Genç ne kelime bebek daha...öyle ben erken büyüdüm sadece o da bana göre genç sanırım beyin olarak
yarın kk,yı toplayıp baskına gitmaeyi düşünüyorumGenç ne kelime bebek daha...
yüklü nafakayla düşünüyorm gurur ypcak kadar salak deilim34 yaşına takvim ve bedeni gelmiş beyin yaşı 5 yaş ve altı... Gitsin anasının kucağına gerizekalı herif... Boşanmayı düşünüyormusun? Sen istemezsen hakim boşamaz..
hep orta yolu bulmaktan yoruldum o hatalı olsa ben özür diliyorum küs kalmadığım için bunu kullanıyo benim annem 13 günde 3 kez beyin ameliyatı gecirdi yoğun bakımda kaldı ve daha neler neler o annemi sormadı ne giydn kimle konustun belin açıldı mı bunlar ailesi ben aramadan aramadı hep annem hasta anlamasn diye sustum ve tastım simdi hepsinden nefret ediyorum ve annemi kaybettiğimde inanın sadece komsulara karsı bak ordaydık demek için geldilerYorumları falan okumadım ama.. Dur bakalım ne boşanması hemen , hamilesin gergin ve kırılgansın eşin evet yontulmamış odun ama sende bi yontmaya çalış bakalım eşinle önce konuş ama konuş bak bağırıp çağırma farkında olmadan sen ona bağırınca ulu orta oda muhakkak asabiyet yapmıştır evet yaptığı doğru değil ama hemende kırıp dökme..
annemi 2 veya 3 kez getirsn en çok beni bırakıyodu o da otobüste adamlar bi şey yapmasın diye zihniyet ve sahsiyet işte6 ay önce annesini kaybetmiş üstelikte hamile bir eşe söylenecek laf mı ben senin anneni hastaneye getirdim diye artık getirmez , terbiyesiz bende annemi kaybettim çok hassasım bu konuda..
selamun aleykum kızlar suan ne durumdayım bilmiyorm eşimle tartıstık 2,5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmuyodu 6 ay önce annemi kaybettim kanserden ve hamile olduğumu öğrendim ertesi günü Allahın takdiri işte çok mutsuzdum evladıma sevinemedim çok kötü günler geçirdim tek başıma atlatmaya çalışıyorum bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittik eşimle ben biraz rahatsızlandım dr,u bekliyodum sonuca baktı ve acil sezeryana girmesi gerekti baska hastaya,eşim anne ve babasına da randevu aldı onlarla asağıdaydı bana soru soruyolar ama canım sıkkın anlamadm tekrarladım falan bekleme konusu oldu geç çıkar ddi kocam bende yarım saatte falan dedm ,işte herseyi çok biliyosn die bağırdı annesinin yanında bende sende bilsen keske dedm bu kez anne bu seni kıskandı ondan böyle konusuyo dedi ne alakaysa ben bunu eve bırakayım dedi,bende sen annenle otur ben giderim dedim çıktım arkamdan geldi gelme dedim yolda bağırmaya basladı annemi kıskanıyosn die biz senin anneni hastanelere getirdk ama dedi ben karsı kaldırıma geçtim sakın eve gelme dedi,bende kuzenimin evine gittim aksam babası aradı nerde olduğunu söyle karakola gidicem yok abini arıyorm kaynanam müge anlıya çıkıcakmş:)neyse kocam aradı karı konusuyo carcar ben üst katta oturuyom dedim üst kata çık orda konus neyse kocam diyo yarın avukata gidicem falan seni istemiyorum nerdesn soyadımı tasıyosn bende tmm git dedim kapadm tüm sülaleyi aramş bu herkes beni arıyo sinirlerm çok gergin ne yapayım ben el insaf ve bu insanlar annemin hastalığında hiç destek olmadılar bana ondan önce zaten barıtmadılar esimle çok karısık oldu sorarsanz cevaplarm
selamun aleykum kızlar suan ne durumdayım bilmiyorm eşimle tartıstık 2,5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz olmuyodu 6 ay önce annemi kaybettim kanserden ve hamile olduğumu öğrendim ertesi günü Allahın takdiri işte çok mutsuzdum evladıma sevinemedim çok kötü günler geçirdim tek başıma atlatmaya çalışıyorum bugün şeker yüklemesi için hastaneye gittik eşimle ben biraz rahatsızlandım dr,u bekliyodum sonuca baktı ve acil sezeryana girmesi gerekti baska hastaya,eşim anne ve babasına da randevu aldı onlarla asağıdaydı bana soru soruyolar ama canım sıkkın anlamadm tekrarladım falan bekleme konusu oldu geç çıkar ddi kocam bende yarım saatte falan dedm ,işte herseyi çok biliyosn die bağırdı annesinin yanında bende sende bilsen keske dedm bu kez anne bu seni kıskandı ondan böyle konusuyo dedi ne alakaysa ben bunu eve bırakayım dedi,bende sen annenle otur ben giderim dedim çıktım arkamdan geldi gelme dedim yolda bağırmaya basladı annemi kıskanıyosn die biz senin anneni hastanelere getirdk ama dedi ben karsı kaldırıma geçtim sakın eve gelme dedi,bende kuzenimin evine gittim aksam babası aradı nerde olduğunu söyle karakola gidicem yok abini arıyorm kaynanam müge anlıya çıkıcakmş:)neyse kocam aradı karı konusuyo carcar ben üst katta oturuyom dedim üst kata çık orda konus neyse kocam diyo yarın avukata gidicem falan seni istemiyorum nerdesn soyadımı tasıyosn bende tmm git dedim kapadm tüm sülaleyi aramş bu herkes beni arıyo sinirlerm çok gergin ne yapayım ben el insaf ve bu insanlar annemin hastalığında hiç destek olmadılar bana ondan önce zaten barıtmadılar esimle çok karısık oldu sorarsanz cevaplarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?