• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlesmeye ihtiyacim var

Bir tane düzgün yazdığı şey yok ki.
Her baba yiğidin harcı değil doktora yapmak. Şahsen benim gözüm yemedi.
Yani doktora yapıp da kocasının hayatına bu kadar ambargo koyup, doktora bile tek başına gidemeyecek bir zihniyet doktora aşamasına gelemez. Bu kadar da eminim.

Doktora yapmamak, guya doktora yapip da alakasiz yerde ben doktora yaptim ama esim kaba, deyip sonra da gonlumu aldi canim haha esimin sadakati tutkusu bambaskaa demekten iyidir galiba :)
Velhasil iyi etmissiniz :)

Niye bu kadar yüklenildi bayana anlayamadım :50: kadın bir anlık dalgınlıkla eşini arayıp neredesin diye sormuş eşi ise yanında biri varken azarlar gibi kadına cevap vermiş her kadın alınır bu tepkiye ve duruma şahsen ben bozulurum :19: üstelik doktora gidecekleri için arama gereği hissetmiş konuya hemen sert tepkiler vermek yerine biraz ılımlı olsak bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum sonuçta hepimiz kadınız burada :16: :6:

konuşmaları ters çünkü tatlım hitap tarzı hoş değil ayrıca o da stajerin yanında bu şekilde sormuş iki tarafta da suç var eşine verdiği cevaptan çok buradaki arkadaşlarla konuşma şekli hoş değil

Doktora yapmamak, guya doktora yapip da alakasiz yerde ben doktora yaptim ama esim kaba, deyip sonra da gonlumu aldi canim haha esimin sadakati tutkusu bambaskaa demekten iyidir galiba :)
Velhasil iyi etmissiniz :)

Ahhh canimmm bilgi kultur konusunda yarali oldugunu bilsrm Universite olaularina girip yaracigini desmezdim yorumuna ihtiyac kalmadi hadi byeee oku canim oku okumak hicbizaman gec degil okumus olsaydin yazdiklarimi beyninle derk ederkdin baska deyil

Canim cok tesekkur ediyorum Yazdiklarindan ne kadar kibar oldugun anlasiliyor burda senin gibi yani benim gibilerin yazdiklarina saygi duyuyorum digerleri bos lafliyolar zaten 10 senelik iliskim var esimle ozel hayatimi beni bilmiyo esime saygi ogretiyo burda bazilari ama esimin uslubu kaba bana olan askini sadikligini zaten konusmuyorum bunu anlamiyolar esimin bana olan askini tutkusunu biliyorum zaten yine desteyin icin cok tesekkur ediyorum canim

Ne demek canım. Birbirimiz tanımadan anlamadan hemen ilk aklımıza geleni yazıyoruz. Ya bu kadın ne yaşamış neler görmüş ne tak etmiş artık da konu açmış demiyoruz. Bazen hemcinslerimiz bile anlamıyor...
Birde buradakiçoğu arkadaşımız birimiz laf arasında yazsa bile doktora yüksek lisans yanlış anlıyor. Sanki kendimizi yüceltiyormuşuz sanıyorlar. Ben işsizim mesela. Master yapıyorum hepsi okadar :) Doktora ,master sadece lafta güzel geliyor. İşin özü içler acısı ya neyse:)

Birde ister profösr olsun ister ordinaryüs hiçkimse forumda dertleşirken yazım hatalarıyla uğraşacak kadar takıntılı değilse uğraşmaz. Bakın mesela paragrafın başında ''profösr'' yazmışım hızlı yazarken:) Buradan da benim için bu kız yalan söylüyor master yapmıyor daha profesör demeyi bilmiyor demeyin diye acıklama yaptım:)

Biliyordum yaa. Tam simdi konu sahibi ya yurtdisindayim diyecek ya da yurt disinda buyudum diyecek diyordum :)
Tatmin oldunuz muu :p

olduk olduk arkadaş bizi tatmin etmeye gelmiş:1: bir de herkese boş yorum atma diyor hayır ne bekliyorsa söylesin onu yazalım:ssz:

Son düzenleme:
Insan insandir ya. Ister prof. ol, ister ilkokul terk. O anlık iş stresi olabilir. Genel olarak kaba davranislari varsa bilmem. Anlattiginiz kadarina yorum yapiyorum.

Ahhh canimmm bilgi kultur konusunda yarali oldugunu bilsrm Universite olaularina girip yaracigini desmezdim yorumuna ihtiyac kalmadi hadi byeee oku canim oku okumak hicbizaman gec degil okumus olsaydin yazdiklarimi beyninle derk ederkdin baska deyil

Türkiye'de okumak cehaleti alır diye bir laf vardır öğrenmeni tavsiye ederim:ssz:

Niye bu kadar yüklenildi bayana anlayamadım :50: kadın bir anlık dalgınlıkla eşini arayıp neredesin diye sormuş eşi ise yanında biri varken azarlar gibi kadına cevap vermiş her kadın alınır bu tepkiye ve duruma şahsen ben bozulurum :19: üstelik doktora gidecekleri için arama gereği hissetmiş konuya hemen sert tepkiler vermek yerine biraz ılımlı olsak bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum sonuçta hepimiz kadınız burada :16: :6:

Tesekkurler canim yalanci abd de yasayanlarla doldu burasi )))))GUL EYLEN SEVIYESIZLERE DENK GELDIM BOSVER

Türkiye'de okumak cehaleti alır diye bir laf vardır öğrenmeni tavsiye ederim:ssz:

– Adım Recep İvedik. (Üniversitede derse girince Profesörü çıldırtır)
– Numaran ne?
– Numaram 10. Halı sahada hep 10 numara giyerim.
– Yavv sen kimsin evladım?
– Ben e şeyy student olarak gelmişem Kırgızistandan, gelmişem bu topraklara varmışham.

Burada bile deyil yazılmazdı emin ol istersen Ekvator'da doktora yap.
Deyil yazanlara lise diploması verilmiyor canım:ssz:
Bileydii iyiydii demiii hemşoo:1:

İste ben derk ederkdin'i yapamiyorum hazreti konu sahibi iste hep bunlar doktorasizligimdan.. :)

Back
X