Yine içime atıp biriktirdiğim bi dönemdeyim. Yeni evliyim ve gurbete gelim geldim. Hemen çocuğum olsun da kendimi yalnız hissetmiyim istiyorum.Allahım nolur en yakın zamanda çocuğum olsun sırdaşım dert ortağım olsun artık
Hanımefendi ilk mesajınızda gayette derdime ortak olsun yalnız kalmayayım diye çocuk istediğinizi yazmışsınız. Biz de sizi sadece uyardık. Çocuk sahibi olmak büyük sorumluluktur diye. Sonra da tepki alınca ben anne olmak isteğine engel olamıyorum demişsiniz. Kendinizi hazır hissediyorsanız olun tabi...Aynen öyle valla bende meşgale aramıyorum oyuncak hiç aramıyorum zaten. Çocuk istemek evliliğim yada eşim kötü anlamına da gelmiyor. Sadece içimden gelen anne olma isteğine engel olamıyorum.erken diyolar ama size erken gelebilir benim için tam zamanı
Can sıkıntısından yalnızlıktan yaptığınızı söyleyen sizsiniz, insanlar ona göre yorum yapıyor değil mi?Aynen öyle valla bende meşgale aramıyorum oyuncak hiç aramıyorum zaten. Çocuk istemek evliliğim yada eşim kötü anlamına da gelmiyor. Sadece içimden gelen anne olma isteğine engel olamıyorum.erken diyolar ama size erken gelebilir benim için tam zamanı
Ben tabikide yalnızlığıma ortak olsun isterim siz annenize destek olmadınız mı hiç. Oyuncak ve meşgale istemiyorum dedimCan sıkıntısından yalnızlıktan yaptığınızı söyleyen sizsiniz, insanlar ona göre yorum yapıyor değil mi?
Amacınız dua istemekse bu sitede dua sayfaları var ordan yardım isteyebilirsiniz ama tavsiyeleri de yabana atmayın. Bende evlendim gurbete gittim 3 sene çocuk istemedim, bir sürü arkadaş edindim orda, hatta şimdi kendi memleketimde o kadar samimi çevrem yok.
AnlıyorumBen tabikide yalnızlığıma ortak olsun isterim siz annenize destek olmadınız mı hiç. Oyuncak ve meşgale istemiyorum dedim
Evet demeki insandan insana degisiyorBen kendi kendime yeten bir bireyim can sıkıntımı gidermek için başka birine ihtiyaç duymayabilirim. Bu benim düşüncem. Siz can sıkıntınızı gidermek için çocukla ilgilenirsiniz. Çünkü mutlu olmak için başkalarına ihtiyacınız vardır o da sizin düşünceniz...
Cevaplarınızdaki mantıksızlığı gençliğinize veriyorum. Ayıca küçücük çocuk sizin hangi derdinize ortak olacak? Niye çocuğunuza ısrarla böyle bir şey yüklüyorsunuz?Ben tabikide yalnızlığıma ortak olsun isterim siz annenize destek olmadınız mı hiç. Oyuncak ve meşgale istemiyorum dedim
Yok canım onun için demedim tabi ki isteyebilirsin. Ben iki çocuk annesiyim. Burda yorumlarimda da hep yazarim olmuş çocuğa asla neden demeyin diye. Ama olmadan önce insan düşünmeli. Evet evlat bambaşka birşey hatta benim şu durumumda nefes alma sebebim. Çünkü eşimle iyi değil aramız hatta ayriligin eşiğindeyiz. Ama kendi hayatımla beraber onları da etkilemekten korkuyorum. Ama tek kendim olsaydim suan herşey çok başka olurdu. Onlar benim şükür sebebim ama bende onlarin şükür sebebi olmak isterim yani. Bunun için dedim. Yoksa çocuk istiyorsunuz diye sizi elestimedim.Evliliğim de eşim de mükemmel. Ama ben kendimi bildim bileli çocuk istemişimdir. Kötü bişey değil ki bu. Kendi ailemden yana hep sorunlar yaşadım yaşıyorum da. Simdi sıra kendi kurduğum yuvama geldi. İstediğim gibi yetiştirebileceğim bi çocuk istemem normal değil mi. Erken veya geç bunlar kişiyr göre değişir. Beni yargılıyorlar kaç yıllık evliymiş gibi istiyorsun diye. Bilmem istiyorum işte. İstemek için yıllarımın geçmesi mi gerekirdi
Daha çok erken ya önce evliliğinin tadını çıkar birbirinizi tanıyın sonra zaten hersey olacağına varır4 oldu ama korkuyorum olmiyacak mı acaba diye
Yine içime atıp biriktirdiğim bi dönemdeyim. Yeni evliyim ve gurbete gelim geldim. Hemen çocuğum olsun da kendimi yalnız hissetmiyim istiyorum ama dün yine adet oldum. Ailemden yana hep bir yanım buruktur benim, bi kanadım kırık. Babam öldü annem de hep psikolojik sorunlar yaşar. Kardeşlerim ve ben de fakirlikten ve büyük ablam-abim yüzünden ezik karakterleri insanlar olduk.
Büyük ablamın kızıyla birlikte büyüdük en yakın arkadaşm. İki yıl önce evlendi o ve şmdi ikncisine hamile. Ama ablam sürekli bizi kıyaslayarak beni küçük düşürür en zayıf noktamdan vurur. Bildiğin limon gibi sıkar her gördüğü yerde. Alştm sanmştm ama hala içime atıp ağlamaktn başka bişi yapmamşm.. Bana dua edecek iyiliğimi istiyecek bi garip annemden başka kmsem yok. Hakkaten kmsemiz yok. Ablam (sözde) her cuma dini sohbet evine gider orda mevlütler okunur dualar edilir yasinler hatimler bitirilir. Kendi kızına ve çevresine bolca dua eder. Yasinler adar. Bi yetim kız kardeşi gurbette demez. Gecen gün en uzaktan bi akrabamz 4. Kızına hamileydi erkek olsun diye 41 tane yasin adamış. Bunu duyunca ne kadar üzüldm bi bilsenz. Bi kere de elini açıp kardeşine istesen. Tek kalmasam şurda. Zaten okuyamadm tek hayalim çocuğumun olmasıydı o da olmasa kafayı yicem burdaAllahım nolur en yakın zamanda çocuğum olsun sırdaşım dert ortağım olsun artık
En buyuk dert insandaki sıkinti... haklisiniz aslinda.. ama bazi insanlarin psikolojisi okadar bozukkki.. en ufak sey bile insanin bagrinin yanmasina sebebiyet verebiliyor.. konu sahibi ailesinden uzak..ben onu anlayabiliyorimPardon ama senin derdin ne ki! Okuduğum metin de dert filan göremedim ben. 3 aylık evlisin ve henuz hamile kalmaman mı dert? Kusura bakma ama saçmalamayı bırak ve kafanı dağıtacak hobiler edin. Senin derdin filan yok bence ve çalışmıyorsun muhtemelen evde oturup oturup kuruyorsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?