Dertleşme

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
38
41
Bir kaç sorunum var acaba burdan dertleşip rahatlayabilirmiyiz melekler. Sorun bebek özlemi, annem ve kaynana

3 yıllık evliyim 1 düşüğüm var. Pko hastasıyım eşimde sperm azlığı mevcut düşüğüm eşimin bozuk sperminin gelişmesinden kaynaklı.eşimin dr tüp bebeğe başvurmamızı istedi. Başvurduk ilk konuşmaya gittik sadece dr muayne de edeyim gelmişken dedin 150 tl bize çıkışta geçirdiler eşim askeri ücret alıyor 3 sperm testi yapalım dedi dr ilk ikisinde de düşük çıktı oda 130 tl şimdi aldığımız para belli nasıl yapıcaz nasıl edicez bilemiyorum inanın bunaldım 3 yıldır.kendi annem bende kalıyor kanser tedavisi görüyor 3 kardeşiz kimseye gitmez bende rahat eder bu beni çok mutlu etmesinin yanında birazda bana yüklenmesinden üzülüyorum. Evin en küçüğüyüm diğerlerinin açıkcası umru değil hastalığı bana gelir ve giderler babamı kaybedeli 5 sene oldu o da yatalaktı evde bekar olduğum için ben ilgilendim çok hayır duasını aldım. Anneminde hayır duasını alırım inş ama bebek için çalışayım diyorum para lazım çünkü böyle tedaviler epey külfetli haftada iki gün dr tevasindeyiz.gelip ötekiler götürmez götürseler üzüp getirirler. Alt katımda kaynanam var sağolsun gezme düşkünü o da bana yüklenir misafir gelcek evi temizlencek ben başka zaman yok yani almaz süpürge eline öteberi yapılcak cnı isterse yine ben.köye gider gelir tam akşam saati çıkar sofraya buyur etmeden olmaz ayıp gelir bana.gezmeden eliyodur eline çay bekler benden ben artık yoruldum acaba annesine bakıyor bana da hizmetlenmek zorunda mı diye düşünüyır anlamıyorum.size içimi dökmek istedim rabbim kimbilir ne derdi var buna da şükür ama inanın bunaldım

Durumunuza üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim. Keşke kardeşleriniz yardımcı olsa anneniz konusunda. Umarım aldığınız hayır duası size hayırlı yollar açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…