Dertleşecek kimsem yok

Yaşadıklarınız üzücü. Ama kadınların bu pasif duruşları, sanki tüm hayatları erkeğin iki dudağının arasından çıkacak söze bağlıymış gibi halleri beni delirtiyor, onu da belirmek isterim.
Bu davranışları bazen beni üzüyor demişsiniz de, peki o "bazen" dışında nasılsınız, çok mu mutlusunuz bu hödükle?
Sizi bu herife mecbur hissettiren şeyler neler? Sanırım çalışmıyorsunuz değil mi? Aldığınız iki parça kıyafete bile laf etme hakkını kendinde bulduğuna göre, nasılsa bana bağımlı, ne desem katlanmak zorunda kafasında... Sizi sevmiyor, size saygı duymuyor, bunu bizim söylememize gerek yok, siz de biliyorsunuz. Peki neden bunu yaşamaya devam ediyorsunuz?
Arkamda ailem yok ve bir tane oğlum var küçük suan emanet edemiyorum kimseye. Biraz daha büyüdüğünde oğlumu kreşe yazdırıp çalışmayı düşünüyorum. Oğluma tek basıma bakabıldiğim de , eşime ihtiyacım kalmadığında bu davranışlarına katlanmam.

Eşiniz zorla mı evlendi sizle ?
Hayır kendisi teklif etti ama ben şimdi düşündükçe farkına varıyorum. Eşimle aramızda 10 yaş var benden 10 yaş büyük yaşı geçiyor diye evlendiğini farkedıyorum. Ben ise sevgiye aç olduğum için beni seviyor sandım. Aslında sevmedıgını bazen hissetsem de sevsin istedim sevdiğine kendimi ikna ettim, ondan böyle oldu galiba.

Şimdiden çalışmalara başla ne iş yapabilirsin neler gerekiyor. Çocuğu kreşe verirsin sen de çalışma hayatına başlarsın. Sonra da kendi yoluna gidersin. Ne kaybedeceksin ki... Senin için ha var ha yok...

Kursalara git, kendine hobi edin

Hayatını sadece birinin eşi olarak tanımladığın için boşluktasın

Sen ailenin prensesi
Arkadaşlarının dert ortağı
Belki iyi bir komşu
İyi bir anne
Aynı zamanda bir hobide ustalaşmış biri olmalısın

Hadi eşin vefat etti Allah korusun

Senin hayattaki tüm kimliğin kaybolur

Bir kadının onlarca vasfı olmalı

Biri biterse diğeri başlamalı

Kocan içinde ilişki terapistine gidin mutlaka yoksa düzelmez.

Şimdiden çalışmalara başla ne iş yapabilirsin neler gerekiyor. Çocuğu kreşe verirsin sen de çalışma hayatına başlarsın. Sonra da kendi yoluna gidersin. Ne kaybedeceksin ki... Senin için ha var ha yok...
Bekarken çalışıyordum bir mesleğim var , ama çocuğumu emanet edemıyorum henüz küçük. Biraz daha büyüdüğünde kreşe başladığında çalışacağım inşallah.

Kursalara git, kendine hobi edin

Hayatını sadece birinin eşi olarak tanımladığın için boşluktasın

Sen ailenin prensesi
Arkadaşlarının dert ortağı
Belki iyi bir komşu
İyi bir anne
Aynı zamanda bir hobide ustalaşmış biri olmalısın

Hadi eşin vefat etti Allah korusun

Senin hayattaki tüm kimliğin kaybolur

Bir kadının onlarca vasfı olmalı

Biri biterse diğeri başlamalı

Kocan içinde ilişki terapistine gidin mutlaka yoksa düzelmez.
Eşim psıkologa gitmez. Onun parası çok kıymetlıdır. Maalesef götüremem. Bana harcayacak parası yok gibi

Arkamda ailem yok ve bir tane oğlum var küçük suan emanet edemiyorum kimseye. Biraz daha büyüdüğünde oğlumu kreşe yazdırıp çalışmayı düşünüyorum. Oğluma tek basıma bakabıldiğim de , eşime ihtiyacım kalmadığında bu davranışlarına katlanmam.
Sana sevgisi yok. Tek cümle.

Eşim psıkologa gitmez. Onun parası çok kıymetlıdır. Maalesef götüremem. Bana harcayacak parası yok gibi

O zaman bir mektup yaz, ben dili ile yaz

Sen böyle yapınca ben şöyle hissediyorum de

İçini dök

Mektubu okurken yanında olma

Eğer düzelirse düzelir

Youtubeden uzman videolarını izle bu konudaki

Back
X