Dertleşecek kimsem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende gurbete gelin gittim 6 yil evvel.ilk 4 yil cocuk olmadi.bu surecte esimle gezdik.
arkadas edindim,kurslara gittim,cevre edindim,sinava skica caliştim atandim.
yani hic oyle gurbetteyim ah vah modum olmadi.
kendiniz istediniz gurbete gitmeyi bence mutlu olmayi ayaklarinizin uzerinde durmayi ogrenin.
bebek dogar dogmaz sizin dert ortaginiz olmayacak aksine bakimi ciddi bi sabir istiyor

Yeni evlendim dertleşecek kimsem yok diyorsun. Eşinle dertlesemiyor başını onun omzuna dayayamiyorsan sakın çocuk planları yapma. Kimseyi suçlama. Kendini eşini tanı. Evliliğin ne olduğunu anla. Kedi değil ki bu oyalanmak için yapacaksın

Herkes çocuktan arkadaş olmaz vs yazmış ama bal gibi de olur. İnşallah seninde hayırlı ve tez zamanda bir evladın olur kuzum. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 6 aydır istiyorum ve olmuyor çok iyi anlıyorum o yüzden. Allah ablana vicdan versin. Annene de sağlık. Seninde güzel yuvana güzel bi evlat versin inşallah. Bu çocuktan arkadaş olmaz diyenleride anlamıyorum nasıl olmuyor acaba evde boş boş oturmak ayrı bi bebekle ilgilenmek vs ayrı. Allahım isteyen herkese versin. Ama üzülme stres yapma

Canım evinde yuvanda mutlu isen eşinle sorununuz yoksa etrafı cok takma duyma agzı olan konuşur. Bebek istediğini bellli etme. Düşünmüyorum de. Ne kadar isteklerini etrafa duyurursan o kadar gec olur. İçinde yaşa ve üzülme dur daha bebektw olur yani. Allah tan ümidini kesme kümse dua etmesede olur en azından ablanız dua etmesede olur. Bizler ederiz sen dert etme. Bu zamana kadar fayda görmemişsin bundan sonra bekleme bişey zaten.

Canim kimseye kulak asma. Evet cok can sıkıcı ama sen sustukca onlarin ağızlarına laf vermis olursun iyice. Bende gurbete gelin geldim ve 3, ayimda basladim cocuk demeye. Ama rabbim 2 sene sonra verdi . Iyiki 2 sene sonra diyorum
Çünkü evlilige esime ortama cevreme alistim adapte oldum. Evliliginin biraz tadini cikar. Cocuk icin acele etmeyin
En fazla 2 sene verin kendinize. Soranlara suan istemiyoruz de gec. Cok sessiz kalıp agizlarina malzemede verme

Öyle saçma ve zor bir psikolojideydim ki bunları yazarken. Uzun ve güzel mesajları okumak bile bana güç verdi. İyi dileklerde bulunanlardan Allah razı olsun inşallah daha güçlü olacam
Bu arada ablam babam vefat ettikten snra diğer herkes gibi sırtını dönenlerden haliyle benim de çok zoruma gittiği için herşeyine alınganlık yaptm sanrm. Ama bundan sonra o da umrmda değil. Şu mesajları okuyup baya bi düşündüm. Kimisi tokat gibi vurdu gerçeği yüzüme kimisi öyle insanlık kokan cümleler kurdu ki yemn ederim gözlerim dolu yazıyorum. Bende insanm içime atmaktn doğru düzgün derdimi anlatamadm belki de. Çevremde tabiki de çok arkadaşlarm var ama ben beni tanımayan, tanımadğım insanlarla dertleşmek adına buraya yazmştm.

ablam 15 yillik evli ve cocugu olmuyor.
kocasiyla kendi dunyasinda mutlu olacak seyler bulup yasiyor hayatini.

yeni evliyken buna kahrolmak bence biraz dertsizlik.

oturup dert aramak yerine, kocaniza evliliginize sarilin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…