dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Her şeyi yazmayın ya da fazla detay vermeyin. Ya da detayları yorumlarda falan verin arada sıkışır. Ben çoğu konunun sadece ilk sayfasını okuyorum. Sarmayan konuları da hiç okumam bile. Nicklere neredeyse hiç bakmam. Bugüne kadar burayı sadece bir kişiye söyledim o da yakın bir arkadaşım, bi dönem çok komik saçma sapan konular açılıyordu, okuyup dalga geçiyorduk. Sonra o furya bitti, arkadaşım da burayı çok saçma buldu, sevmedi. Takıldığını sanmıyorum. Tabi benim üyeliğim olduğunu bilmiyor. Olur da birisi öğrenirse falan da sorun olmaz ben zaten ortaya çıktığında üzüleceğim birşey yazmıyorum böyle ortamlara.

İyi tarafindan bakin. Soylemis size, artik daha dikkatli yazarsiniz ya da 2. Uyelik alirsiniz. Soylemeyip takipte kalsaydi fena olurdu :)

Ben buraya konu açmıyorum açılmış olanlara yazarım daha çok . Üye olduğumda dayım rahatsızdı konu açacaktım yardım , destek için ama malesef kaybettik . O zamandan beri hiçbir şeyi dert etmiyorum . Günün getirdikleri ile oyalanıp duruyorum . Ama konu açsaydım eğer biri ile ilgili açıyorsam normal hayatımda da izlediğim yolu izler . Yüzüne söyleyemeyeceğim şeyleri burada yazmazdım .

Umarim sizi taniyan cilgin teyzenin agzi sikidir
Bence kadin senmisin kk daki tanidim seni dediginde direk deli numarasi yapsaydin kk ne nasil bir yer kimis ben,ben kimse degilim deseydinizsonra gelip sacma sizle alakasi olmayan bir konu acsaydiniz delil karartmak icin
Teyze burayida okuyordur kesin benim agzi siki tontis teyzem.opeeim pamuk ellerinden

Vallahi bu konuyu öyle merak ediyordumki,açılmış çok sevindim ne yalan söyleyim.

Konu açıp her detayı yazanlar tanıdık çıkar mı diye nasıl endişe etmez diyordum. Sonuçta o kadar üyesi olan bir platform, illaki çıkar.

Benim çevremde kimse bilmiyor kk ya üye olduğumu :)
Ama ben üye olan bir yakınımı biliyorum, nickini de biliyorum, hiç denk gelmedik, bdv ye takılmıyor herhalde

Tüm sayfaları okuyasım var, merakım geçer belkii

Ben de bir kere eski nişanlımla fotoğraf koymuştum tabi onu ve ailesini de çekiştiriyordum burdan.
Bi arkadaş mesaj attı kaldır fotoğraflarınızı istersen ben sizi tanıyorum başka tanıdık çıkmasın dedi :)
Hala onun kim olduğunu çözemedim

benim esimde biliyi nikimi bilmiyor ama telimden kayit sifre yerinde nik yaziyo onu gorurse kotu
valla benim eşim de KK ya girdiğmi biliyo sadece konu okuyor saniyor halbuki üye olduğumu bilmiyor öğrenirse kıyamet kopar valla içimde rahat etmez... Boşver bilmesin..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada arada okudum babanın yeni eşi hamile mi
yuhh artık
ben kadın doğurursa tebrik olarak başarılarının devamını dilerim derdim

1-2 ay sonra doğuracak hemde..
bende o zamanlar çıldırıyordum aynı zamanda bebek sahibi olcaz diye ama biz daha tutturamadık..

Ben konu açığım kişiye kendi ağzımla söyliycem yani burdan aldığım gazla kendisiyle tanıştığımı bilsin :) benim çevrem de k.k yı bilen yok galiba olsa bir sürü kişi başıma toplanırdı çünkü meseleyi yedi sülalem biliyor DD

ben yaşananları aynen aktarmıştım birde arkadaşların dediği gibi öyle anlaşılmayacak şeyler değildi bir de herkesin başına gelmezdi benim kvnibn takıntılı halleri..

ayrıca eşimin mesleği benim mesleğim nasıl tanıştık vs hepsinin yazmışım ee kaç senelik üyelik ne bileyim yahu

öyle çok tontiş bir teyze değil kendisi annem yaşında genç yani hem arada bir ona telefon açıp dertleştiğimde oluyordu akıl alıyordum bazen.. söylemez eminim

söyleme haa

nerden bilceksin söler. sen duymazsin
bu devirde güven kalmadi be güzelim..
off bende konularimi silmek istiyorum yaburayı okuyunca resmen tiksindimmm...

Bende geldim
eskiden kayınvalıdemın komsusuna daha dogrusu onlar benı tanımıs ben degıl

Buzamana kadar denk gelmedim tanıdığıma. ama bir üyeden şüpheliyim bazı konulara verdiği cevaplardan o kişiyi hatırlatıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…