- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Siz değerli insanların fikirleri beni mutlu ediyor
Seviyorum ölüyorum diyen bir insan ayrıldıktan sonra 1,5 aydır neden arayıp sormaz
Ayrılır ayrılmaz sosyal medyadan kız eklemeye başlar
Çünkü romanlarda, şiirlerde, beyaz perdede tasvir edilen romantik kurgularda yaşamıyoruz sevgili konu sahibesi.
2019 yılında dünya, Nişantaşındaki Berkecanların Çindeki Pelinsulara (Çinde Pelinsu yetisiyor mu acaba

Gezegenin yerel halkının hobileri arasında sığ, bencil ve tüketime dayalı yaşamak ilk sırada yer almakta.

Asla hissetmedikleri duygular, hiçbi fikirlerinin olmadıgı konular, hiç tanımadıkları insanlar ve hiçbi zaman yapamayacakları seyler hakkında büyük büyük konusmayı ise adeta ata sporu kabul ediyolar.

Bu genellemeler dısında kalan bir avuç sağlıklı kimsenin ise insan degil Marslı olduklarına iliskin ciddi bilimsel arastırmalar mevcut.

Hal böyle olunca ilişkilerin kendisi ne kadar gercek ki ayrılıgın bi degeri olsun diyor, canınızı sıkmamanızı tavsiye ediyorum.

Boş hayatını düzenli ilişkisiyle doldurmaya calısan ve basaramayan adam aynı boslugu düzensiz iliskilerle tıkamaya calısacaktır. Basarırsa hiç aramaz, başaramazsa birkac ay icinde tekrar askınızdan ölmeye baslayabilir. Ha aradaki kızlar, aylarca arayıp sormaması hakkında sorular sormaya baslarsanız da "Ben ayrılık psikolojisiyle ne yaptıgımı bilmiyodum, geç idrak ettim, sen herkesten farklıymıssın bunu anladım" diyecektir.