Dertleşecek kimsem yok

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba hanımlar ,
Konularımdan az çok bilirsiniz eşim zaten bana karşı ilgisiz, mecbur kalmadığı sürece kafasını telefondan kaldırıp bakmaz bile , hep yoğun hep işleri var. dışarı çıkalım desem istemeye istemeye çıkarır, kendime iki kıyafet almaya kalksam ne gerek var gereksız harcama Yapıyorsun diye söylenir. İşten eve gelır selam vermez hal hatır yapmaz bir hoş sohbeti muhabbeti yok. Ben muhabbet açmaya kalksam çok konuşuyorsun der hevesimi kırar.kısaca değer vermediğini biliyorum.. Bende sizlere içimi dökmek istedim. Neden böyle davranır bilmiyorum ama bazen bu davranışlar beni üzüyor. Mutlu bir haber alsam sevıncımı paylaşacağım sevincime ortak olacak eşim bile yok. Varlığının içinde yokluğunu yaşatıyor. İnsan üzülüyor.

Bu durumu eşinizle paylaştınız mı.?Beklentılerınızı üzüldüğünüz şeyleri anlattınız mi ? Eğer paylaştıysanız yine mi tepkisiz oldu.

Ukalalık taslayıp sana akıl verdiğini düşünen ablalarımız gelmeden bir iki bir şey diyim :) dertleşecek kimsen yoksa buraya yaz kağıda yaz tutma içinde sonra mantık süzgecine geçir aşırı tepki mi verdim yanlış mı anladım diye. Psikolojik bir yöntemdir bak dene bi
Olayları dışardan görürsen kendi kendine karar verirsin bir şeylere.

Konu sahibinin âdeti değildir yorumlara cevap vermek, bir iki cevap yazıp bırakır genelde ama biz yine de yorum yapalım en azından yazılanları okuyordur diye düşünüyorum.

Eşinizin size değer vermediğini zaten biliyorsunuz biz ne yazsak bir anlamı kalmıyor bu sözden sonra. Üzülmenin ötesinde yapacağınız şeyler var aslında ya böyle üzülüp değer görmeden geçireceksiniz ömrünüzü yada başka bir yol çizeceksiniz kendinize.

Aynen, yazmıs cıkmis

Sevmiyordur insan neden eşine böyle davranır ki insan eşine .yüzüme bile bakmaz. Yemek yerken bile telefon düşmez elinden. Gerekli gereksiz işle ilgili herkese cevap verir mesaj atar. Kimseye mesaj atmasa açar oyun oynar ama gene de benım yüzüme bakmaz. Ben değer vermediğini ona belli edince de değer veriyormuş gibi şakalaşmaya çalışır benimle. Sonra gene aynı. Gene aynı bu beni yordu. Kendı kendıme kendımle vakit geçiriyorum. İnsanın değer gördüğünü hissetmesi çok kıymetlidir heralde. Keşke bende değer görsem.

Arkadaş, konuların fena...adamın sana zerre değer vermediği belli. Sen de boşanacak gibi durmuyorsun.

Şu şartlarda tek yapman gereken bir şekil kendi ekonomik özgürlüğünü eline alman.

En azından kafana göre yer içer, giyinirsin. Seni yok sayan adamı, sen de yok sayarsın... Kendine sosyal bir çevre, onsuz bir hayat kurma şansın olur.

Okuyor Musun yazdıklarımızı ?

Kusura bakmayın sürekli aktif olamıyorum. Fırsat bulduğumda cevap yazabılıyorum. Ama bütün değerli yorumlarınızı okuyorum. Yazdıklarınız içimi rahatlatıyor. Sizlerle dertleşmek çok kıymetli

Evet madem bosanmayacak,kendi hayat kalitesini yükseltsin. Eşinin iki dudağının arasında olmasın hayatı istekleri.

Kızmasın ama ben çalışacağını da düşünmüyorum, böyle mutsuz bir şekilde hayatını geçirecek bir enerji alıyorum konularından.

Çalışmayı düşünüyorum ama oğlum küçük o yüzden suan çalışamıyorum.

Sizce bizim dertlerimizi samimiyetle paylasacagimiz dostlarimiz olsaydi burada isimiz olur muydu..hangimiz gercek mana da cok mutluyuz..yuvarlanip gidiyoruz iste

Çok doğru katılıyorum. İşin kötüsü derdimizi paylaşacağımız kimsemız yok. İyiki buraya yazabiliyoruz.

Yaşadıklarınız üzücü. Ama kadınların bu pasif duruşları, sanki tüm hayatları erkeğin iki dudağının arasından çıkacak söze bağlıymış gibi halleri beni delirtiyor, onu da belirmek isterim.
Bu davranışları bazen beni üzüyor demişsiniz de, peki o "bazen" dışında nasılsınız, çok mu mutlusunuz bu hödükle?
Sizi bu herife mecbur hissettiren şeyler neler? Sanırım çalışmıyorsunuz değil mi? Aldığınız iki parça kıyafete bile laf etme hakkını kendinde bulduğuna göre, nasılsa bana bağımlı, ne desem katlanmak zorunda kafasında... Sizi sevmiyor, size saygı duymuyor, bunu bizim söylememize gerek yok, siz de biliyorsunuz. Peki neden bunu yaşamaya devam ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…