Dertleşmek evliler

Hele şükür bırıkmıslık ıste bu nekdr genıs kadınlar var anlam veremiyorum demkkı eşleri baska kadınlardan zevk alsa oturup ızlıcekler tuhaf
Ay bu zihniyette birine laf anlattığım için kendimden utanıyorum şu an

Sımsıkı tut kocanın yakasını hiç kafasını kaldıramasın. Zor tutuyorsunuz zaten kimseye bakmasın diye. Adam da her fırsatta bakıyor ondan sebep herhalde

Benim eşim işi gereği bir gidiyor, 15-20 gün gelmiyor, izliyorsa da ben bilmiyorum.
Bilmemek mutluluktur, boşver karıştırma telefonunu adamın. Kendini darlama bacım. :)

Hele şükür bırıkmıslık ıste bu nekdr genıs kadınlar var anlam veremiyorum demkkı eşleri baska kadınlardan zevk alsa oturup ızlıcekler tuhaf
Biz geniş değilizdir de belki kocalarımız dans eden genç bir kızdan, tvdeki seksi spikerden, iş yerindeki minili hatundan tahrik olacak kadar cinselliğe aç değildir. Bunu biliyor ve güveniyoruzdur.

Kusura bakmayın, hak ettiniz böyle bir cevabı. İnsanlar saatlerce dil döktüler cevap “geniş kadınlar”...

Hahaha nasıl bir karıysam bak bunu izlediği için kocasına 4 gündür küsen kadınlar varmış diye videoyu kendim kocama izlettim. Neyse kocam bana şükretti sarılıp ağladık.
Yaaaaa Ne guldummm

Size bir laf dedıgın yok lafı bilip bilmeden konuşmayın lutfen herkesin ozelı kendıne

Hahaha nasıl bir karıysam bak bunu izlediği için kocasına 4 gündür küsen kadınlar varmış diye videoyu kendim kocama izlettim. Neyse kocam bana şükretti sarılıp ağladık.
Cvp vermeyin yada ilgilenmeyin dalga konusu deıl bu

Güldürdünüz beni vermeyin cvp okumayın neye sınır yapıyorsunuz hadı hadı işinize bakın

Ben de izliyorum valla beğeniyorum dakabul edelim muhteşemler

Ah ah gereksiz cevap vermeyin ya anlamadan bosa parmaklarına yazık

İzlemek suç değil ama böyle ergen gibi tanımadıkları insanların resimlerini like layan evli adamlar neyin kafasında
dans eden derken bale yapmıyordu heralde orda kıçıbaşı açık dans ediyordur işte

Ah ah bence siz önce ne anlatmak istediğinizi anlatmayı öğrenin sonra cevap yazın, parmaklarınıza yazık
Haklısınız

Sadece dertleşmeyi hanı bir derdim var ya formun adı ama sizde haklısınız nıe açtımkı konuyu burda,
Sizinki dertleşmek değil ki. Hadi beni haklı görün, beni pohpohlayın vs. Dertleşmek böyle olmaz.

Birkaç güne kadar kocanızla barışacaksınız, aynı yatağa gireceksiniz. Sizde ondan boşanacak cesaret yok. O da bu muameleye alışmış, evinde bir kadın var arada arıza çıkarsa da yemeği ütüsü yapılıyor, ev temiz, çocuklara falan bakılıyor, ara sıra sevişiliyor. Ne gerek var bu düzeni bozmaya diye o da boşanmaya yanaşmaz. Gül gibi geçinir gidersniz bir sonraki telefon kurcalama seansına kadar.

Oturup hususi olarak kadin videolari izleyen adama ben de sinir olurdum. Sapik gibi ne o oyle.
Hadi diyelim önüne cikti, denk geldi izledi, izleee ama beğeni niye atiyorsun izle geç, begeni atinca nolucak sanki videodaki kiz tesekkur edecek.

Sacma sapan işler ama bu konuda bisey yapabileceginizi dusunmuyorum. Bu tarz seylerin yasaklayarak, kizarak halledilecegini dusunmuyorum, adamin gözü ariyor demek ki. En fazla daha çok dikkat eder yakalanmaz, en azindan begeni bari atmaz booşviiir

Güldürdünüz beni vermeyin cvp okumayın neye sınır yapıyorsunuz hadı hadı işinize bakın
Gülün tabi gülecek çok şey var çünkü hayatınızda ✌
Siz de işinize baksanız size de huzur gelir inanın kocanız da rahatlar siz de
Biz konya ovası genişliğinde insanlar öyle yapıyoruz. Zaten sıkmanın kontrol etmenin bi işe yaramadığını deneyimlemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…