Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

evet canım demekki kaderimde bunu yaşamak varmış rabbim olmayan bebeğimi bile korudu
Yok kız gitmedim daha seninle yüzme yarışı yapıcam gidermiyim öyle

evet canım demekki kaderimde bunu yaşamak varmış rabbim olmayan bebeğimi bile korudu
Yok kız gitmedim daha seninle yüzme yarışı yapıcam gidermiyim öyle

demekki ömrün daha varmış güzelim
NE NE NEEEEEEEEEEEEE YÜZME YARIŞIMIIIIIIIIIIIII BAK GÜLÜYORUM ŞUAN HEEEEEEEE
SEN SUUYA GİR ÇIRPIN O BİLE YETER BANA KIZZZZZZZZZZ
ben 5 mt yerde tamama can yeleğiyle yüzdüm ama sen bı karış suda can yeleği, simtle bile yüzemedinnnnnnnnnnnn
lalalalalaalaaaaaaaaaaaaa yüzemedinnnnnnnnnnnnnnn

kız ne üzülüyorsun ben gelirim sana sen bayrama ne hazırlık yaptın ondan haber ver
Cemrem hatırlıyormusun açıkbüfeyi ne komiktik ya
offffffffffff ya keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu

benim elimde kanıtım var senin varmı bak paylaşırım sonra görürsün suya girip çırpınma neymiş

Canım inşallah atanırsınnnn
Rabbim gönlünene göre versinnnn...
ne yapalım tatlımm bu bayramda bebişsiz geçiriyoruzz..
gün doğmadan neler doğarrrrrr inşallah seneyeeee göbüşümüzeeeee geçiriirz insanların hani bebek yokmu sorularındanda kurtuluruz inşallahhhhh

Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçektenn Rabbim korumuşşşşşş..
ay ben çok korkarım asansörden tek başıma hayatta binmem
ama seninkide asansöre binilmiycek gibi değilki 15. katt

kız ne üzülüyorsun ben gelirim sana sen bayrama ne hazırlık yaptın ondan haber ver
Cemrem hatırlıyormusun açıkbüfeyi ne komiktik ya
offffffffffff ya keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu

gel cnm gel valla bayramın 1.ci günü kayannamdayım
2.ci günü abbamdayım 3.cü günü biber dolması, çorba,et kavurması yapıcam nasipse
he kızzzzzzz o neydi ben orda ne yemişim ya zaten pek boğazlı sayılmam da
ama güzel geçti yaaaaaaa vallaaaaa bi hatıra oldu bize bide yüzseydin tam olacaktı da
ah cnm ya ablama bile gitmiyorum bayramda eşim yok diyo neymiş zaten babamda görecekmişiz birbirimizi
oraya gitsem seni muhakkak görürdüm kızzzzzzzzz

cnmm yaa ben seni müstakil bi evde yaşıyorsun zannetmiştim peki kayınv denler nerde oturuyor aynı apartmandamı
ooo siz çok bir aradasınız eltinde o apartmanda galiba ne güzel
çocuğumuz olsa onlar için dua ederdikk vakti değil inş en kısa zamanda bizde kavuşacağız sana az kaldı cnm
duaların için çok saol cnm inşllahhhhhhhhh herşey gönlümce olur

canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçektenn rabbim korumuşşşşşş..
Ay ben çok korkarım asansörden tek başıma hayatta binmem
ama seninkide asansöre binilmiycek gibi değilki 15. Katt

allah razı olsun canım çok sağol
ne yapayım canım mecbur biniyorum aslında ben korkmuyordum
ama bundan sonra korkarım herhalde
geçen senede kapıyı bir açtım tam binicem eltimle konuşuyordum tesadüf asansöre baktım adım
asansörün kabini yok az kalsın aşağıya uçuyordum.benim asansör maceram bitmiycek anlaşılan bu evde oturduğum sürece

flzask tatlım gelmiş hoşgeldin güzelim nasıslın

YOK CANIM MÜSTAKİL DEĞİL ,KAYNANAMDA TEPEMDE OTURUYOR ONSUZ OLMAZ
ELTİMLE AYNI APARTMANDA DEĞİLİZ AMA YAKINIZ.
OLUR İNŞALLAH RABBİM KABUL EDECEĞİ DUAYI ETTİRİRMİŞ KULUNA
EVET CANIM BENİM AZ KALDI İNŞALLAH SONUCU GÜZEL OLUR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN AMİN

ahh şöyle bembeyaz yanakları tombul tombul seker gibi bebişler onlara neler alırdık kıyafetler tokalar en süslü bizim kızımız olurdu
yada en yakışıklı bizim oğlumuz bayram günü babamızla bayramlaşırdık bize harçlık verirdi dedelerdende epey bişeyler toplardık zengin olurduk veee ev taksitlerini öderdik benim hayal buraya kadar

afiyet olsun canım şifa olsun ama kilo olmasın
yok canım ne boğazlısı biz hiç yermiyiz
Güzel geçti ama sanki biri kafama taş attı yüzmedimmi ben aşkolsun sana
ablanada göndermiyor değilmi boşver sende anın tadını çıkar babanlarda hasret gider eşini olduğu gibi kabul et
birgün buralara yolun düşerse muhakkak bekliyorum

inş cnm benim de en büyük hayalim
bebeğimi kucağıma alıp doyasıya gezmek görürüz inş o günleri
Hoşbulduk tatlımmmm ..
iyiyimm cnmm sen nasılsın bakalımmmmmmm

iim cnm ne olsun bu gün evdeydim dinlendim
baharcıkta izmire gitmiş desene bizler burdayız gidenler güle güle gitsin gelsin

cnm iyi yapmışsın lise bitirmekle evde bomboş durmaktansa bişeylerle oyalanırsın
cnm senin bebiş yapmam için daha erken lise bitecek sonra üni önce kariyer sonra bebiş öyle değilmi
cnmm inşşllaah çokk istiyorum atanmayı çok çalışmadım kafamda azodan başka bişey yok ama yinede iyi alımışım be

sağol cnm evet bende onu öle kabul ettim zaten ne yapalım
inş cnm senide ben beklerim bigünü
tatlım şarjım bitmek üzere ben kaçtım herkese ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

İyi yapmışsın cnmm bayramda koşuşturma başlarrrr..artıkk ziyaretler filann
evt tatlım giddi baharcıkk..bizim topikte kaç arkadaş hep memleketlere gittilerr..
biz buralarda kalıcağızzzzzz
.

canımmm hoşgeldin
inş cnm atanırım bebişim gelmeden
yaaa bu bayram koydu bana çok dokundu ilk defa bu kadar acı duydum belkide ondandır..
annemler köye gidiyor sende gel dediler kocam çalışacak onsuz gitmem dedim bende evde pinekleyeceğim
aman zaten çocuk varmı diye soracaklar canımı sıkacaklar hiç gitmeyeyim daha iyi
evimde otururum kendi kendimin bayramını kutlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…