Dertleşelim hafifleyelim :S

benim dertleşebileceğim yani kafamdaki tam hiç süzmeden anlatabileceğim kimse yok
Aaah Ahh! Benim böyle bir arkadaşım vardı. Ama hayat işte, tam kafana göre bir dost buluyorsun, başka birşey çıkıyor ve kaybediyorsun.
Sonra Ha deyince böyle arkadaş bulmak da çok zor. milyonda bir:(

Neredeyse 1 sene olacak barışmak için adım attın mı hiç?
Ben küs olmadıgımı biliyor yıllarca yukunu tasıdım sırtımda tam benim ona ıhtıyacım varken yanlız bıraktı .konular çok uzun anlatılacak gibi değil.adımı bile anmıyormuş.artık yoruldum her seferinde adım atmaktan kendimi çok ezdirdim ama artık evliyim ve sorumluluklarım var busefer ben adım atmıycam:( gel barışalım dese arasa ben ıstedıgı yere hitmeyede razıyım ama ılk adım busefer benden olmayacak

Halk eğitim mi avcılık kursu var sadece :)

Ay ama niye öyle diyorsunuz, lütfen, bu benim engel olamadığım merakım, sormadan duramıyorum. O yüzden soruyorum müsait başlıklarda, lütfen. Siz de insanların mesleklerini merak ediyorsanız sorun, kurallara aykırı değil sonuçta.

Konu sahibi peki halk eğitimin vs gidebileceğiniz kursları yok mu? Oralarda aynı ilgi alanlarını paylaştığınız insanlarla tanışabilirsiniz.

Aaah Ahh! Benim böyle bir arkadaşım vardı. Ama hayat işte, tam kafana göre bir dost buluyorsun, başka birşey çıkıyor ve kaybediyorsun.
Sonra Ha deyince böyle arkadaş bulmak da çok zor. milyonda bir:KK43:

biz de buradan arkadaş oluruz , sırdaş oluruz.

Günaydınn dertli bayanlaar herkesin bi derdi var dimi allahııııımm bitsin artık bu dertlerimiiiiiiiiz

Back
X