Dertleri ne bu sal....ların ?

kocbey25

Yarına kalır ama yanına kalmaz
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
336
24
68
Kızlar 4,5 aylık evliyim..Eşimin benden önce yıllar önce sevdiği birisi varmış komşularının kızları çok seviyormuş onu..Neyse bu kız eşimden ayrılmış gitmiş tanıdık olan başk birisi ile evlenmiş..Evli ve bir kızı var..Sorun şurda başlıyor eşimin ve görümcemin çocukluktan büyüme ortak arkadaşları var ve bunlar sürekli görüşürler bu kızda o kızlarla ortak arkadaş...Geçen görümcem eşimle telefonda konuşurken duydum abi dedi o kız için beni gördü gözleri dolduu dedi..Eşim hemen kızdı görümceme o kim dedi beni ilgilendirmez dedi eşime sonsuz güvenm var..Bu kadın benide pazarda gördü görümcemle panikledi pazarı fır dolanıyor yanımızdan geçiyor süreklii.Bu ortak arkadaş olan kızlar yani eşimin çocukluk arkadaşları eşimin ve benim facemde var ve sürekli resim paylaşıyorlar yani o kadının resimlerini...Ayrıca görümceme soruyorlarmış sürekli abinin bebeği var mı diye..Çok sıkılıyorum bu duruma acaba bu kadının içinde birşeyler mi var halen daha bu kızlarada birşeyler mi diyor acaba eşimle ilgili?Çok sinirliyim napmalıyım sizce kızlar?

eşinle konuş rahatsız olduğunu bilsin ama öfkeyle degıl guzellıkle soyle..dua et allah herseyın en ıyısını bılır..ayrıca cocugun olup olmamasıyla ne ılgısı varmıs fesatlıga bak..esin sana sadıksa gecmıs gecmıste kalır..ama sureklı dusunup sırf bu yuzden esınle tartısır yada gergın olursan sen kaybedersın aranız acılır..sakın ol ferah ol yuva yıkmak gunah herseyden once..allahım ızın verme dıye dua et..ayetel kursı oku hergun ezberleyınce ıs yaparkende okursun..

eşin gereken cevabı vermş canım sen nie üzülüosun ki eşinin içinde olmadıktan sonra bişey olmaz merak etme sen tabi yinede o kadını gözünün içine sokmalarınada izin verme

bu arada ben bekarım ama 3o yasındayım tecrubelı degılım cok fazla belkı ama artık ınsanları tanır oldum..cok kotu ınsanlar tanıdım evlenmeden bıttı anlıycagın..esının aılesıne guvenmıyorsan bırsey soyleme derım surat falan yapma dıle getırme..eşinle konus muhattabın odur..ama cok sıkılırsan aılenden kıme guvenıyorsan durumu paylas..içini ferah tut bebegınızde olur ıns en kısa zamanda..ama sırf bu yuzden aceleye getırme kısmetde varsa gelecek kımse manı olmaz allahtan baska

eşin gereken cevabı vermş canım sen nie üzülüosun ki eşinin içinde olmadıktan sonra bişey olmaz merak etme sen tabi yinede o kadını gözünün içine sokmalarınada izin verme

çok dogru soylemıssınız..eşi kesınlıkle muhattap olmamalı..tavrını koymalı..hem colugu cocugu varmıs karsıdakı bayanın ne kadar ayıp ve gunah

çok sinir bozucu ama bence fazla takma derim, ortak tanıdıklarla mümkün olduğunca görüşme, ayrıca görümceniz ne de işgüzar yaa, ne diye böyle birşey söylüyor.. ah bu eski sevgililer ve erkek ailelerinin onları anma merakı..

Ortak tanıdıklar olunca illa ki göz önündesiniz ve merak ediyordur
Benim eşimin eski kız arkadaşı da sürekli takipte ve üstelik evli de..
Facede tesadüfen gördüm ve benim kapak fotoğraflarım kimsede görmediğim ilginç resimlerdir. Almış onları koymuş kendi kapak fotoğraflarına. Demek oluyor ki bizi takip ediyor o da amacı neyse
Amaann boşver canını sıkma onlar için..

Görümcene dikkat et derim.Böyle bişeyi eşime söylediğini duysam önce o görümceyi mafederdim herhalde.Ne amaçla ne cesaretle bunu abisine söyleyebiliyor anlamıyorum.Eşin sert tepki verdiyse sorun yok zaten ama yinede görümceye bi laf sokardım sanırım ben olsam kızdığını anlaması için.

