• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torun ayrımı mı yapılıyor ?

Sizin bebeğiniz bir aylık mı? Daha bir aylık bebek için torun ayrımı diye olay çıkarıyorsunuz?

KV ile küs olmakta haklı olabilirsiniz ama hangi torununu daha çok seveceğine karışamazsınız. İkiside uzak ama gidip öbür gelinin evinde bir hafta kalabiliyorlar, birlikte parka gidiyor ve vakit geçiriyorlar. Belki diğer gelinde KV evinde kalıyor.

Üstelik 2.5 yaşında torunu, yeni doğan bebekten daha çok sevmeleri normal. Zaman geçirmişler birlikte.

Ben çocuğun yaşını daha büyük sandım, yeni bebek gelmiş kıskanmış çocuk. Bir haftadır aramıyorlar diyorsunuz.

Kv üslubu çirkin kabul ediyorum ama zaten telefondan görüyorlar.

Buradan bakınca olay çıkarmaya yer arıyorsunuz gibi duruyor.
Hayır asla neden olay çıkarmak için yer arayayım ki? Çok zor bir doğum yaptım bebeğimle ben ölümlerden döndük o yüzden çok hassasım, hadi kendimi geçtim bebeğim için öyle denmesini kabul edemedim

Diğer çocuğun gönlünü hoş tutmak için bi çocuğa boklu denmesini asla onaylamıyorum. İğrenç bir hareket. Eğer aynı durumu yaşasaydım bir daha yüzünü göstermezdim onlara. Ayrımcılık en nefret ettiğim şeyken çocuğuma da yapılsa kabul etmem bunu. Görmek istediklerinde ya da arayıp sorduklarında boklu çocuğumu size göstermek zorunda değilim diyip kapatın. Bu hakareti el kadar bebeğe kim yaparsa yapsın burnundan getiririm.
Beni anlayan birkaç kişiden birisiniz. Buradakiler olayları çok farklı yönlere çekti ama inanın olay o değildi. Düşünün para için böyle yapıyormuşum bu resmen iftira Allah’a havale ettim o kişileri. Eşimin ve benim zaten iyi mesleklerimiz var neden başkasının parasına tamam edeyim asla ama asla bir kuruşda gözüm olmaz

Çocuk kıskanmayı bilmez yetişkinler öğretir. Benim görümcem de kaynanam oğlumu öpse bile benimkileri de öp yoksa kıskanırlar der. Halbuki görümcem öyle hissediyor. Sizinkiler de belki seni kızdırmak için veya onlarla görüşmediğin için sana nispet yapıyorlar. Hani diğer torunla aramız daha iyi diye. Ben olsam takmazdım. Çocuğumun öyle rekabetçi sevgilere ihtiyacı yok.

Çocuk kıskanmayı bilmez yetişkinler öğretir. Benim görümcem de kaynanam oğlumu öpse bile benimkileri de öp yoksa kıskanırlar der. Halbuki görümcem öyle hissediyor. Sizinkiler de belki seni kızdırmak için veya onlarla görüşmediğin için sana nispet yapıyorlar. Hani diğer torunla aramız daha iyi diye. Ben olsam takmazdım. Çocuğumun öyle rekabetçi sevgilere ihtiyacı yok.
Diğer çocuğa o senin kardeşin seni de çok seviyoruz onu da çok seviyoruz dese çocuk içten içe sevgi besleyecek aksi halde kinlenecek çocuğa. Tabiki de öyle sevgiye ihtiyacı yok ama hakaret de işitmesin yani

Back
X