Kızlar 4,5 aylık evliyim..Eşimin benden önce yıllar önce sevdiği birisi varmış komşularının kızları çok seviyormuş onu..Neyse bu kız eşimden ayrılmış gitmiş tanıdık olan başk birisi ile evlenmiş..Evli ve bir kızı var..Sorun şurda başlıyor eşimin ve görümcemin çocukluktan büyüme ortak arkadaşları var ve bunlar sürekli görüşürler bu kızda o kızlarla ortak arkadaş...Geçen görümcem eşimle telefonda konuşurken duydum abi dedi o kız için beni gördü gözleri dolduu dedi..Eşim hemen kızdı görümceme o kim dedi beni ilgilendirmez dedi eşime sonsuz güvenm var..Bu kadın benide pazarda gördü görümcemle panikledi pazarı fır dolanıyor yanımızdan geçiyor süreklii.Bu ortak arkadaş olan kızlar yani eşimin çocukluk arkadaşları eşimin ve benim facemde var ve sürekli resim paylaşıyorlar yani o kadının resimlerini...Ayrıca görümceme soruyorlarmış sürekli abinin bebeği var mı diye..Çok sıkılıyorum bu duruma acaba bu kadının içinde birşeyler mi var halen daha bu kızlarada birşeyler mi diyor acaba eşimle ilgili?Çok sinirliyim napmalıyım sizce kızlar?