Dertleşelim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu derece değildik inanın bana durumlar bu kadar değildi ben çocuklarımı düşünmez miyim onlar benim varım yoğum bide yazmışsınız ya ilk eşinizi bağlar şuan ki eşinizi değil diye nasıl eşimi bağlamaz onu anlamadım

Çok haklısınız benim bir defa bile aklıma gelmedi bu adam beni bırakıp giderse naparım diye ilerisini düşünmedim hiç çok haklısnız

Çok kırıcı oluyorsunuz ölümlü dünya ben evlatlarımı düşünmesem babasına verirdim yurda verirdim temizliğe gittim ben Zonguldak Ereğli’de yaşıyorum ileriyi düşünmeden hareket ettim o doğru ama çocuklarımı düşünmesem bu topallayan ayağımla aglaya aglaya yardım yerlerini gezmezdim lütfen bir defa olsun yerime koyun kendinizi anne yok baba yok neler yaşadım en ince detayına kadar yazdım buradaki herkes çok iyi insan yardım isteme iş iste diyorsunuz ya düğün salonuna bile başvuru yaptım yazmadığım bi çok şey var

Çocukları nasıl vereyim verememki yeri gelir kuru ekmek yeriz ama veremem görüyorsunuz neler yapıyorlar

Evet sigortslı ve nikah olduğu için herşeye red geliyo

Nikahım var bide sigortası var bundan dolayı elektrik yardımım vardı onu bile kestiler geçen yıl

bir erkek eşyalarını toplayıp evden gidiyorsa gittiği o yerden gelmesin bir zahmet. Evde karısını çocuğunu bırakıp gidene adam demem adam yerine koyup değil kadınlık yapmak öldüm Allah dese bir bardak su vermem. Konu sahibi bizlerin haklı olması çözüm değil. Olan olmuş artık yapacağın şey belli yapar mısın sanmıyorum ama yine de söyleyeyim. Evlatların için boşanacaksın yatılı yurtları araştırıp onları oraya yerleştirip küçük bebeğinle sosyal yardımlardan faydalanacaksın bebeğinle temizliği yada hangi işi bulursan gidip yapacaksın. Ama gram o ışığı görmüyorum sende maalesef bari sağlık ocağına git durumunu izah et spiral taktır yazıktır günahtır ya o çocukların canı hiç mi birşey istemiyor ya.

Çocukları nasıl vereyim verememki yeri gelir kuru ekmek yeriz ama veremem görüyorsunuz neler yapıyorlar
Kuru ekmek yeriz mi, sanki şu an ne yiyorlar? Kaç defa konu açtınız oradan yardım yok buradan yardım yok diye. Hakkınız var mı çocukları yetersiz sağlıksız beslemeye? Asla aldırıp günaha girmem diyenler çocuklar aç sefil olunca günaha girmemiş mi oluyor? Adam çekmiş gitmiş ki siz hamileyken de yapmış bunu. Ben bakamıyorsam besleyemiyorsam ayakkabı bile alamıyorsam bunları yapacak bir kuruma verir en azından sağlıklı beslenmelerini isterim. Geçici süreliğine, durumunuzu düzeltene kadar maalesef yurda vermeniz gerekiyor. Boşanırsanız yardım gelir, herkes her kurum bakıyor, evde sigortalı çalışan düzenli maaş alan biri var. Çocuklardan eşim sorumlu değil mi diyorsunuz, eski eşinizden olanlardan sorumlu değil. Yani yapsa iyi olur ama adama zorla bunlara da bak diyemezsiniz.

