakitte dualarını kabul etsin inş
Allah kabul etsin canım nasılsın bugün hiç göremedim seni ben gelince inzivayamı çekildin
hpk arkadaşıma okudum rabbim duasını kabul etsin inşhpk(pınar)ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI
24 EKİM ÇARŞAMBA AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------
pıtırcık_43-------------
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)-------------
burcu_81---------------
doga3------------------
sevil61-----------------
vck--------------------
cemre1987-------------
mavimenekşe-----------
bahar85----------------
mrvb------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------
cnmm evdeyim ne yapayım herkez bayram hazırlığında benim hiç keyfim yok
içim kan ağlar bi bebişim olsaydıda bende güle oynaya geçirseydim ama nasip değilmiş..
dua ları bile farkında olmadan okumamışım diğer topiklerde çok üzüldüm halbuki hergün netteyim mazaretimde yok
bugünde kpss açıklandı 83 almışım sınırdayım atanırmıyım bilmiyorum
herşey üst üste geliyor Allahı bu günlerimizi aratmasın
hpk arkadaşıma okudum rabbim duasını kabul etsin inş
muradı tez zamanda olsun
AH CANIM YA YARAMA TUZ BASTIN BENİMDE İÇİM YANIYOR HEMDE TAM 9 SENEDİR
ACABA BU HASRET BİTERMİ ODA MEÇHUL,DUADAN BAŞKA ELİMİZDEN NE GELİR Kİ
RABBİM YANAN ATEŞİMİZİ SÖNDÜRSÜN BİZE TARAFINDAN HAYIRLI SOY SOP NASİP ETSİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA
CANIM ÜZÜLME TELAFİ EDERSİN BENDE UNUTTUM GEÇEN GÜN DUAYI PAYLAŞMAYI ALLAH 'TAN SİZLER YARDIMIMA KOŞUYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN
CANIM İNŞALLAH PUANINLA GÜZEL VE SENİN İÇİN HAYIRLI BİR YERE GİRERSİN HAKKINDA HAYIRLISIYSA OLSUN FAZLASI İÇİN ISRARCI OLMA
BİLİYORMUSUN BUGÜN NE OLDU NETTE CEMREM LE YAZIŞIYORDUK SONRA ACİL EVDEN ÇIKMAM GEREKTİ KOŞTURA KOŞTURA HAZIRLANDIM VE EVDEN ÇIKTIM
NEYSE ELİMDE TESBİHMATİK VARDI NİSANBU ARKADAŞIMIN TOPİĞİNDEKİ DUALARI HERGÜN 2 ARKADAŞA OKUMAYA KARAR VERMİŞLER BENDE KAÇ GÜNDÜR NETE GİRMEDİĞİM İÇİN HABERİM OLMADI
NEYSE YOLDA OKURUM DİYE ALDIM TESBİHMATİĞİMİ BİNDİM ASANSÖRE BEN 15.KATTA OTURUYORUM
DUALARIMI OKUYA OKUYA İNİYORUM ASANSÖRDE BİRDEN BİR GÜRÜLTÜ BİR TAŞ YAĞMURU ASANSÖRDE TEK BAŞIMAYIM HALAT KOPTU VE BEN ÖLDÜM DİYE DÜŞÜNDÜM
AMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ASANSÖR DURDUĞU GİBİ KENDİ KENDİNE TEKRAR HAREKET ETTİ VE BEN SAPASAĞLAM İNDİM ASANSÖRDEN
ALLAH KORUDU ŞÜKÜRLER OLSUN BU DUALARI HEM ARKADAŞLARIMIZ İÇİN OKUYORUM HEMDE AĞZIMIZDA DUA OLDUĞU İÇİN RABBİM BİZİ HEP KORUYOR
güzelim geçmiş olsun cnm benim yardan korumuş hakkaten
ee dua bütün kazaları beleları def eder diye boşuna denmiyo
allhım beterinden esirgesin cnm
