kısaca değer vermediğini biliyorum..
Neden böyle davranır bilmiyorum
Esımın beni sevmedıgını unutuyorum hareketlerıyle hatırlatıyor diye bir konusu var konu sahıbının.Biliyorsunuz, yazmissiniz
Sizi sevdigini dusunuyor musunuz?
Aynen, yazmıs cıkmisKonu sahibinin âdeti değildir yorumlara cevap vermek, bir iki cevap yazıp bırakır genelde ama biz yine de yorum yapalım en azından yazılanları oluyordur diye düşünüyorum.
Eşinizin size değer vermediğini zaten biliyorsunuz biz ne yazsak bir anlamı kalmıyor bu sözden sonra. Üzülmenin ötesinde yapacağınız şeyler var aslında ya böyle üzülüp değer görmeden geçireceksiniz ömrünüzü yada başka bir yol çizeceksiniz kendinize.
Bende konu başlıklarına bakınca fark ettim 20 konu 115 mesaj. Yazmış çıkmışAynen, yazmıs cıkmis
Okuyor Musun yazdıklarımızı ?Sevmiyordur insan neden eşine böyle davranır ki insan eşine .yüzüme bile bakmaz. Yemek yerken bile telefon düşmez elinden. Gerekli gereksiz işle ilgili herkese cevap verir mesaj atar. Kimseye mesaj atmasa açar oyun oynar ama gene de benım yüzüme bakmaz. Ben değer vermediğini ona belli edince de değer veriyormuş gibi şakalaşmaya çalışır benimle. Sonra gene aynı. Gene aynı bu beni yordu. Kendı kendıme kendımle vakit geçiriyorum. İnsanın değer gördüğünü hissetmesi çok kıymetlidir heralde. Keşke bende değer görsem.
Kusura bakmayın sürekli aktif olamıyorum. Fırsat bulduğumda cevap yazabılıyorum. Ama bütün değerli yorumlarınızı okuyorum. Yazdıklarınız içimi rahatlatıyor. Sizlerle dertleşmek çok kıymetliKonu sahibinin âdeti değildir yorumlara cevap vermek, bir iki cevap yazıp bırakır genelde ama biz yine de yorum yapalım en azından yazılanları okuyordur diye düşünüyorum.
Eşinizin size değer vermediğini zaten biliyorsunuz biz ne yazsak bir anlamı kalmıyor bu sözden sonra. Üzülmenin ötesinde yapacağınız şeyler var aslında ya böyle üzülüp değer görmeden geçireceksiniz ömrünüzü yada başka bir yol çizeceksiniz kendinize.
Evet madem bosanmayacak,kendi hayat kalitesini yükseltsin. Eşinin iki dudağının arasında olmasın hayatı istekleri.Arkadaş, konuların fena...adamın sana zerre değer vermediği belli. Sen de boşanacak gibi durmuyorsun.
Şu şartlarda tek yapman gereken bir şekil kendi ekonomik özgürlüğünü eline alman.
En azından kafana göre yer içer, giyinirsin. Seni yok sayan adamı, sen de yok sayarsın... Kendine sosyal bir çevre, onsuz bir hayat kurma şansın olur.
Çalışmayı düşünüyorum ama oğlum küçük o yüzden suan çalışamıyorum.Arkadaş, konuların fena...adamın sana zerre değer vermediği belli. Sen de boşanacak gibi durmuyorsun.
Şu şartlarda tek yapman gereken bir şekil kendi ekonomik özgürlüğünü eline alman.
En azından kafana göre yer içer, giyinirsin. Seni yok sayan adamı, sen de yok sayarsın... Kendine sosyal bir çevre, onsuz bir hayat kurma şansın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?