dertli basim karı koca kavgası

34 yaşına takvim ve bedeni gelmiş beyin yaşı 5 yaş ve altı... Gitsin anasının kucağına gerizekalı herif... Boşanmayı düşünüyormusun? Sen istemezsen hakim boşamaz..

34 yaşına takvim ve bedeni gelmiş beyin yaşı 5 yaş ve altı... Gitsin anasının kucağına gerizekalı herif... Boşanmayı düşünüyormusun? Sen istemezsen hakim boşamaz..
yüklü nafakayla düşünüyorm gurur ypcak kadar salak deilim

Yorumları falan okumadım ama.. Dur bakalım ne boşanması hemen , hamilesin gergin ve kırılgansın eşin evet yontulmamış odun ama sende bi yontmaya çalış bakalım eşinle önce konuş ama konuş bak bağırıp çağırma farkında olmadan sen ona bağırınca ulu orta oda muhakkak asabiyet yapmıştır evet yaptığı doğru değil ama hemende kırıp dökme..

6 ay önce annesini kaybetmiş üstelikte hamile bir eşe söylenecek laf mı ben senin anneni hastaneye getirdim diye artık getirmez , terbiyesiz bende annemi kaybettim çok hassasım bu konuda..

hep orta yolu bulmaktan yoruldum o hatalı olsa ben özür diliyorum küs kalmadığım için bunu kullanıyo benim annem 13 günde 3 kez beyin ameliyatı gecirdi yoğun bakımda kaldı ve daha neler neler o annemi sormadı ne giydn kimle konustun belin açıldı mı bunlar ailesi ben aramadan aramadı hep annem hasta anlamasn diye sustum ve tastım simdi hepsinden nefret ediyorum ve annemi kaybettiğimde inanın sadece komsulara karsı bak ordaydık demek için geldiler

6 ay önce annesini kaybetmiş üstelikte hamile bir eşe söylenecek laf mı ben senin anneni hastaneye getirdim diye artık getirmez , terbiyesiz bende annemi kaybettim çok hassasım bu konuda..
annemi 2 veya 3 kez getirsn en çok beni bırakıyodu o da otobüste adamlar bi şey yapmasın diye zihniyet ve sahsiyet işte

sabah sabah okuduğum konulara bak yaaa nedir bu bazı erkeklerin beyinsizliği

madem anan okadar kıymetli bırakıp ne diye elalemin kızının başını yakıyosun bide avukata gidecekmiş PES ...

Burda o kadar yanlış var ki eşinin. 1.si senin acın çok taze daha ben senin anneni hastaneye getirdim diyip başa kalkmanın ne anlamı var. 2.Kayınvalidene de başka zaman gün alsalarmış madem öyle.
3.Sen gidince eve gelme diyo. Sonrada soyadı davasını güdüyo. Ne garip bu erkekler ya. Evlenmeden önce benim soyadımı alacaksın derler evlenince böyle gereksz konuşurlar. Almasan almadın diye konuşurlar.
Müge anlıya çıksınlar rezil olup geri dönsünler:)
bide swn kıskanıyosan madem annesini bunu niye annesinin yanında dilw getiriyo. Annesi de oğlunu her fırsatta dolduruyodur.

Sen kendinden 11 yas buyuk biriyle 22 yasindayken niye evlendin ki ? Yasin buyuk olsa problem deyil ama bayan cok kucuk olunca es veya ailesi kotu ezebiliyor.

Sen doktor ameliyattan yarım saate cikar dedin, esinde sen cok biliyosun dedi sende okadr bilsen dedin ve kavga etiniz eve gelme dedi bu yuzden evi terk ettin
Zaten kaynananda.mugee cikacak bende esa erola cikarim adam de.

Ver giderii

Çok saçma bir tartışma konusu olmuş.
Sen annesi ile ilgili herhangi bir imada bulunmamışken annesini ortaya atması enteresan.
Söyledikleri de yenilir yutulur gibi değil. Döneceksen de biraz burnunu sürtmeden dönme.

yerin dibine girsin soyadları boşver anasıda onun olsun soyadıda...

aleykümselam
işaretlediğim yerde yazmışsın canın niye sıkkındı anlamadım
karma karışık yazından senin yükleme yapılacak gününde
eşinin annesiyle babasına gün almasına sinirlenmişsin
oda kıskandına çevirmiş.. bi de karı nedir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…