- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Mralm bzuk oldugnda anlıyor bikere tartşıp evdn çıktım o derece artk neye üzüldgmü anlıyor sen nerdensin canım
Durmadan karışıyor bilmişlik yapıyo çok eşimin yanında o pantaln dar dglmi diyo mesela.düsün bilerek diyo oo neler varayy ben kaynanama 3 ay dayanabildimev ev üstüne olmuyo size kolay gelsin.
Eşim 28 ben 23.karşı çktılar hatta izin vermiyolardı.ama ben okuycgmı bildikleri için ses çkarmadılar
Durmadan karışıyor bilmişlik yapıyo çok eşimin yanında o pantaln dar dglmi diyo mesela.düsün bilerek diyo oo neler var
Ben de senin gibi öğrenciyken evlendim, ,ustelik yaşım da senden daha küçüktü. 3-3.5 senemi evliyken okudum. ben istedim evlenmeyi ve evlendim de, ama kayinvalide yanina gidecek olsaydim kesinlikle dusunmezdim. Kendi evinde sen eşin ders calisirdiniz isinize giderdiniz yemeginiz olursa yer olmazsa disardan yerdiniz temizlik gec oluversin bir sey olmaz ama kayinvalide yaninda olmaz bunlar işte..kayinvalidenize hak vermiyorum tabii ki ama keşke bunlari göz önünde bulundursaydiniz
Ya bende düsündm boşa kira verecgmze biriktririz bikaç ay diye
Bu sonbahar çıkıyoruz ama.sagol yinedeHer sey maddiyat olmasa gerek. Azıcık aşım kaygısız başım diye bir söz var. Etrafınızda hicbir arkadaşınız falan da mi demedi "kızım kayinvalide evinde ogrencilik mi olur?" Diye? Ne diyeyim, allah yardimciniz olsun ama ayni evde olduğunuz surece cok cekersiniz daha..
Oğlu evlenen bütün kadınlar kafayı yiyor mübarek.Memleketteki bütün kayınvalideler mi ruh hastası?
Oğlu evlenen bütün kadınlar kafayı yiyor mübarek.Memleketteki bütün kayınvalideler mi ruh hastası?
Ben kpsden drek geçiş bilmydum hayvanları sevdgm içn drek bunu gectm ama gelecegi yok arastrdm dondurdm tekrar okuycm bktm geciş var direk.sendemi okuysun vala aslında pis bir iş titizsen gözüme zor geldi
kpss dırek gecıs nasıı oluyor ben laborant veterınerlık okumuyorum baska bır bollmdeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?