Ay bu zihniyette birine laf anlattığım için kendimden utanıyorum şu anHele şükür bırıkmıslık ıste bu nekdr genıs kadınlar var anlam veremiyorum demkkı eşleri baska kadınlardan zevk alsa oturup ızlıcekler tuhaf
Biz geniş değilizdir de belki kocalarımız dans eden genç bir kızdan, tvdeki seksi spikerden, iş yerindeki minili hatundan tahrik olacak kadar cinselliğe aç değildir. Bunu biliyor ve güveniyoruzdur.Hele şükür bırıkmıslık ıste bu nekdr genıs kadınlar var anlam veremiyorum demkkı eşleri baska kadınlardan zevk alsa oturup ızlıcekler tuhaf
Hahaha
YaaaaaHahahanasıl bir karıysam bak bunu izlediği için kocasına 4 gündür küsen kadınlar varmış diye videoyu kendim kocama izlettim. Neyse kocam bana şükretti sarılıp ağladık.
Size bir laf dedıgın yok lafı bilip bilmeden konuşmayın lutfen herkesin ozelı kendıneBiz geniş değilizdir de belki kocalarımız dans eden genç bir kızdan, tvdeki seksi spikerden, iş yerindeki minili hatundan tahrik olacak kadar cinselliğe aç değildir. Bunu biliyor ve güveniyoruzdur.
Kusura bakmayın, hak ettiniz böyle bir cevabı. İnsanlar saatlerce dil döktüler cevap “geniş kadınlar”...
Cvp vermeyin yada ilgilenmeyin dalga konusu deıl buHahahanasıl bir karıysam bak bunu izlediği için kocasına 4 gündür küsen kadınlar varmış diye videoyu kendim kocama izlettim. Neyse kocam bana şükretti sarılıp ağladık.
Güldürdünüz beniAy bu zihniyette birine laf anlattığım için kendimden utanıyorum şu an
Sımsıkı tut kocanın yakasını hiç kafasını kaldıramasın. Zor tutuyorsunuz zaten kimseye bakmasın diye. Adam da her fırsatta bakıyor ondan sebep herhalde
O zaman niye konu açtınız?Size bir laf dedıgın yok lafı bilip bilmeden konuşmayın lutfen herkesin ozelı kendıne
Ah ah gereksiz cevap vermeyin ya anlamadan bosa parmaklarına yazıkArkadaşım kadın sadece göbek üstü giyinmiş dans ediyor. Madem kocanı uçan kuştan kıskanıyorsun,işe falan gönderme bi odaya kapat orada kalsın. Hoş kocan biri göbek üstü giyip dans etti diye zevk alacaksa bir zahmet işe bile gitmesin. Ayrıca haddinizi bilin, ne demek istiyorsunuz geniş falan? Biz geniş değiliz, siz çok takıntılı bir insansınız. Ben adamın yerinde olsam değil 6 yıl 6 dakika dayanamam, insanın enerjisini çekiyorsunuz.
Ah ah bence siz önce ne anlatmak istediğinizi anlatmayı öğrenin sonra cevap yazın, parmaklarınıza yazıkAh ah gereksiz cevap vermeyin ya anlamadan bosa parmaklarına yazık
Sadece dertleşmeyi hanı bir derdim var ya formun adı ama sizde haklısınız nıe açtımkı konuyu burda,O zaman niye konu açtınız?
Ah ah bence siz önce ne anlatmak istediğinizi anlatmayı öğrenin sonra cevap yazın, parmaklarınıza yazık
HaklısınızHaklısın canım boşver bunları...
Konya ovası genişliğinde bunlar bende senin gibi Hamileyken kocamın başka kadınlarla yazıştığını ve izlediği videoları görmüştüm tıpkı senin yaptığın gibi devam etme ve göz ardı etme kararı aldım çünkü bir yuva kolay kurulmuyor. Bu kararıma tepki gösterenleri veya adamı rahat bırak bari diyenleri tıpkı senin gibi geniş olmakla itham etmiştim çünkü kocasına bağlı olmak ve yuvaya sahip çıkmak bunu gerektirir. İnsanlar bizi anlamazlar canım ben seni anlıyorum bence konunu yorumlara kapattır ve kocanın sıcak koynuna doğru yelken aç
Sizinki dertleşmek değil ki. Hadi beni haklı görün, beni pohpohlayın vs. Dertleşmek böyle olmaz.Sadece dertleşmeyi hanı bir derdim var ya formun adı ama sizde haklısınız nıe açtımkı konuyu burda,
Gülün tabi gülecek çok şey var çünkü hayatınızda ✌Güldürdünüz benivermeyin cvp okumayın neye sınır yapıyorsunuz hadı hadı işinize bakın
Aldatma mıBu bir aldatma sayılmaz mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?