• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertliyiiim

Niye acele ediyorsun ki? Annen söyleme diyor, bu kadar insan söyleme diyor. Ben kararımı verdim diyorsun.

Kuzenimin üniversiteye başlarken 2 yıllık ilişkisi vardı. Gitmeden söyledi o da. Sevgilinin ısrarıyla, çünkü okula gidince parmağında yüzük olmalıymış. Daha okul başlamadan sözlendiler. Sonra nişan geldi. Okul biter bitmez evleneceklerdi. Okul bitti kuzenin formasyonu çıktı, oğlan yüksek lisans yapcam dedi. 2 sene öyle geçti. Şimdi biri askere gitti biri iş bulamıyor. Gelecek yaz evlenirsiniz artık diyoruz çok zor diyor. 8 sene nişanlılık geçirdiler hala çok zor diyor. İyi düşün derim.

Tesekkur ederim herkese yorumlar icin ancak annem söyleme demiyor ben soylemem diyor. Babam cok sert bi insan degil ama korkuyorum yinede erkek arkadasimdan eminim universite falan fikrimi degistirmez 20 yasindayim bi kez universite ortami gordum zaten

Babana söyleyince ne olacak ki? Sen her evdeyim, dışarıdayim dediğinde babanın "acaba" düşünmesini mi istiyorsun? Ne gerek var ki yüzgöz olmaya ortada daha hiçbir şey yokken? Hem de yepyeni bir hayata adim atmak üzereyken? İlle de söylemek istiyorsan söyle. Yaşa ve gör.

Bence de iş ciddiye binmeden anlatma bu defa baban ne kadar sakin biri olsa da ciddi bişeyler bekleyebilir aklı daha fazla sende kalabilir,iyi düşün. annen biliyorsa bu aşamada yeterli bence:KK69:

Ben söyledim iyiki de söylemişim..
Hiç gelsin istesinler oraya gitme bunu yapma gibi bir sıkıştırması yok babamın hatta benim için daha iyi oldu.
Buluşcağımız zaman söylüyorum biri görse bile korku olmuyor.

Yahu ben kimseyi soyleyeyim mi diye sormuyorum ki ne oluyor bu kk kadinlarina ?? Sert sert çıkışlar iyi ki bisey sorduk.soruma cevap verecek varsa versin.

Ben söyledim iyiki de söylemişim..
Hiç gelsin istesinler oraya gitme bunu yapma gibi bir sıkıştırması yok babamın hatta benim için daha iyi oldu.
Buluşcağımız zaman söylüyorum biri görse bile korku olmuyor.
Canim cok tesekkurler kac yasindasin acaba nasil soylemistin ?? Diger yorum yapan arkadaslara da tesekkurler coklu alinti yapmayi bilmiyorum. Ayrica ben soylemeli miyim diye bi soru sormadim ona gore cevap verirseniz sevinirim

Canim cok tesekkurler kac yasindasin acaba nasil soylemistin ?? Diger yorum yapan arkadaslara da tesekkurler coklu alinti yapmayi bilmiyorum. Ayrica ben soylemeli miyim diye bi soru sormadim ona gore cevap verirseniz sevinirim

19 yaşındayım.
2 yıllık ilişkimdi babam dışın da herkes biliyordu.
Bir gün eve geç kaldım, sevgilimleydim baya korktum babamdan kesin kızacak diye eve gidince de böyle böyle dedim.
Tahmin ediyordum zaten filan dedi hatta uzun bir süre evde dalga malz. oldum:KK59:
Şimdi sevgilim asker de askere gitmeden öncede gelip babamın elini öptü gayet iyiz:KK60:

Daha yeni başlıyorsun üniversite bence söyleme daha ..okul bitsin nisan durumu olacağı zaman söylenir ...Ben babama kendim söyledim çok ama çok zordu babam bi ara aramıza 3.kişi girmesin derdi. Onu düşünerek mecbur ben söyledim ama. Vücudumda karıncalar gezdiğini uyustugumu hissettim çok garip duygulardi ...zordu :) sonrada evlendik çok şükür :)

Önce bir üniversiteye git sen, okulun bitimine yakın iş ciddiye bindiğinde söylersin..
Anormal durumlarla karşılaşırsınız vs, sonra her yaptığınız davranışın sebebi olarak o ilişkiyi öne sürerler..
Benden demesi.. =)

Iyi geceler herkese :) 20 yasindayim erkek arkadasim 28 yasinda. 2 yildir birlikteyiz. Abim ve annemin haberi var. Bu yil üniversiteye basliyorum. Ve evden gitmeden babama durumu soylemek istiyorun nasil yapacağım??
bence sakın söyleme. önünde nereden baksan 4 yıl var.
ve ilk yıldan seni çok değiştirecek üni. ayrılman bile yüksek olası.
ne gerek var söylemene?

Back
X