Dertleşmek istedim.

İyi de yengeniz tek başına bir gayrimenkulü üstüne alamaz. Ya dedeniz bağışlamıştır, ya eşi kendine düşen miras payını eşine bağışlamıştır. Dedenizin yaptığı işlemlerin babanızın miras hakkına zarar verdiğini düşünüyorsanız bir avukatla görüşün derim.

Diğer yorumumda da dediğim gibi babanız fazla müsamaha göstermiş. Kardeşi olduğu için yardım isteğini anlıyorum ama çocuklarının eşinin de hakkına girmiş oluyor.

Aynen dedem vermiş sanırım ama kız kardeşim avukat olduğu dedem ölünce mahkemeye verceklermis öyle bir şeyler olcak sanırım.

Evet babam onlara çok yüz verdi kin tutmuyor hemen affediyor.

Kan yoluyla bulusan en büyük hastalık akrabalık. Emın türkıyenın yuzde 90 aynı durumda. Buna yakın sorunlar yasıyoruz bes kurus etmez yerler ıcın.

Kan yoluyla bulusan en büyük hastalık akrabalık. Emın türkıyenın yuzde 90 aynı durumda. Buna yakın sorunlar yasıyoruz bes kurus etmez yerler ıcın.
Maalesef baba tarafım öyle para yiyen aç gözlü fesat her türlü olumsuzluklari barındiran insanlar.

Akrabadan hayır görmedim. Çoğuyla görüşmüyorum. Çok çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…