canım bu adımda en iyi maske zeytin yağı,yumurta sarısı,bal ve elma sirkesi karışımıdır.çok çook tşk ederm hepınıze ayrı ayrı duyarsız kalmadıgınıza da çok saolun a.s.
İNCİR: canım dipten diil aslında cok fazla kopmada dıılde ya şöyle anlatmaya çalışsam pişmanıye elınıze alıdıgnızda nasıl olur ısteonun gıbıbıde normalde saclarımı duzelstırır veya fon cektırır oyle kullanırdım gur oldguundan bu saçlar sapsarıyken jöle süremem veya normal bırakamam uff tarayamıorum bıle ılk once dersıı ıcın krem fln ne bıleyım bısı lazım ama ne bildiginiz bısı varmı cnaım deri için sacların acılması ıcın fln ? a.s.
kahvegözlüm: saol canım nasıl bır bakım onerırsın saclarım taranmıcak sekılde tuhaf bısı oldu ve pat bı sarı ve derım yanıo ne yapsam ki uffpostişleri yine aynı kuaforden almıstım 8 adet gercek sactı cnaım cunku gercek olmayanalr ıslem gormez yanar hıc sac kalmaz diyorlar 300 ytl dı tabi bir sene olmustur suan degısmıs olabılır canım . a.s.
mhrmhclk : canım tşkelr yukarıda da söyledıgım gıbı saçlarım pişmanıye gıbı oldu derım taranıcagı zaman acıo hala ve sac rengım tuhaf sıyah bantla o cırtlaklıgı fln ancak yok edıcem ama guvenım gıttı kendıme2 gunde gercekten o kdar ınsanların karsısına o sacalrla cıkcam off allahım ya ıkı gun once mutluydum ne guzel derdım yoktu ssıd yıen bısı cıktı saclar cabuk nasıl uzar canı mya bıde bu konuda bılgınız varmı acaba off ne yapsamda kurtulşsam alalhım offoffff eet canım ınsanlar boyle zamanalrda destek olcagına kostek oluor bızdede goz bızde goruoruz herseyı ama senın basıt gordugun karsında insanın gızlemeye calıstıgı kusuru veya butun gununu bu sorunu dusunerek gecırdıgı kötü durumları olabılır söyleyınce buyuk mu ıhhıssedıo ınsanlar kendını nedır yani! off bu konu boyle uzar canım buyuk yaram yanı saol canım . a.s.
zeynep.ss: cok saol cnaım benm inş dedgıın gıbı duzelırde bende kendıme olan guvenımı gerı kazanırım off tam her konuda duzene sokmusken sıdmı kuafore gıtmek nıyeydı ya ıste zmaanı gerı cevırebılsek lafını ılk kez yasamak ıstıorum yanı bu konuya suan acayıp takmıs durumdayım aynaya bakıorum sapsarıyım derım acıo sacım tuhaf oldu gıcır gıcrı sesler ufff anlatılmaz yasanır dıcem ama allah kımseye yasatmasın boyle tuhaf kaforlerı cıkarmaısn kımsenın karsınsına senınde mı aynı anıların oldu cnaım amannn bı daha platın mı aman amanbenım bu saclar ıcın nasıl bı bakım onerırsın cnaım ya:S a.s.
cnm bu arada koyu renk şaç yanıkları ve yıpranıklığı gizliyor bende ilk bakır yapmıştım baktım çabuk akıyo çikolata kahve boyadım daha güzel oldu bundan sonra açık renklerin yanından bile geçmem ben sende çikolata kahve yaptır en azından hepsi aynı renk olur birazda uçlarından kestir canlansın saçın daha sonra bakımla 1 2 ayda toparlarsın saçını üzülme cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?