Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim
((