sağol canım ya seninle konuşuyordum acil telefon geldi çıkmak zorunda kaldım
sonra asansörde başıma gelenler çok korkunçtu allah korudu gerçekten
komşum diyor iyi ki hamile değildin kesin düşürürdün
Inan biran için gittim sandım eltime diyorum ki oruçluydum hiç değilse şehit olurdum
Gerçi korkudan nutkum tutuldu ama neyse
AH CANIM YA YARAMA TUZ BASTIN BENİMDE İÇİM YANIYOR HEMDE TAM 9 SENEDİR
ACABA BU HASRET BİTERMİ ODA MEÇHUL,DUADAN BAŞKA ELİMİZDEN NE GELİR Kİ
RABBİM YANAN ATEŞİMİZİ SÖNDÜRSÜN BİZE TARAFINDAN HAYIRLI SOY SOP NASİP ETSİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA
CANIM ÜZÜLME TELAFİ EDERSİN BENDE UNUTTUM GEÇEN GÜN DUAYI PAYLAŞMAYI ALLAH 'TAN SİZLER YARDIMIMA KOŞUYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN
CANIM İNŞALLAH PUANINLA GÜZEL VE SENİN İÇİN HAYIRLI BİR YERE GİRERSİN HAKKINDA HAYIRLISIYSA OLSUN FAZLASI İÇİN ISRARCI OLMA
BİLİYORMUSUN BUGÜN NE OLDU NETTE CEMREM LE YAZIŞIYORDUK SONRA ACİL EVDEN ÇIKMAM GEREKTİ KOŞTURA KOŞTURA HAZIRLANDIM VE EVDEN ÇIKTIM
NEYSE ELİMDE TESBİHMATİK VARDI NİSANBU ARKADAŞIMIN TOPİĞİNDEKİ DUALARI HERGÜN 2 ARKADAŞA OKUMAYA KARAR VERMİŞLER BENDE KAÇ GÜNDÜR NETE GİRMEDİĞİM İÇİN HABERİM OLMADI
NEYSE YOLDA OKURUM DİYE ALDIM TESBİHMATİĞİMİ BİNDİM ASANSÖRE BEN 15.KATTA OTURUYORUM
DUALARIMI OKUYA OKUYA İNİYORUM ASANSÖRDE BİRDEN BİR GÜRÜLTÜ BİR TAŞ YAĞMURU ASANSÖRDE TEK BAŞIMAYIM HALAT KOPTU VE BEN ÖLDÜM DİYE DÜŞÜNDÜM
AMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ASANSÖR DURDUĞU GİBİ KENDİ KENDİNE TEKRAR HAREKET ETTİ VE BEN SAPASAĞLAM İNDİM ASANSÖRDEN
ALLAH KORUDU ŞÜKÜRLER OLSUN BU DUALARI HEM ARKADAŞLARIMIZ İÇİN OKUYORUM HEMDE AĞZIMIZDA DUA OLDUĞU İÇİN RABBİM BİZİ HEP KORUYOR
ahhh cnm geçmiş olsun allahım korumuşş ne badireler atlatmışsın
nekadar yüksekmiş eviniz böyle
cnm asansörü düzenli bakım yaptırın aman ben oturmaya korkardım sizin evdee
cnm bizi bu hastalık rabbbime dahada yaklaştırdı hiç isyan etmedim bu bizim kaderimiz ve bir gün bebişlerimizle bizde güle oynaya kutluyacağız bayramlarımızı inşllllahhhhhhh
bize bayram değil bu günler içim yanıyor kan ağlıyor
cnm çok çalışmadım zaten son bir senedir konsantre olamıyorum hiç birşeye çokk yanlış yapmışım mat ve türkçeden iyi yapmışım inş atanırım evde durmakta sıkıcı oyalar beni belki
cnmm evdeyim ne yapayım herkez bayram hazırlığında benim hiç keyfim yok
içim kan ağlar bi bebişim olsaydıda bende güle oynaya geçirseydim ama nasip değilmiş..
dua ları bile farkında olmadan okumamışım diğer topiklerde çok üzüldüm halbuki hergün netteyim mazaretimde yok
bugünde kpss açıklandı 83 almışım sınırdayım atanırmıyım bilmiyorum
herşey üst üste geliyor Allahı bu günlerimizi aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?