1-bahar85
2-skylıne
3-vck
4-mavimenekşe
5-nisanbu
6-doğa3
7-nekadarzor
8-askbebek
9-mrvb
10-nur.sen
11-mirror1981
12-esma
13-blk10
14-umut99
arkadaşlar bahar85 için okuyoruz niyeti eşinin şifa bulması ve hayırlı bir iş bulması salı akşamı saat 20.00
ya lütfen birisi benim için de okusun yalvarırım bende onun için tüm kalbimle okucam ben panikatak hastasıyım bilen bilir çok zor bir hastalık 7 yıldır çekiyorum..allah düşmanıma vermesin..boyun fıtığımda var ayrıcakızlar nolur birinizde benim için şifa için okuyabilirmi birde işe girmeyi çok istiyorum hayırlısı ise bu hastalık yüzünden hiçbişe giremiyorumve girmem lazım.. lütfen benm içnde okuyun (bende size okucam
[b]perlonere, egeli , nekadar zor ve ironik arkadaşlarımız için de okudum.
Yüce rabbim bu aziz mübarek günlerin hayrına inşallah dualarımızı kabul eder.
Inşallah gönlünüzdeki ne ise rabbim en kısa sürede yardım eder.
Amin....[/b]
benı gene unutmusunuz ama ya((
arkadaslar cvp verın lutfenn
arkadaslar cvp verın lutfenn
allah razı olsun arkadasım.. Evet daha lıste baslatılmadan sen benım ıcın okumustun caprı
allah razı olsun arkadasım.. Evet daha lıste baslatılmadan sen benım ıcın okumustun caprı
tamamdır. Ekledim ve güncelledim.
Çiftlere imrenerek bakmaktan bıktım... Karşılıksız, imkansız aşklardan yoruldum... Yalnızlıktan sıkıldım... Başımı omzuna güvenle yaslayacağım, şefkatli,sadık, dürüst, merhametli, kibar, anlayışlı, sevgisi ve saygısı olan, duyarlı, iyi kalpli, doğru insanı bulmak istiyorum.
Allahım seçimimize pişman etmeden, utandırmadan hepimize hayırlı kısmetler ver, bizlere kolaylık sağla. AMİN.
göremedım listeyı canım
Canım cevap verdim ama görmedin galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?