Eşiniz gereken cevabı vermiş,görümceniz ise tam bir patavatsız. Böyle kadınlar için evinizin huzurunu kaçırmayın ve bu konu yüzünden eşinizle tartışmayın. Ama görümceye de ufaktan ayar verin bence.

Eşinizin görümcenizi terslemesi iyi olmuş bir daha o kızın adını edemez.bence eşinizin bu tavrından sonra içiniz rahat olsun.görümceniz abisine abi bana bakınca gözleri doldu dediğini göre..pek masum gelmedi görümceniz bana.bence aranızda geçen haberleri uçuruyor karşı tarafa.

Eşinle konuşacağın bişe yok bence durduk yere adamın aklına karpuz kabuğunu sokma valla. Sen de facede eşinle fotolarını koy aşk meşk kokan böyle birbirinize bakan falan güzel de yazılar yaz.onaneyse çocuğundan kendinde de var utanmazın çokk meraklıysa!hiiiç eşinle tadınızı kaçırmaya değmez anlaşılan o ki hala bitirmemiş kız kendi kendine gelin olmuş güvey arıyo hala!

Görümce seni çekemiyor sanırım dikkat et ona. O kadının lafını ettiğinde hiç umursama senin tepkini ne kadar huzursuz olduğunuda ölçüyor bence kıskanırsan her fırsatta kullanır. Eşinide huzursuz etme boş yere.

Bazı görümceler niye böyle fesat?? Anlamıyorum !!
Abisi evlenmiş olay bitmiş ne diye gelip abine yetiştirirsin?
Benim eşimin ana babası da eşime utanmadan "biliyor musun ayşe bekar hala,nasıl değişmiş şu işle uğraşıyor " dediler ben mutfaktaydım duydum sonrada bu ayşe tv de çıktı, kendisi solistmiş TRT de. "Ayy koş koş gel bak çıktı tv de " dediler hemde kısık sesle konuşuyorlar eşimle! Bende içerde çocuğumu emziriyorum?
Bir kalktım yerimden odanın kapısına gelip öyle bir sert bakışlar attım ki!!! Ödleri koptu!
Ellerimi de belime koydum!
Kaşlar çatık bakışlar feci! (Benim)
Eşimi çağırıp "sen az gelsene" dedim.

Dediklerine diyeceklerine pişman ettirdim ! O bakış ve tavrım onlara yetti çenesini kapadılar..

Allah vicdan versin ne diyeyim!
Hala bile görümcem o kızın resimlerini beğenir gözüme sokar gibi!
Hiiiiiiiiç umurumda bile değil!
Kocamda bırak bunlar boş işler hiç dert etme der,hep yanımdadır..

Sende tavrını koy derim
Rahatsız olduğunu bilsinler.

Gorumceniz cok buyuk ayip etmis. Kendisi evlimi bilmiyoruk ama ayni sey kendi basina gelse nasil tepki verirdi acaba?

Esiniz davranisindan dusuncesini belli etmis zaten. Sakin gorumceniz yuzunden esinizle aranizi acmayin dikkat edin bence.

O kızlar yada o kızı tanıyanlar face inizde niye hâlâ ekli? Gerekirse görümcenizi de silin. Ne gerek var belli ki görümce edepsiz, patavatsız.. Hiç kendinizi üzmeyin. Off iki dakikada daraldım iyi ki görümcem yok katil olurdum herhalde.. Ben tahammül edemem böyle şeylere.. Tahammül edenlere de hayranım sabırlarından dolayı..

face den silin o arladaşları veya bildirimlerini engelleyin
eşinizin gözüne sokmasınlar bazı şeyleri

bence budulecek birsey yok , eskide yasananlar olmus bitmis bir seydir , insanlar bazen bi takim yasanilmis konulardan basedebilir , her seye kafa takip yalnis dusunmemeli , eyer arada bi kotu durum yoksa bukadar seylere ailenizde huzursuzluk cikarmaya deymez derim , cocuklari varmi yokmu diye sorduysada bunuda ters dusunmemelisiniz , belki oda kotu niyetle sormadi kiskanmis olabilirsiniz , o yuzden gorumcenize bi hatirlatin hosuma gitmiyen konulardan basetmeseniz iyi olur diye ...

görumceye dıkkat o kızla hala görüşüyorsa ve bukadar rahatsa bıde soruarından belli olduğuna sizin bahsınız çok geçiyordur tabı ıyı yönde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…