babamı 8 yasında kaybettim zaten bi tek abim var o da sinirli bulastırmak istemem o yuzden yarın ne yapıcam bilmiyorum calışmıyorum ve cocuğuma bakmam gerek bi tek evdeki altınlarım var ve onu vermiceni biliyorum herkesi arayarak kaos yaratıyolarBende anlamayacak ne var onu anlamadim.kocaniz cok dusuncesiz ve saygisizmis sizi sevdigini de dusunmuyorum insan annesini yeni kaybetmis birine annemi kiskaniyorsun dermi ben bunu cok farkli anlardim o psikolojiyle al anneni basina cal bide annenizi hastaneye getirdiginden bahsediyor sizi acitmaya calismis bosverin biraz surundurun bence onu annesiyle kalsin bakalim biraz..
ben bağcılarda oturuyodm kuzenim mecidiyeköyde kimse gelmedi ben iyi sayılırım kafam hala karısık esim yüzünden deil sadece nasl yasamımı idame ettiririm onu düşünüyorm
ben sinirli olduğumda ona git desem neden gidiyorum ki diyo gitmez yani evden bide benim sülaleme çok güvenir çünlü yapıcıyız ve birbirimize bağlıyızEşin ADAM olsa sana eve gelme demez gerekirse kendi gelmez. İş ki ADAM olsa karnındaki bebeği düşünürdü. Onda bebeğine baba olmaz
çokta çirkin soyadı var müge anlıyı yazma sebebim kadının kırık olduğunu anlamnız için bunları diyobide bağırıyo ben istemem onu bende bayılıyodm zaten sanaSoyadına S...çsınlar onun... Ne alaka ya gerizekalı hayvan herif. Hamilesin sen onun çocuğunu taşıyorsun seni hor görüyor.. Rabbim sorsun hesabını.. O kaynanan çıksın mügeye de ağızının payını alsın.. Bugün çok sinirliyim.. Offf
ne yapabiirm onu soruyormAnladığım şey: kocan ve ailesi sorunlu...
Eşin sana karşı hep mi boyle davranıyor ?ben bağcılarda oturuyodm kuzenim mecidiyeköyde kimse gelmedi ben iyi sayılırım kafam hala karısık esim yüzünden deil sadece nasl yasamımı idame ettiririm onu düşünüyorm
Ben uğraşmazdım böyle ufacık bir olayı skandalmış gibi büyüten biriyle ama en net yapabileceğin şey karşına alıp düzgünce konuşmak. "Ben anneni kıskanmıyorum ama sen beni annenle kıyaslamamalısın, o annen ben eşinim ve eşin olarak nazlanma hakkını kendimde görüyorum ama problemleri ulu orta yaşamayı doğru bulmuyorum. Sorunlarımızı kendi içimizde halletmeliyiz" tarzında bir konuşma yapabilirsin mesela...ne yapabiirm onu soruyorm
diğer erkeklerden ilgili aslında yalan diyemem herseyimi düşünür,annesi diğer abisini anlatr çnında iftiraok çektim şöyle yaptı böyle dedi ve yalancı biri ata r ailesi de destekler inanmasa da benim ki aklı sıra onu tutuyo ii evlat rolunde bosanmayı düşünüyormEşin sana karşı hep mi boyle davranıyor ?
Evliliğiniz genel olarak kötü mü peki ?
Boşanmayı mı düşünüyorsun ?
defalarca yaptım canım daha evliliğe adapte olamadı anlıyamıyo 2 kişilik oldugunuBen uğraşmazdım böyle ufacık bir olayı skandalmış gibi büyüten biriyle ama en net yapabileceğin şey karşına alıp düzgünce konuşmak. "Ben anneni kıskanmıyorum ama sen beni annenle kıyaslamamalısın, o annen ben eşinim ve eşin olarak nazlanma hakkını kendimde görüyorum ama problemleri ulu orta yaşamayı doğru bulmuyorum. Sorunlarımızı kendi içimizde halletmeliyiz" tarzında bir konuşma yapabilirsin mesela...
yok kaçırdıZipzip sordu mu bilmiyorum da yaşlar kaçtı?
öyle ben erken büyüdüm sadece o da bana göre genç sanırım beyin olarakvalla 34 yaşına göre fazla çocuksu geldi kocan hatta daha 0-3 yaş aralığında kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?