dertleşmek isteyen var mı

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Ben çok yalnızım eşim işte yüzüm çökmüş başımda kaynana var ama yinede eglenmeye çalışıyorum yaşım 23 veterinerlik oKuyom 6 aylık evliyim şmdilik kv ile oturuyrum otrmaz olaydm .geceden bir tencere niye yıkamamşm diye bana kaynımın yanında etmdgi laf kalmadı .manyak kadın.:)))

Sen anca hayvanlara bak diyo.ba ba ba laflara bak hele.allahtan eşim çok sinirli ona hç bişey diyemiyo beni koruyoq

Amaaaaan boşver canım, çok rahatsız ettiyse kirli tencere, kalksın kendi yıkasın lan edeceğinee 😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hep sunu dıyorum ınsanın kendı evı gıbısı yok kaynana yanında oturmak ban a gore deıl kısa bı sure oturdum gordumm tencere yıkanmadı dıye suratmı asılır aofmu okuyosun

ben hep sunu dıyorum ınsanın kendı evı gıbısı yok kaynana yanında oturmak ban a gore deıl kısa bı sure oturdum gordumm tencere yıkanmadı dıye suratmı asılır aofmu okuyosun

Evet aöf okuym kpss drek geçiş yapcm teknikerden drek veterinerlge.ya ben gdyrum dşarı aksam bna ya benle çkcan ya çkmaycn diyor sen gezip toz akşam hazır ymek ye diyor çok sıkıldm evde hç bşey yapamyrum

Esin ailesiyle hastalik disinda birlikte oturmayi anlamiyorum ya..neyse de anne kulaklarim duymuyor ne soyluyorsun de:)tekrar ederse de sarki mirildanip odadan cik:)

Evet aöf okuym kpss drek geçiş yapcm teknikerden drek veterinerlge.ya ben gdyrum dşarı aksam bna ya benle çkcan ya çkmaycn diyor sen gezip toz akşam hazır ymek ye diyor çok sıkıldm evde hç bşey yapamyrum

kacıncı sınıfsın bugunku sınavın nasılıdı bosver desın dursn ole

Esin ailesiyle hastalik disinda birlikte oturmayi anlamiyorum ya..neyse de anne kulaklarim duymuyor ne soyluyorsun de:)tekrar ederse de sarki mirildanip odadan cik:)

Suan kira verecek durumuz yok ki kredi var bide of of .öyle de yapamamki evden çık dese neyaparm bu arada ben kabul etmdm bstan ısrar ettiler şimdi de daha 3 aylgm kv iş diye tuttruyor yaw bna gt markete hamallık yap diyecek kusura bkma bşka şehre gldm arkadaşm hç yk çok yazdm ah ulan ah:)

Valla ben senin gibileri anlayamıyorum
daha okulun bitmemis eline meslegini alip kendi ayaklarinin uzerine duramamissin ama
Is kocaya gelince kosa kosa hem de kaynanayla oturtmak pahasina kabul ediyorsun

yazik gunah ya bu ulke ne hale geldi
eskiden kizlarimiz okumak icin neler cekerlerdi simdi ellerin de her turlu imkan var ama koca derdine dusuyolar..

kusura bakma belki agir oldu ama
kendi dusen aglamaz

kacıncı sınıfsın bugunku sınavın nasılıdı bosver desın dursn ole
Ben kpsden drek geçiş bilmydum hayvanları sevdgm içn drek bunu gectm ama gelecegi yok arastrdm dondurdm tekrar okuycm bktm geciş var direk.sendemi okuysun vala aslında pis bir iş titizsen gözüme zor geldi

Hak vermiyor degilm ama biz 5 yıl birlikteydik çok zor geldi çok sevdgmz içn ayrı takılmaktansa beraber okuyalım dedik oda bende okuyoruz hemde çalışarak
Kaynanayla otrmak istdm çalıscgmıda söyldm ama olmadı gecici bir süre beraberiz esime güvenmesem gelmezdm eşimin işi olacak ama biraz zaman lazm oyüzdn geçiçi dedim.vala olay bu arkadasım yoksa ben okumak icin hala can atyrum

Allah yardımcın olsun ne diyim :)

esime bsy demiyor demisin ya esine soyle bunlari o uyarsin sen kotu olma birde.ben de baska sehirden geldim 2yil olacak..ailelerimiz yok burda..

esime bsy demiyor demisin ya esine soyle bunlari o uyarsin sen kotu olma birde.ben de baska sehirden geldim 2yil olacak..ailelerimiz yok burda..

Mralm bzuk oldugnda anlıyor bikere tartşıp evdn çıktım o derece artk neye üzüldgmü anlıyor sen nerdensin canım

Burada neler okuyoruz okulunu birak 20 yasinda evlen gencecik kizlar esim beni dovuyo kaynanm sunu yapiyo esim eve kapati vs ne oluyo yani eline ne geciyo

kendi yasitlari okulunu bitirip is guc sahibi olup evlilige yeni adim atarken hop
Bi bakmisin kendisi bosanmis ve belki de cocuklu bir bayan olarak hayatina devam etmeye calsiyor elde var kocaman bir sifir

5 yil beklediysen bir 5 yik daha bekleye bilirdiniz herkesin kendi tercihi ama dediklerimi belki birkac yil sonra daha iyi anlayabilirsin

bu hayattaki onceligin koca olmamali...

kayınvalideyle birlikte oturmak her yiğidin harcı değil kaynananla oturmayı göze alacağına keske beklemeyi tercih etseydin evliliğinin ilk günleri ilk günlerinin tadını çıkaramıyosun böyle.

eşinle senn yaşlarınız kaç ?

ailen kayınvalidenle oturmana vede okuduğun için evlenmek istemene karşı çıkmadı mı ?

Eşim 28 ben 23.karşı çktılar hatta izin vermiyolardı.ama ben okuycgmı bildikleri için ses çkarmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…