• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlesmeye ihtiyacim var :(

Derya Kul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
168
18
18
28
arkadaslar bu ara cok mutsuzum.. sanki hic birsey yoluna girmeyecek gibi... bazen bu sikintili anlardan dolayi ders bile calisamiyorum dogru duzgun :(
benim hayallerim beklentilerim sunlar; iyi bir universitede iyi bir bolum okumam , tam olgunlastigimda kararlarimdan emin oldugumda karsima oyle birisi ciksin istiyorum ki hic bi zaman sevmedigim heyecanlanmadigim tutkulu olmadigim kadar tutkulu olayim istiyorum,o kisiyle bir omur boyumu gecirecek kadar mutlu olup guvenip aileminde rizasiyla deva etmek istiyorum, ehliyetimi kazanmak istiyorum, hayatta pisman olmayacagim kararlar vermek istiyorum.. ama bazen bunlar okadar zor bir hayalmis gibi geliyoki... universite icin elimden geleni yapiyorum, sadece bu gun bisey yapamadim oda canimi sikti bu dusunceler onun icin.. soyle kendimi mutlu edecek heveslendirecek birseyler soyleseniz be kizlar ama gercekci olup da tabiii

Olur olur (: olmadımı tekrar denersin. Her denemede hayatına yeni bişi ilave olur , hiç bişi son değil dir .. Keyfine bakk ...

Hayal kur tabi ki onlar seni hedefe gitmene yardımcı olacaktır.Somut hedeflerin olsun şu üniv. şu bölüm gibi.Diğeri biraz kısmet işi olumlu düşün olumlu olsun:KK51:

Universiteye hazirlandigina gore yasin kucuktur.
Her yasini tadini cikararak yasa.
Sakin bir erkegin kisitlamasina girme simdiden.
Cok plan yapma.
Sen elinden geleni yap, zaten gelen sonuc senin icin en hayirlisi olacaktir...

Universiteye hazirlandigina gore yasin kucuktur.
Her yasini tadini cikararak yasa.
Sakin bir erkegin kisitlamasina girme simdiden.
Cok plan yapma.
Sen elinden geleni yap, zaten gelen sonuc senin icin en hayirlisi olacaktir...

aslinda mantikli dusunurseniz oyle... ama iste hani bos yere tereddut edersiniz ya gecmis yuzunden, oyle birsey iste

KK da takilacagina kafayi kitaba gom ufaklik :KK66::KK66: Elinden geleni yap, guzel bir bolume girersin umarim :KK68:

Her sey olacagina variyor, ben su anda aklima bile gelmeyecek , 10 yil once soyleseler inanmayacagim bir hayat suruyorum. Asla gitmem dedigim ulkeye gittim, oraya gitmemek icin elimden geleni yaptim ama kader burasiymis, diger yollarin hepsi tikandi :) Hayatta her sey secimlerle olmuyor, hepimiz istesek de istemesek de takdiri ilahiyi yasiyormusuz gibime geliyor bazen.

Siz su 17lik ailesinin alfabediki tüm harflerle tanistirip evlendirmege ugrasan üye degilmisiniz? Allah askina kendinizi okula verin, meslek sahibi olmaya bakin, ne bu acele illaki birini hayatiniza sokma cabasi anlamis degilim... Bunlar ha deyince olmaz, cikar elbet birgün karsiniza...:ssz:

Dün üç kişi arasında kalan değilmiydin sen?
Evet baktım oymuşsun. 5 konundan 3'ü evlilikle ilgili, bunun da yarısı evlilikle ilgili dersek 3,5 eder. 17 yaşındasın kafayı evlilikle bozmuşsun. Üniversiteyle, dersle konuyu açıp evliliğe getiriyorsun. Nasıl bir ruh halindesin anlamadım.

bol bol dua et. herşeyin güzel olaacağını düşün. sen elinden geleni yap, geri kalan kendiliğinden şekillenecek zaten

Başarıda , başarızlıkta hayatın parçası. Kimse mükemmel değil , düşeriz, kalkarız , sıkılırız , üzülürüz .. İnsana mahsus çünkü .aşıkta oluruz , kırılırız , toplar tekrar ! Bunlar biterse hayatta biter . Hedeflerin için çalışıyorum diyorsun zaten , çalıştıktan sonra Allah izniyle olur. Yeterki sabırla çalış . Tabiki duada ederiz . Pırıl pırıl gelecek var önünde . Öpüyorum. İyigeceler .

Back
X