dertli basim karı koca kavgası

arada bi anlar gibi anlıyorum sonra cümlenin başı ile sonu karışıyor bende tek tek birleştirmeye çalışıyorum tanıdık gelen kelimeleri ama ortaya anlamlı birşey çıkartamadım daha uğraşıyorum anlayınca yorumda yapmaya çalışacağım.

bende anlamadım..müge anlıya kim çıkacak..niye gidiyorlar..ortada kayıp kimse yok..daha bunlar seni çoook ezecekler..kurtar kendini..

Ne deyim sosyal güvencen varsa yani çalışıyorsan 1 dakika durma o ailenin yanında, güvencen yoksa da sağlam bir avukatla iyi bir nafaka kopar ettiğinden bin pişman olsun

Ozetle
Konu sahibinin seker yuklemesi icin hastaneye gidiliyor.
Bu arada kv nin ayni hastanede kontrolu var bu sebepten hep beraber gidilmis. K.sahibinin doktoru acil sezeryane gittigi icin kocasi bunu eve birakmak istemis. Konu sahibi kocasina birsey izah ederken adamla takismaya basliyorlar ve durup dururken annesinin yaninda annemi kiskaniyorsun diyor.
Annesine ben bunu eve birakip geleyim diyor.
Kizda ben giderim diyor ve kocasi ölmus annesi icin ben onu hastaneye getirdim falan diyor.
Kocasi kadinin arkasindan gidiyor ama kadin gelme diyor.
Buda sende aksama eve gelme diyor ve kadinda kuzenine gidiyor.
Sonra bunlar kizin pesine dusuyor. Soyadimizi tasiyorsun nerdesin falan
muge anliya cikip arayacaklarmis bla bla bla diyorlar. Insallah toparlamisimdir.

Kari kaynanam mi ?
sen sezeryana gitmedin mi karşı cadde de ne isin var ?
koçan mi eve gelme diyor müge anlı boyle durumda ne der ölen yok çünkü yoksa var mi anlamadım

yorumunu okuyana kadar anladığımı düşünüyordum

konu sahibi ben sezeryandan kalkıp eve gittin sandım, diyorum şeker yüklemesi haftasında neden sezeryana alıyor doktor.. sinirlisin anlıyoruz da allah aşkına biraz daha anlaşılır yaz..

seni merak etmesinin sebebi soyadıysa sen de değiştir soyadını..

Müge Anlı ne alaka ya? Kadın nasıl işlediyse beynimize insanımızın aklına polise başvurmak yerine Müge Anlı'ya çıkmak geliyor.

Son düzenleme:
Hem hamilesiniz
Hem.yakin zamanda kayip yasamisiniz
Eşiniz size karesi daha anlayisli olmaliydi
Birakin arasinlar sizi

yaziklar ona yaziklarrrr hamile karisini birakipta bide anasina laf mi yetistiriyo Allahimmmmm sen bilirsin yarabbimmm

Birşey anlamadım daldal dala atlamışınız. Konuyu izah edemediniz.

Ya ben bi seyi anlayamiyorum. Evet konu sahibi cok karisik yazmis. Kabul ediyorum. Cunku cok sinirli esine ve ailesine karsi. Peki yok kari dedin k.validene o yuzden saygisizsin yok kaynana degil kvalide demem gerekirdi diye yermenin ne alemi var. Kizcagiz zaten gergin.. Belki sirf rahatlamak icin yaziyor ama sayemizde daha da geriliyor.. Yazik..

Anlamayacak ne var bende onu anlamadım??bu kadar kibar,saygılı ve Zeki insanlarsınız bunu da anlayın..imla kurallarına uygun anlatımı düZgün yazıyı herkes anlar.millette saygısız yazacağınıza kendi anlayıssızlığınızı yazın.konu sahibine gelince hem annenin vefatı hem hamilelik hem de anlayışsız eş ve ailesi Allah sabır versin.

Gerçekten bazen bakıyorum anlaşılmıycak bişey yok ama herkes anlamadım yazıyor.

Konuda yek anlaşılmıycak şey eşi ve ailesinin nasıl bukadar vicdansız olduğu. O şeker yüklemesi zaten başlı başına sinir bozucu bir durum birde bunlar tuz biber olmuş. Bunu yaşatan insanlara hanfendi beyefendi diyen birini görmedim ayrıca

Bende anlamayacak ne var onu anlamadim.kocaniz cok dusuncesiz ve saygisizmis sizi sevdigini de dusunmuyorum insan annesini yeni kaybetmis birine annemi kiskaniyorsun dermi ben bunu cok farkli anlardim o psikolojiyle al anneni basina cal bide annenizi hastaneye getirdiginden bahsediyor sizi acitmaya calismis bosverin biraz surundurun bence onu annesiyle kalsin bakalim biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…