Dertmi degilmi

sinosungur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
32
18
3
38
Kizim 3e basladi bu sene derdim su velilerden bir kismi 4 kisi diyelim sanki bana cephe almis gibi dislamaya calisiyorlar digerleri birbirini tanimiyor zaten bu 4 bayan hergun goruyorum yanimda konusuyorlar hep konusmaya calisiyorum cvp bile vermiyorlar aramizda hicbisey yok halbuki kendilerini sinifin agasi gibi goruyorlar hergunde goruyorum mecbur sizce nasil davranmaliyim

valla yerinde olsam konuşmam muhattap olmam yani boşver

Siz de umursamaz davranin. Laf atarlarsa konuşun, atmazlarsa yokmuş gibi davranin. Her gün görüyorsunuz ama saatler geçirmiyorsunuz nasilsa birlikte. Samimi olmak zorunda değilsiniz. Boşverin.

Amaaan her okulda var onlardan konussalar ne olur konusmasalar ne olur.Siz kizinizin egitimine bskin bosverin...

Dedigin dogru da imsanin zoruna gidiyor ezikliyormus gibi ama karar verdim onlar hawaliysa bende yapicam aynisini bundan sonra hepimiz insaniz ya kendilerini cok ustun goruyorlar

Sizcede herokulda varmi boyle tipler sizlerinde basina geldimi hic yoksa banami ozel anlamadim vokta sessiz uyumlu biriymdir aslinda neden bole yapiyorlar artik iyice takilmaya basladim uzuluyorum

Veliler kendi aralarında ahbap olcak dıye bişey yok..

O konuşsa nolur,konuşmasa ne!

Ben olsam farketmem bile..

Böyle anların çocukları nasıl acaba sınıf içinde çok merak ediyorum. Başka veli mi yok canım sende git onlarla muhabbet et. Ay bende yeni okullu annesi oldum 2 günlük. Ama umursmam ben veli benle konuşçak konuşmıycak. Bence sizde umursamayın. Bana soru sorana cevap veririm yanıma gelip konuşmaya çalışanla konuşurum. Okul içine girince ergen guruplaşması günleri geldi akıllarına herhalde :))

Sende onları görmezden gel.. Veli mi vali mi belli değil

Benim çocuğum yok ama olsa ve okula gitse başka velilerle merhaba-merhaba o kadar ha karşımdaki insan değildir merhaba mı bile almaz oda onun insanlığını daha doğrusu insan olmadığını gösterir,bende hiç oralı olmam birdaha da suratlarına bile bakmam

Birak arkadaşım ya...hiç takılma asıl ezik o tip insanlar oluyor yakından inceleyince.
Mutlaka geçmişten gelen bir eziklik var ki bu tavırla gizliyorlar işte. Basit insanlar.
Hiç yanlarında bile gitmem ne selam ne sabah ben olsam.
Selam verirlerse Sağol cınım der geçerim o kadar.

Valla canim hiiiic umursamam.Bizim öğretmen de sinif annemiz de veliler de çok iyi ve yardimseverler.Sınıfta yüksek bir dayanışma var....olmasa da fark etmez.ne gidip konuşuyosun ki

Öf ne takılıyorsunuz, öyle veliler var ki nasıl nefes aldıklarına şaşırıyorum bazen. Kim bilir ne kuruyorlar ne düşünüyorlar, boşverin.

Selam verip hızlıca uzaklaşın.
Hiçççç pas vermeyin böyle insanlara.
Selam vermezsenizde önemsemiş olursunuz.
Hadi size iyi günlerrrrr

Valla diger veliler umrumda bile degil. Fark etmiyorum bile. Cocugumu birakip aliyorum. Sen de oyle yap.

Cok mu onemli insanlar da bunlar sizinle konusmamalarini bu kadar dert edinmissiniz?

Cok buyuk dert degil biliyorum ama nebiliyim kizim var ve guruptan kizarkdyla samimi bunlarda dislayan tipler olduklari icin kizim icinde mecburi katlNiyorum diyelim dislamasinlar diye belkide keske hic yuzlerini gormesemde slm vermek zorunda bile kalmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…