Bende o ışığı görmemeniz için ne var sorumsuzluk mu var siz zannediyorsunuzki çocuklarım bişi istese canlar öyle kalıyo alınmıyo mu sanıyosnz sorun şu çocuklarımın herşeyini ben alıyorum bi evde kadın ne yemek yapayım ay bugün çocuklarımla hangi oyunu oynayım diye düşünmeli evinde bişi olmadığında ben bunu nasıl bulurum naparım diye değilde eşimi arayım getirir denmeli ya ben bunu hiç bi zaman diyemedim benim derdim bu çocuklarım bişi istediklerinde hem erkek hem kadın oldum ben benim üstümden yük alınmadı ben hiç bi zaman evde makarnam salçam eksik olduğunda gelirken eşim alır diyemedim hep kendim çabaladım

Ben derdimi anlatmak için içimi dökmek için konu açtım az öncede yazdım çocuklarım bişi istediğinde bakkala yazıdırıyorum ediyorum cabalıyorum bunu anlatmak istedim hani bi insan biriyle evlenince bütün sorumluluğu alır ya sonuçta onlarıda kendi evladı gibi benimser bunu anlatmak istedim benim çocuklarım kuru ekmek yemiyo diyorum ya hep çaba gösterdim hep erkekte kadında ben oldum çaresiz olmasam katlanır mıyım

Bence vermelisin de. Evde huzur yok yemek yok. Şimdi de topallık çıktı. Senden daha kötü hqyatı olanlar var sen annesin sen düşüneceksin yahu o ayakkabı alsın bu erzak versin böyle hayat geçmez herkesin çocuğu bebeği var millet 4 aylık bebeği kreşe bırakıyor. Boşanınca bile çalışmamışsın ki. Ben koyuyorum benim de anne babam ayrı bu annem boşanınca çok ç2kti ama bi şekilde tutundu ben de iyi işim eşim evim aile desteğim olmasına rağmen 7 senede 1 bebek yapamadım bir şey olsa tek bakacak seviyeye geldim öyle yaptım. Ailemin durumu iyi olmasına rağmen çalıştım okurken. Tamam roman vs misin bilmiyorum 16 yaşında evlenmişsin boşanmışsın yol gösteren olmamış AMA bu çağda bu bahane kalmıyor. Doğuruyorsan bakacaksın hiiiiç sonradan oldu deme. En kötü yaşlı bul bak kapıcılık yap yahu

Cam kemik rahatsızlığım var benim sürekli kolum bacağım kırılıyo benim bir iki ay içinde en az iki üç sefer kırıldı öncesini saymıyorum bile roman değilim ben zaten bakmak zorundayım bakma zorunluluğum yok desem şuan çocuklarım o pislik babasında olurlardı şimdide topallık çıktı diyorsunuz ya yalan söylüyormuşum gibi ne dym Rabbim kimseye yaşatmasın

Boşandığımda çalıştım hanımefendi okumuyor musunuz yazdıklarımı apartmanda ablaya temizliğe gittim ben boşandığım zaman bi oğlum 7 bi oğlum iki buçuk üç yaşındaydı kime bırakıcaktım kim yapcak mamasını kim alcak altını

hem parası olmayan hem işi mesleği olmayan hem de cesur olup bir de üstüne libidolu olan kadınlara hayret ediyorum. çok da doğurganlar. hemen hamile kalıyorlar. kendi karınlarını doyurmuş gibi bir de yeni yeni aç karınlar doğuruyorlar. akıllı mantıklı azcık vicdanlı insan bunu yapmaz. düşünür. bir bebek büyütmek kolay değil. ben bu çocuğa bakabilecek miyim der hesap eder. ama nerde. önce doğurun. sonra biz vicdan yapalım. ah vah edelim. etmiyorum. artık ah vah edecek durumda değiliz. hepimizin durumu kötü. ekonomi kötü. bak millet 150-200k geliri varken çocuk yapmaya korkuyor artık. keşke siz de korksanız biraz..

YA sen cam kemik hastası olup nasıl 3 kere doğurdun?

Cam kemiksin de maşallah 3 çocuk yapmışsın neyse çocuklara üzüldüm

Onlarda yok mu bu hastalık? Ne cesaret(!) sizdeki ya inanılmaz....

Sadece meraktan ve bilmediğim için soruyorum. Cam kemik hastasıyken hamile kaldığınızda çocuk tekme attığında vs sorun olmuyor mu? Yani bazen şiddetli tekmeler oluyor deniyor da ordan aklıma geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`