Kızlar ben evleneli 1 yıl olacak ilk baştan kayınvalidemle kaynatamla yaşamayı kabul ettim (Allah bana akıl versin ) eşim evin tek çocuğu yurt dışında yaşıyan bir görümcemde (örümce) var neyse evlilik öncesi hamile kaldım bir oğlum oldu şu an 3 aylık neyse görümcem tatile bize geldi ikide kızı var biz kayınvalidemle bu süre zarfında pek anlaşamadık kayınvalidemi kaç defa kızına sorunları kavgalarımızı anlatırken duyuyordum görümcem baya bi mesafeli yaklaşıyordu bana ben saygıda kusur etmedim kızlarına bile baktım çay kahve kahvaltılar hazırladım neyse eşim eve para vermiyor çocuk olunca kaynatam sen para verme çocuğunun masraflarıyla ilgilen demiş eşimde eve para vermiyordu kaynatam kayınvalidem ikisi çalışıyor neyse ama kaynanam sürekli surat asıyordu kavga ediyordu para vermediği için görümcemide dolduruşa getirmiş bir gün evde kıyametler koptu görümcem üzerime saldırdı felan sen anneme hiç yardım etmiyorsun temizlik yapmıyorsun dedi kendisi geldiğinden beri bir işe yardım etmedi sürekli uzanıyordu bende elimden geldiğince yapıyorum benimde küçük bir oğlum var herşeye yetişemem dedim eşimde kızıp beni kolumdan aldı anneme götürdü oğlumla beraber annemde kaldık eşim eve gidip karıma nasıl böyle davranırsınız diye yaygara koparmış kaynatam eşime kiraya çıkın diyerek eşimi evden kovdu kira bir ev tuttuk ama bende şu an çalışamıyorum küçük bir oğlum var tek eşim çalışıyor baya sıkıntıya girdik bir yandan iyide oldu ne zamandır ayrı yaşamak istiyordum Allah bir türlü duamı kabul etti ama görümcemin kaynanamın bunları yapması aşırı üzdü beni o kadar saygıdan sonra böyle yapmasına çok üzüldüm ama eşimede üzülüyorum ailesinden hiçbiri annesi kız kardeşi babası konuşmuyor resmen evden kovdular bizi öylesine içimi dökmek istedim..