Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hikayenin tamamini simdi okudum oysa ne kadar benziyormus hikayelerimiz alllah yardimcimiz olsunMerhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim((
Siz eşinizin ne kadar geliri olduğunu bilmiyor muydunuz? Nereden ödüyordu o kahvaltıları? Birgün parası olup bir ay olmaması sizi şüpheye düşürmemiş. Sanırım eşiniz esnaf ve sizde iyi kazanıyor sanıyordunuz ama bir ay parası olmayan insan sizi hep kahvaltıya götürürken hiç sesiniz çıkmamış. Haciz kağıdı gelene kadar çoktan anlaşılabilecek bir durum. Herkesin başına gelebilir ayrıca. Ama bu haciz kumardan falan değilse belki toparlardı eşiniz işlerini. Durum kötü olunca terkeden eş durumuna düşürmüşler sizi bu yüzden.Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim((
ticaret yapıyordu , kendi şirketi vardı , kahvaltı 30 tl yani okadar parası oluyordu kaldıki onun lafını yapmıyor bende veriyordum yada gitmiyordum kendimde çalıştığım için onun parasına muhtaç diyildim bana hep sen benim işimi sorgulama bende seninkini ve hep ev almak istiyorduk sözde onun için çabalıyordu vs... öyle toplu 300,500 tl lik ev alışı vs.. yapmıyordum zaten, günlük alışveriş yapardım oda ancak 20 yada 30 tl lik hafatanın 3 günü zaten evde olmazdık yani belli maaşı olan bir işte çalışıyor olsaydı evet haklısınız ama bu tarz işlerde her ay belli bir para biraz zorSiz eşinizin ne kadar geliri olduğunu bilmiyor muydunuz? Nereden ödüyordu o kahvaltıları? Birgün parası olup bir ay olmaması sizi şüpheye düşürmemiş. Sanırım eşiniz esnaf ve sizde iyi kazanıyor sanıyordunuz ama bir ay parası olmayan insan sizi hep kahvaltıya götürürken hiç sesiniz çıkmamış. Haciz kağıdı gelene kadar çoktan anlaşılabilecek bir durum. Herkesin başına gelebilir ayrıca. Ama bu haciz kumardan falan değilse belki toparlardı eşiniz işlerini. Durum kötü olunca terkeden eş durumuna düşürmüşler sizi bu yüzden.
Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim((
Hayatımın en büyük hatası ve mevlam ahımı onda bırakmayacak buna hiç şüphem yok inanın çok zoruma gidiyor bunları yaşamayı haketmedim tamam kader diyorum yaşanması gerekiyormuş diyorum ama bir insanda azda olsa vicdan allah korkusu olmazmı yaAllah belasını versin !!! Başka birşey diyemeyeceğim. Sen de bırak artık onları arkada.. Önüne bak... Kurtulmuşsun pislikten halen elini bulaştırma...
Oo sahane bitirmişsiniz. Evet deyin sizin paranız bana yetmez. Inanın boşanırken insanlar ne kadar seviyesizlese biliyolar anlatamam.Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa geçen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik döneminden sonra evlendik evlenmeden önce eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben çalışıp ayakları üzerinde durabilen biriyim düğün , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz geçti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay böyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geçiştirmeye çalıştı aradan çok geçmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda çok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borç vs.. konuştum ve tüm altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada çevremdeki kişilerdende borç paralar almış tabi bunu duyunca deliye döndüm gidip kredi çektim ve o borçlarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi çok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gün parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gün benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı ödüyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle müthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gün sonra beni arayıp ölüm kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkaçgün eve gitmedim oarada öğrendimki işin içinde tefeciler , müşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak için eve gittiğimde görümcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi çalmış deliye döndüm ama hesabını henüz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borçlarına tahammül ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para için evliliğini bitirdi , bunca variyetin içinde gözü doymadı vs.. okadar üzgünüm , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi çok aciz görüyorum ben bu diyildim((
teşekkür ederim evet bitirdim ve nefret bile az kalır ona hissettiğim duygular yanındaOo sahane bitirmişsiniz. Evet deyin sizin paranız bana yetmez. Inanın boşanırken insanlar ne kadar seviyesizlese biliyolar anlatamam.
