dertli basim karı koca kavgası

babamı 8 yasında kaybettim zaten bi tek abim var o da sinirli bulastırmak istemem o yuzden yarın ne yapıcam bilmiyorum calışmıyorum ve cocuğuma bakmam gerek bi tek evdeki altınlarım var ve onu vermiceni biliyorum herkesi arayarak kaos yaratıyolar

kuzenimin veya teyzemin evinde kalıp yük olmayı istemiyorum çok güçlüyüm çok sey yasadım atlattım kaybedicek bi seyimde yok artık bi çocuğum var o da benle kalır ben onlarla bi arada durmak ve yasamak istemiyorum yani

L lulum kuzeninde misin hala ?
Konudan anladığım kadarıyla sizin evle , kuzeninin evi yakın . Eşin geldi mı yanına , görmeye , konuşmaya ? Biraz sular duruldu mu ve sen daha iyi misin şimdi ?

Eşin ADAM olsa sana eve gelme demez gerekirse kendi gelmez. İş ki ADAM olsa karnındaki bebeği düşünürdü. Onda bebeğine baba olmaz

L lulum kuzeninde misin hala ?
Konudan anladığım kadarıyla sizin evle , kuzeninin evi yakın . Eşin geldi mı yanına , görmeye , konuşmaya ? Biraz sular duruldu mu ve sen daha iyi misin şimdi ?
ben bağcılarda oturuyodm kuzenim mecidiyeköyde kimse gelmedi ben iyi sayılırım kafam hala karısık esim yüzünden deil sadece nasl yasamımı idame ettiririm onu düşünüyorm

Soyadına S...çsınlar onun... Ne alaka ya gerizekalı hayvan herif. Hamilesin sen onun çocuğunu taşıyorsun seni hor görüyor.. Rabbim sorsun hesabını.. O kaynanan çıksın mügeye de ağızının payını alsın.. Bugün çok sinirliyim.. Offf

Eşin ADAM olsa sana eve gelme demez gerekirse kendi gelmez. İş ki ADAM olsa karnındaki bebeği düşünürdü. Onda bebeğine baba olmaz
ben sinirli olduğumda ona git desem neden gidiyorum ki diyo gitmez yani evden bide benim sülaleme çok güvenir çünlü yapıcıyız ve birbirimize bağlıyız

çokta çirkin soyadı var müge anlıyı yazma sebebim kadının kırık olduğunu anlamnız için bunları diyobide bağırıyo ben istemem onu bende bayılıyodm zaten sana

ben bağcılarda oturuyodm kuzenim mecidiyeköyde kimse gelmedi ben iyi sayılırım kafam hala karısık esim yüzünden deil sadece nasl yasamımı idame ettiririm onu düşünüyorm
Eşin sana karşı hep mi boyle davranıyor ?
Evliliğiniz genel olarak kötü mü peki ?
Boşanmayı mı düşünüyorsun ?

ne yapabiirm onu soruyorm
Ben uğraşmazdım böyle ufacık bir olayı skandalmış gibi büyüten biriyle ama en net yapabileceğin şey karşına alıp düzgünce konuşmak. "Ben anneni kıskanmıyorum ama sen beni annenle kıyaslamamalısın, o annen ben eşinim ve eşin olarak nazlanma hakkını kendimde görüyorum ama problemleri ulu orta yaşamayı doğru bulmuyorum. Sorunlarımızı kendi içimizde halletmeliyiz" tarzında bir konuşma yapabilirsin mesela...

Eşin sana karşı hep mi boyle davranıyor ?
Evliliğiniz genel olarak kötü mü peki ?
Boşanmayı mı düşünüyorsun ?
diğer erkeklerden ilgili aslında yalan diyemem herseyimi düşünür,annesi diğer abisini anlatr çnında iftiraok çektim şöyle yaptı böyle dedi ve yalancı biri ata r ailesi de destekler inanmasa da benim ki aklı sıra onu tutuyo ii evlat rolunde bosanmayı düşünüyorm

defalarca yaptım canım daha evliliğe adapte olamadı anlıyamıyo 2 kişilik oldugunu

["office, post: 37837050, member: 44787"]yorumunu okuyana kadar anladığımı düşünüyordum

konu sahibi ben sezeryandan kalkıp eve gittin sandım, diyorum şeker yüklemesi haftasında neden sezeryana alıyor doktor.. sinirlisin anlıyoruz da allah aşkına biraz daha anlaşılır yaz..

seni merak etmesinin sebebi soyadıysa sen de değiştir soyadını..[/QUOTE]

Meger sezeryana baskasi girmis bide soyadini kocasi geri istemis k.sahibi kuzeninde kalmis bunun disindakileri bir muamma anlamadim acikca da yazmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…