- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
Bende su an kimseyle paylasamadığım ve beni sınır eden bir olayı paylaşıp sizlerle rahatlamak istiyorum sıkı bir takipçiyim ama bu şekilde bir konu acmadım.şimdi konuya geleyim bir süredir biriyle görüşüyorum ve gerçekten hoşlanmaya başladım. Hatta bugün evime çiçek gönderdi hayatımda ilk kez çiçek aldım.gorustügum kişi işletme sahibi kafeleri var.akşam beni oraya davet etti ben de ev arkadaşlarım ve ev arkadasmin bir arkadaşı hep birlikte gittik çünkü beni davet ettiğinde dışarda onlarla birlikteydim.gitmek istemedim aslında çünkü o bahsettiğim ev arkdsm olmayan gorunurde arkadaşım (sırf ev arkadaşım çok sevdiği için birşey demiyorum) kafeye oturduk ve gorüstügüm kişiye bakışlarını gormeniz lazım yedi resmen.o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam.ben çiçek gönderdiği ve oralarda olduğumu bildiği için teklifini reddedemedim gorüstüğüm kisinin.yoksa asla o kızla tanstrmayacaktim çünkü biliyorum böyle bir kız her zaman.ve su an moralim bozuldu. niyeyse görüştüğüm kişiye karşıda bir kırgnlk oldu neden bilmiyorum zaten zor güvenen biriyim ve asla duygularımı ortaya koymam sert gorunuslu duygusallardanm yani.dertlesmek istedim sadece yorumlariniz çok kıymetli şimdiden teşekkürler