dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Şimdi yine okuyodur bu msji ve eminimki büyük bi tebessüm ediyodur..( tabi bu başka hesabinsa bulamaz)

Valla tam yusuf yusufun dibi olmussun bacim:) ama yazim tarzina cok gulldum canim ya allah iyilini versin

Kız bende bikaç yerde nerde çalıştığımı falan söyledim konum yok ama mesajlarda bomba yani mesajları karıştırsa yeter kv

Ve icinde cok cok az bi supe olan kvmiz isin hizziyla tamda mesajlarina bakinmaya gider arkdasimizin...ve evet, simdi emin oldu. "Cok makbule gecti bu mesaj gelin hanim, cok guzel yonlendirdin.."

Hep merak ediyordum denk gelen oluyor mu diye ama oluyormuş kızlar sayenizde öğrendim
Bende önceden her gördüğüme söylerdim üye olun her bilgi var vs. diye. Ama artık tırsıyorum söylemiyorum. Geçenlerde okuldan dönerken otobüste KK'yı açıp okuyayım dedim. Yanımda bi arkadaş boynu kırılacaktı bakmaya çalışmaktan o ne diyo mesaj yazıyorum özel diyorum tutturmuş illa nereye yazıyon öyle mesaj yerimi olur diyor. Canım çıktı görmesin diye Kesin o da üye ama adımı göremedi ondan kudurdu bence

Dogru soyleyin, beni taniyan varmi la?
Az dertlesek.

Ahaa çok ilgenç dünya kücük profilini ve adını değistır diycem o ndan baskası tanımasn bari

Beni de tanıyan ama tam kestiremeyen bir iki üye oldu burada, hatta özelden msj attılar tam emin olmak için herhalde.. nerede çalışıyorsun nereye atandın vs. gibi kıllandım hiçbirine cevap vermedim. malesef nick alarak üye oldugum siteye gereksiz bilgilerimi verdim meslegımden tut yasadıgım yere, en yakın kankama varana kadar , isim soyisimle üye olsam olurmuş yani, şimdi de konu açamıyorum kesin bende sobelencem çünkü

Kimler onlar ivo?:)

ay söylemeyim baya özellerini açmışlar burda.
utanırlar bilirlerse.
gerçi ben gayet normal karşıladım ama.
yine de çekinebilirler.
sadece şunu deyim, profildeki durumlar ve fiziksel tariflerden anladım ben.
zaten şüphelenmiştim de. diğer detaylarla da yerine oturdu.
şuan başka bi arkadaşı merak ediyom.
oda burda çok takılıyo ve üyeliğni söylemedi.
acaba hanginiz?

Ben sevgilimin eski sevgilisine baktıydım var mı acaba diye ay ben otobüste falan kk ya takılan birini görsem dayanamam kesin selam veririm

ayy onu ben de çok aradım.
kesin yazmıştır o yllz herşeyini buraya.
ama bulamadım.

o üyeler burayı okudularsa artık emin olmuşlardır kim olduğuna
şahsen ben baştan sona okudum bu konuyu.
tahmin etiklerim yazmış mı diye

Aynen bende çok baktım çok aradım ama yok mıy mıy yazar o yazsaydı ama yok

Burasi kimseye tavsiye edilirmi arkadaşlar alemsiniz yani girdiğim güne ben pismanimama seviyorum ne yapiyim yinede deşifre olmak istemiyorsak dikkat

rumuzunu degistir

Ben olsam bozuntuya vermezdim ne olur ne olmaz .. :)

Benim cekistirecegm çok insan var da beni bulurlarsa diye korkuyorum o yüzden dertlerimi yazmıyorum ama tanıdığım birini bulmayı çok isterdim ama hiç bulamadım nasıl bulabilirim var mı bi püf noktası :)

bu arada arada okudum babanın yeni eşi hamile mi
yuhh artık
ben kadın doğurursa tebrik olarak başarılarının devamını dilerim derdim

Benim de korktuğum budur sizin başınıza gelmiş. Ben çevreme yaymadan takip ediyorum.

Burda beni kimse tanımıyor diye rahatça içimi dökebiliyorum. Bilinmesi birinin mahremini görmesi gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…