Çocuğunuz yok boşanma kararı vermişsiniz. 7 yılınız gitmiş bundan sonra sizden 1 sn bile çalmasına izin vermeyin
teşekkür ederim allah düşmanıma bile yaşatmasın benim yaşadıklarımı , hayır asla barışmamayı düşünmüyorumBaşınıza gelenler çok çok üzücü kader kısmetmiş giden para olsun Allah sağlığınızla, sevdiklerinizle sınamasın. Barışmayı sakın düşünmeyin hele de tefecilere bulaşmışsa kurtulması imkansızdır. yapacağınız her şeyi canı gönülden yapmışsınız vicdanınız rahat
ticaret yapıyordu , kendi şirketi vardı , kahvaltı 30 tl yani okadar parası oluyordu kaldıki onun lafını yapmıyor bende veriyordum yada gitmiyordum kendimde çalıştığım için onun parasına muhtaç diyildim bana hep sen benim işimi sorgulama bende seninkini ve hep ev almak istiyorduk sözde onun için çabalıyordu vs... öyle toplu 300,500 tl lik ev alışı vs.. yapmıyordum zaten, günlük alışveriş yapardım oda ancak 20 yada 30 tl lik hafatanın 3 günü zaten evde olmazdık yani belli maaşı olan bir işte çalışıyor olsaydı evet haklısınız ama bu tarz işlerde her ay belli bir para biraz zor
ticaret yapıyordu , kendi şirketi vardı , kahvaltı 30 tl yani okadar parası oluyordu kaldıki onun lafını yapmıyor bende veriyordum yada gitmiyordum kendimde çalıştığım için onun parasına muhtaç diyildim bana hep sen benim işimi sorgulama bende seninkini ve hep ev almak istiyorduk sözde onun için çabalıyordu vs... öyle toplu 300,500 tl lik ev alışı vs.. yapmıyordum zaten, günlük alışveriş yapardım oda ancak 20 yada 30 tl lik hafatanın 3 günü zaten evde olmazdık yani belli maaşı olan bir işte çalışıyor olsaydı evet haklısınız ama bu tarz işlerde her ay belli bir para biraz zor
[/QUO
Zaten hata orada başlamış karşılıklı. Ben senin işine karışmıyım sende benim işime karışma bence burada işkillenmekte gerekir. Çalıştığım için muhtaç değildim cümlesi bile bir evliliğe yakışmayan ifadelerden benim görüşüme göre. Evlilik ve sevgi bunları haketmiyor diye düşünüyorum. Çalışsın ya da çalışmasın muhtaçlık olarak nitelendirilmemeli ve haberdar olmalı ne kazandı nereye harcadı. Genel hatları ile tabi. Ayrıca yaşadığınız yer epey ucuzmuş 30 tl ye kahvaltı kaldı mı belki ufak kafe kahvaltısıneyse hakkınızda hayırlısı olsun. Ticaret belli olmuyor ama nereye ne harcama yaptı eşimin herşeyinden haberim oluyor hiç kafaya takmasam bende daha rahat ederdim.
herşeyden önce insan olmak vicdanlı olmak gerekiyor ama onlarda bu yok malesef , hepsine maddi manevi destek oldum yanlarında oldum hakkım haram olsun hepsineNe kötü şeyler yaşamışsınız, kız kardeşi de abisi boşanıyor eşya derdine düşmüş
İyi ki çocuğunuz yok, boşanın ve bir daha bunların yüzünü görmek zorunda kalmayın.
Hayatımın en büyük hatası ve mevlam ahımı onda bırakmayacak buna hiç şüphem yok inanın çok zoruma gidiyor bunları yaşamayı haketmedim tamam kader diyorum yaşanması gerekiyormuş diyorum ama bir insanda azda olsa vicdan allah korkusu olmazmı ya
çok teşekkür ederim herkes mutlu olsun inşallahOlsa zaten bunları yapamaz. Bırak arkada bırak pisliklerinde boğulsunlar. Bunlara kötü söz bile iltifat gibi gelir halen seni huzursuz ettiklerini, mutsuz olduğunu düşünüp mutlu olurlar... Sen kendi hayatında mutlu ve güçlü omaya çalış..