hadi burası neyse de jinekoloji sayfasında baya bi döktürüyoz maksat arkadaşlara yardım etmek napalım :)aman aman görmesin daha iyi nolur nolmaz
valla ben çok isterdimm silin konularin silinnnn...ayy en korktuğum şeyyyaçtığımız konular silinebilse keske..
valla benim eşim de KK ya girdiğmi biliyo sadece konu okuyor saniyor halbuki üye olduğumu bilmiyor öğrenirse kıyamet kopar valla içimde rahat etmez... Boşver bilmesin..benim esimde biliyi nikimi bilmiyor ama telimden kayit sifre yerinde nik yaziyo onu gorurse kotu
bu arada arada okudum babanın yeni eşi hamile mi
yuhh artık
ben kadın doğurursa tebrik olarak başarılarının devamını dilerim derdim
nerden bilceksin söler. sen duymazsinben yaşananları aynen aktarmıştım birde arkadaşların dediği gibi öyle anlaşılmayacak şeyler değildi bir de herkesin başına gelmezdi benim kvnibn takıntılı halleri..
ayrıca eşimin mesleği benim mesleğim nasıl tanıştık vs hepsinin yazmışım ee kaç senelik üyelik ne bileyim yahu
öyle çok tontiş bir teyze değil kendisi annem yaşında genç yani hem arada bir ona telefon açıp dertleştiğimde oluyordu akıl alıyordum bazen.. söylemez eminim
söyleme haa
ahhhahhaha aynen valla yandık ki ne yandıkbizim gelinle benim kv beni bulursa yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?