• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertliyiiim

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Iyi geceler herkese :) 20 yasindayim erkek arkadasim 27 yasinda. 2 yildir birlikteyiz. Abim ve annemin haberi var. Bu yil üniversiteye basliyorum. Ve evden gitmeden babama durumu soylemek istiyorun nasil yapacağım??

Son düzenleme:
Ben söylemezdim. Babaya söylemek demek işin ciddiye binmesi demek. Tabi ciddi bi adım atma gibi bi düşünceniz varsa söyleyin. Çekinirim diyosanız anneniz çıtlatsın konuyu.

Nisan felan dusundugunuz icin mi soylemek istiyorsun babana ? Eger oyle bi durum yoksa soyleme bi de universiteye gidecekmissin akli hep sende kalir her aradiginda disarida misin degil misin kontrol felan....

Canım bence önce bi üniversiteye git bak bakalım ilişkiniz aynı dogrultuda mı gidiyor.Ben senin yerinde olsam önce emin olurdum.Çünkü sevgilisi üniversiteye gidince değişen cok.

Söyleme bence. Daha okula başlamadan yapma böyle bir şey.

sadece sevgiliyseniz hiç gerek yok erkek kardesın bilmesine bile gerek yoktu....

Bencede universiteye git ve duruma gore acikla babana cunku babalar cok ciddiye alir kisileri. Universitede her iliskinin dengesi degisiyor tecrubeyle sabit...

Söyleme..
Ben ettim sen etme aman ha !! En Büyük KK
Babalar söz olayına kadar bilmesin hatta..
En son babalar duysun :eek:

Annem soylemek istemiyor. Hatta annemle abim bizde bilmiyormus gibi davraniriz diyor. Sevgilimden eminim seneye falan soz dusunuyoruz.ben zaten soylemeye karar verdim ancak nasıl soylemeliyim ne diyerek baslanir onu soruyorum. Kusura bakmayin alinti yapmayi bilmiyorum site degismis :))

Anneniz soyleme diyorsa bir bildigi vardir.Seneye soz dusunuyorsaniz o zaman soylersiniz.Hem boylece erkek arkadasinizi daha da yakindan tanir ve daha saglam bir karar verirsiniz.

Iyi geceler herkese :) 20 yasindayim erkek arkadasim 28 yasinda. 2 yildir birlikteyiz. Abim ve annemin haberi var. Bu yil üniversiteye basliyorum. Ve evden gitmeden babama durumu soylemek istiyorun nasil yapacağım??

Bu babanızla aranızdaki ilişkiye ve babanızın size olan güvenine tabii bir de babanızın yapısına bağlı. Benim babam lisedeyken hani çıktığım tabir edilen sevgilimi bile biliyordu. Aramızda hiç gizli saklı birşey olmadı. Ama sizin daha gelenekçi, sıkı kuralları olan bir babanız varsa bence sözlenme zamanı gelene kadar söylemeyin. Hatta bence okul bitmeden sözlenmek falan gibi işlere de girmeyin. Üniversite farklı bir ortamdır. Zamanın size ne getireceğini bilemezsiniz.

Back
X